Olin tällä viikolla ensimmäistä kertaa elämässäni ihan oikeilla me&i-kutsuilla – ja ihan vasta toista kertaa vasta yleensäkin lastenvaatekutsuilla, viime kerralla ystäväni Marin kotona tutustuin Pomp De Lux-merkkisiin vaatteisiin. Me&i on merkkinä minulle kuitenkin hiukan erityinen, sillä minun suunnittelemiani lastenvaatteita oli mukana viime syksyn Bloggers Collectionissa. Kaikki suunnittelemassa olleet bloggaajat lahjoittivat palkkionsa hyväntekeväisyyteen, minun osuuteni 10 000 Ruotsin kruunua lahjoitin kokonaan Tampereen Lastenklinikalle. Tampereen lastenklinikan kaikki varat ja lahjoitukset menevät mm. osaksi elintärkeitä laitehankintoja, kuten keskoskaappeja, joita jotkut vastasyntyneet tarvitsevat pysyäkseen hengissä.

 

me&i1 me&i2 me&i3 me&i4

Pikkumiehet leikkimässä piilosta :)

 

me&i5

Uudessa mallistossa oli vähän jokaiselle jotakin. Meillä on ihan hyvä tilanne lastenvaatteissa tällä hetkellä, mutta trikoopaitoja tarvitaan aina, siispä tilasin Samuelille hauskan Moody Cars-paidan ja itselleni ostin mielettömän pehmoiset ”verkkarit” oleskeluun, Magicpoksille Magic Pantsit, huh-huh! :D En ole mikään retrokuosien superystävä ja  pidän yleensä aina enemmän kylmistä kuin lämpimistä väreistä, mutta mallistossa oli tosiaan sekä että. Muutamat mammat hullaantuivat tilamaan itsellensä useammat pöksyt ja trikoopaitoja – sekä mekkoja lähti useampi myös tilaukseen :)

Kutsuilla oli kivaa, iso kiitos emännälle, että sain tulla :) Oli mukava rupatella muiden äitien kanssa, Samuel pääsi mukaan toisten lasten leikkeihin kivasti mukaan ja tällä kertaa Rebekalla oli oma kaveri kotona kylässä, joten Miika sai olla lastenvahtina kotopuolessa. Oletteko te ehtineet tutustua vielä me&i:n syusmallistoon? Vai onko tilaus jo parhaillaan vetämässä?

Niin ja iso kiitos lähettämistänne/postaamistanne asukuvista, niitä saa edelleen lähettää, ajattelin ensi viikolla taiteilla ”lukija-asukollaasia” :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Mama D 27.9.2013

  Nuo retrokuosiset paidat viehättää kovasti. Itseä vaan tuo hinta kirpaisee – sen verran sotkussa on päivän päätteeksi lapsukaisella paita, että niitä tarvii olla varastossa aika monta kappaletta.

  Vastaa
  • yksi äiti 11.10.2013

   Hinta on sitä luokkaa ettei tulis mieleenkään ostaa lapselle joka a) kasvaa aika vauhtia ja b) sottaantuu päivän touhuissa. Jos pitkähihainen trikoopaita maksaa 25 euroa niin sillä rahalla saa kirpparilta 5 paitaa tai jos uusia ostaa niin ”tavallisia” 2-3 siippuen vähän tarjouksista. Ei ole mun mielestä mitään järkeä laittaa rahaa siihen, että ostaa lapselle merkkivaatteita. Tää on mun mielestä sitä äitien varustelukilpailua ja turhaa kuluttamista. Jos rahaa on niin laittaa sitten vähän isomman setelin pelastusarmeijan joulupataan tai SPR:n nälkäpäiväkeräykseen.

   Vastaa
  • yksi äiti 11.10.2013

   Tuohon hintaan ja vielä vähän halvemmalla saa myös suomalaisia (ihan Suomessa tehtyjä!) trikoopaitoja lapsille. Laitatppas hakupalveluun kotimaiset lastenvaatteet. Niistä voi vähän markettihintoja enemmän maksaakin.

   Vastaa
 2. Tutustuttu on ja tilattukin molemmille tytöille ja ittelle. Pitkästä aikaa tosi kiva mallisto mun miälestä. Ja ku lähipiirisä on viälä yks jälleenmyyjä, niin no, lopputuloksen voi arvata.

  Ja ihan vaan tohon ”what are you wearing right now”- juttuun kommentiks; Me&i:n uusimmasta mallistosta se riamunkirjava syysmasista torjuva kukkamekko, maailman kulahtaneimmat legginsit ja villasukat. Kotivaatteittten aatelia. Kuvvaa ei nyt oo saatavilla, mut sopipa molempiin postauksiin kommentiks. :)

  Vastaa
 3. Satu/Willa Fox 27.9.2013

  Mulle merkki on kovin tuttu, koska olin kolme vuotta myyjänä yhdessä vaiheessa. Itselle tuli hetkeksi ähky noihin retroprintteihin, mutta housut niin lapsille kuin aikuisille on maailman parhaita! Vielä en ole tästä mallistosta tilannut, mutta suunnitteilla on. :)

  Vastaa
 4. Yhyyy. En ole ikinä ollut lastenvaatekutsuilla VAIKKA kaikki sanovat lastenvaatefriikiksi. Kukaan tutuista ei ole järjestänyt, harvalla edes on vielä lapsia ja jälkimmäisestä syystä en ole pitänyt itsekään. Niisk.

  P.S. Lisää Marimekkoa keittiön hyllylle? ;)

  Vastaa
 5. Satu 27.9.2013

  Tilasin nuo samat housut kuin sinä :) ja sama paita eskarilaiselle pojille. + muutama muu vaate. Tuo oranssi-pinkki-keltainen -ruskea, ei kiitos mulle eikä lapsilleni.

  Vastaa
 6. Mira 27.9.2013

  Moikka,

  tää mun kysymys ei liity tähän postaukseen, mutta esittelit teidän makkaria ja teillä oli tosi kivan näkönen päiväpeite! En oo löytäny itselleni mitään hyvää joten ajattelin kysyä että mistä se mahtaa olla ja onko kauan aikaa sitten ostettu ? :-)

  -Mira

  Vastaa
 7. kalamuija 27.9.2013

  Olin kutsuilla ja syysmallisto oli ihana. Olen itse myynyt kyseisiä vaatteita ja nyt oli kiva olla ”yleisön” joukossa. Tilasin itselleni sen mustan paidan jossa ”pitsiä” hihoissa (blouse with lace) ja pojalle sweatpantsit taskuilla:)

  Vastaa
 8. Heidi 27.9.2013

  Mä olin viime sunnuntaina kutsuilla ja tilasin kans nuo Magic Pantsit! :) Mulla on nuo samat lyhyenä versiona ja ovat parhaimmat kotihousut ikinä. Tällä kertaa tilaukseen lähti myös mekko… Tykkään kyllä Me&I:n vaatteista, laatu ainakin on hyvä vaikkei kuosit aina iskekään. Harmi että vielä joudun odottelemaan ties miten pitkään että pääsisin omalle pikkuiselle noita hankkimaan, varsinkin vauvojen mallisto on aina niin söpö! :)

  Vastaa
 9. Carata 27.9.2013

  Mulla on nuo mustat housut ja ne on ihanat. Sopii hyvin, vaikka masussa kasvaa pikkuinen, jonka määrä ois syntyä 02/14!

  Ne on ihana. Pehmeät ja aopivan joustavat. Taloudessa pyörii silloin tällöin koira hoidossa ja täytyy sanoa, että normaalisti mustassa on aina karvoja, mut noihin ei paljoa jää kii!

  Vastaa
 10. Sar 28.9.2013

  Meillä olis ens viikolla tiedossa me&i:n kutsut sekä pomp de luxin kutsut. Ääh katsotaan miten tämän äidin lompakko kiittää niiden jälkeen ;) Onko teillä pompin vaatteita käytössä?

  Vastaa
 11. Minka 29.9.2013

  Siskoni järjesti noin kuukausi sitten me&i-kutsut, kaikki osti noi ihana magic pantsit! Kummipojalle ostin sen ihanna poliisit-paitan ja orava-bodyn! Lastenvaatteet oli aivan ihania! (Itse vielä lapseton)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *