Yhteistyössä Polarn O. Pyret

Ehdimme viimeinkin (viime viikolla) Ideaparkin Polarn O. Pyretille katsastamaan syksyn farkkumallistoa. Muistui ihan mieleen oma lapsuus, sillä usein koulujen alkaessa jälleen kesäloman jälkeen sain uudet farkut. Voi sitä juhlapäivää, muistan ikuisesti ekat Leviksen 505:t! Tällä kertaa ei kuitenkaan oltu hankkimassa minulle mitään, vaan molemmat lapset saivat valita itsellensä farkut Pop:ilta.

 

pop1

Idiksen Pop:in myymälä on lempparini, koska siellä on maailman ihanin henkilökunta, jolta saa parhaat vinkit kokojen ja oikeastaan ihan kaiken suhteen ;)

 

pop2 pop3 pop4 pop5 pop6

Farkkumallistosta löytyi jotain jokaiselle, aina kokoon 152 cm. Erillaisia malleja sekä pesuja ja tietysti säädettävällä vyötäröllä. Sampalle valitsimme kapeahkot, ihanan pehmoiset 80 cm strechfarkut (ovat olleet jo parikin kertaa käytössä, tsekkaa tästä)

 

pop7 pop8 pop9

Rebsukka halusi slimmit ja tummammella pesulla olevat farkut, joista otettiin vähän reilumpi koko eli 98cm. Verkkokaupasta näet parhaiten koko malliston ja pystyt tsekkaamaan yksityiskohdat.

 

pop10 pop11 pop12 pop13 pop14

Ja olihan siellä kaikkea muutakin ihanaa. Samuel kierteli kaikki rekit ja bongasi itselleen upean kukkatunikan ;)

 

pop15

Noista kahdesta on tullut jo vanhat tutut :D Äiti jos menisi pukemaan niin…

 

pop16

Samalla myös soviteltiin Välikausi- ja talvivaatteita, niiden kohdalla mammalla meinasikin mennä sormi suuhun, sillä oli aika paljon vaihtoehtoja. Tytölle pyrin hankkimaan värimaailmaltaan neutraaleja ulkovaatteita, että voin kierrättää ne edelleen pikkuveljelle. Polarn O. Pyretiltä löytyy kivasti unisex-juttuja ja laadun puolesta kamppeet menevät useammallakin käyttäjällä. Palaan vielä ulkovaate-asiaan myöhemmin! Tuolla ne jo odottelevat kaapissa käyttäjiään ja btw nimikoituna, hyvä minä!

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. ano 2.9.2013

  Hei minkä pituinen Repsu on? Mietin vaan kun juuri ostin meidän pojalle POPilta koon 98cm vaatteita ja ovathan ne hieman isoja mutta tulee heti käyttöön… ja hän on siis aika paljon nuorempi teidän tyttöä JA pienikokoinen :/

  Vastaa
  • Maj 2.9.2013

   Moikka! En ole Rebekkaa hetkeen mittaillut, oisko hän reilut jotain 90 cm. Polarn O. Pyretiltä hän käyttää vaikkapa trikoopaidoista kokoa 98 cm ja ne on juuri sopivia :) Farkut olivat samassa koossa reiluhkot ja lahkeista reippaasti käännettiin.

   Vastaa
   • tappi 2.9.2013

    meijän tyttö on 1v 8kk ja 97cm :D

    Vastaa
 2. inkku 2.9.2013

  Onpas söpöjä vaatteita!

  Vastaa
 3. Tiina 2.9.2013

  Kappas, terkkuja! :)

  Vastaa
 4. Lydia 3.9.2013

  Po.pilla on tosiaan huippulaatu ulkovaatteissa, ja monissa housuissa. Sen sijaan paitojenkin trikoolaatu on välillä vähän ailahtelevaa.

  Hei, ota ihmeessä R:lle pinkkiä ja muuta tyttömäistä ulkovaatteisiin, jos itse ja tyttö tykkäätte. Saanet S:lle kyllä tulevaisuudessakin omat, uudet ulkovaatteet :).

  Vastaa
  • Maj 12.9.2013

   Mun mielestä on vaan järkevää ja kannattavaa kierrättää vaatteet sisarusten kesken, joten valitsen sen takia sellaista, joka käy molemmilla :)

   Vastaa
 5. mariel 3.9.2013

  Hei Maj! Asiani ei liity kyllä postaukseesi, mutta haluaisin kysyä sinulta kun muistelisin että teillä oli käytössä Emmaljungan Duo Edge? yhdistelmärattaat, että miten vauva-aikana matkustaminen onnistui autossa? Mahtuiko runko hyvin kopan kanssa takakonttiin, vai oliko teillä koppa takapenkillä? Meillä on suunnitelmissa hankkia kyseiset vaunut, mutta nyt mietityttää että mahtuukohan ne meidän autoon (citymaasturi). Kiiitos jo etukäteen :)

  Vastaa
  • Maj 12.9.2013

   Moikka! Meillä oli sellainen perus farmariauto ja sinne mahtui runko ja koppa kyllä ihan ookoosti yhtäaikaa, eikä tarvinnut renkaita ottaa pois tms. :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *