pupu1 pupu2 pupu3

Napattiin tuollainen Luhdan rahi mukaan lauantaina ruokakauppareissulla Prismasta. Ei käynyt mielessäkään, että lapset tulevat sen päällä keikkumaan ja todennäköisesti satoja kertoja kaatuumaan… Muutamat kerrat ollaan jo todistettu pieniä vahinkoja. Jos pupu tai skidit eivät ole vallanneet rahia, niin siinä on aika mukava lepuutella omia jalkojakin.

Näin syksysin mulle tulee hirmuinen tarve siivota kaappeja ja toki täytyyhän kesäjuttuja laitella pois tieltä, että syksykamppeet mahtuvat kaappeihin. Nyt tuolla odottaa iso kassillinen lapsille pieneksi käyneitä vaatteita, joille pitäisi tehdä jotain. Ajattelin laittaa muutamia huutikseen ja ehkä kipata loput kirppikselle. Täytyy siis varmaan laittaa päikkäriaikaan hiat heilumaan, vinkkailen täällä jos saan laitettua jotain myyntiin huuto.netin puolelle :)

Kökötellään tällä pienimmäisen kanssa sisällä, kun hänelle nousi eilen kuume. Naapurin mamma tuli hakemaan hänet lastensa kanssa kerhoon, Rebellä oli omassa kassissa lompakko ja tossut, niin jännää!. Hän oli kovasti tohkeissaan asiasta ja varmisteli, että saahan hän nyt ihan varmasti mennä ilman meitä. Hänen mielestään kaikki, mitä voi tehdä yksin, ilman vanhempia on tosi siistiä ;D No ehkä helpompi näin päin :)

Oonko jo sanonut, että meillä on maailman ihanimmat naapurit? 

 

-Maj

 

0 Comments

 1. iidi 10.9.2013

  Jos viet vaatteita kirppikselle, voitko vinkata minne :)

  Vastaa
 2. Titityy 10.9.2013

  Mille kirpparille olet mahdollisesti viemässä tavaraa? Oletko käyttänyt Tammelan torin lähellä olevaa lastenvaatekirpparia?

  Vastaa
 3. Laura/Lillalove 10.9.2013

  Voi ei tota kuumetta on kyllä nyt liikkeellä (itsellä myös kova flunssa päällä). Pikaista paranemista sinne!

  Vastaa
 4. Inkku 10.9.2013

  Ihana pallo. Minä hankin samanlaisen;)

  Vastaa
 5. Saikku 10.9.2013

  Kattoin just tuota samaa Prismassa ja kaunishan tuo on!:) passais meillekkin niin hyvin,ehkä mää jouvun vielä käydä ostaan tuommosen!:)

  Vastaa
 6. Siru 14.9.2013

  Ainakin Kangasalan Prismassa oli raheja vielä jäljellä!

  Vastaa
 7. Salla 16.9.2013

  Tuleekohan sulla luettua näin vanhoja kommentteja… kokeillaan:)

  Olen tänään metsästänyt itselleni tuollaista Luhdan rahia Helsingin keskustasta, eikä löytynyt. Muistatko, että mitä tuo Prismassa maksoi, eli kannattaako lähtää bussimatkalle Prismaan vai tilata suosiolla netistä?

  Vastaa
  • Maj 16.9.2013

   Kommentit tulevat tähän ruudulleni aina ensin hyväksytettäväksi, siten näen jokaisen lähetetyn kommentin, vaikka en vanhoja postauksia lueskelisikaan :)
   Mutta asiaan: se rahi oli kai tarjouksessa ja maksoi noin 70 euroa? Mutta tosin en tiedä onko tarjous vielä voimassa?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *