maailma maailma2 maailma3 maailma4 maailma5

Kuvat on napsittu Ideaparkin keskusaukiolta, jossa lapsoset riehaantuivat kirmailemaan. He juoksentelivat aina Kemijärveltä Kiinaan saakka ;D Ideapark on muuten tosi kiva paikka liikuskella lasten kanssa, etenkin sellaisina sadepäivinä kun ei keksi mitään tekemistä. Lastenhoitohuoneita löytyy ja ne on tilavia. Kauppojen ja ruokapaikkojen lisäksi ostoskeskuksen yläkerrasta löytyy Funpark, joka pitää sisällään myös Hoplopin. Pakkohan se on tehdä yksi reissu sinne tänä syksynä, kun olen kerran mennyt lupaamaan jo, lähtisiköhän tuo Cocoliini näin vuoden huilauksen jälkeen uusintakierrokselle?

Mutta niin lapset maailmalla… Meidän lapset tulivat tänään kotiin mummolasta. Rebekan mielestä oli ollut tosi kivaa ja kaksi tuntia kotona oltuaa hän alkoi kinuamaan jo toiseen mummolaan. Hyvin oli siis kaikki mennyt ja nyt on taas kiva olla porukalla. Sain kaikki paikat täällä kotona siivottua vimpan päälle, niin nyt on sitten jotain mitä sotkeakin ;)

Illalla heittäydyn sohvalle ja laitan leffan pyörimään, leppoisaa sunnuntaita kamut!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Tuija 1.9.2013

  Kiitos blogistasi <3

  Olet jotenkin niin tosi aito. Olet kaunis, sinulla on komea mies ja ihanat lapset. Et vaikuta yhtään liian pinnalliselta tai ylpeältä, vaan jotenkin kuitenkin niin maanläheiseltä ja sopivan "hömelöltäkin" – tämä piirre mm. kertoessasi kokkailuistasi ja siitä, että välillä väsyt – miten inhimillistä..<3

  Luen paljon blogeja, erilaisiakin..ja kyllä tää sun menee top 10. Muita lukemiani mm. kalastajan vaimo, cocoliinin blogi, onnistain on puolet sinun, white featherdream, mama go go, tästä kaikesta, niittylän lapset, kaunis pieni elämä, all i ever wanted is here..

  Olette kaikki omalla tavallaan mielestäni hyvin aitoja, jnkv materialisteja, kaikilla lapsia, muttei sekään kaikille itsestäänselvyys ja erilaisia elämäntilaneita.

  Ihmiset arvostelevat ja ruikuttavat näissä blogien kommenteissa joskus niin turhaan..ehkä on kateutta ja katkeruutta tms. Itse koetan aina saada vinkkejä, nauttia, fiilistellä ja otenkin elää mukana vaikken tunnekaan. Ja muistaa, että kukaan ei koskaan saa kaikkea eikä elämä ole kellekään pelkkää glamouria, vaikkei mielestäni yksikään blogi ihan tällaista kuvaa annakaan.

  Toivon sydämestäni että sinäkin jaksat jatkaa blogisi pitämistä, ja unohdat tyystin ihmisten negatiiviset kommentit..<3

  Vastaa
 2. Sandy 1.9.2013

  Voi ihanoita. Ja nuo Sampan tennarit on kerrassaan ihastuttavat. :)

  Vastaa
 3. Coco 3.9.2013

  Messissä! Syyskuun lopulla treffit maailmalla. :)

  Vastaa
  • Maj 6.9.2013

   <3 JESSSSSH!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *