Tutkiskelin omaa vaatekaappiani ja tein kollaaseja sieltä löytyneistä vaatteista. Vaatteista, jotka päätyvät arjessa usein päälleni ja joita on helppo yhdistellä muiden vaatteiden kanssa tai keskenään. Olette jonkin verran kyselleet vinkkejä rennosta pukeutumisesta lapsiperheen arkea ajatellen, joten tässä muutamia ajatuksia pukeutumisesta. Kollaasin vaatteet ovat myös helposti muunneltavissa muutamilla kikoilla vaikka leffailtaan tai muuhun käyttöön.

 

asut2

 

1. Farkkupaita/Zara 2. College/Mango 3. Neule/Zara 4. Neule/H&M 5. Collegetunika/Vila

 

asut3

1.PU-housut/Vero Moda 2.Nahkahame/ Vero Moda 3. Maximekko/Selected Femme 4. Legginsit/Monki

 

Yhdistämisestä se kaikki on kiinni, eikös niin? Collegepaidan voi laittaa rentojen housujen kanssa, mutta sen voi myös yhdistää nahkahameeseen ja korkoihin – ja käyttää missä tahansa. Yksi lemppari yhdistelmistäni on lyhyehkö yläosa (3. ja 4.) yhdistettynä maximekkoon. Ja taas maximekkoon voi rennosti yhdistää tennarit tai vaihtoehtoisesti korkeammat korot, joiden ansiosta look muuttuu  heti näyttävämmäksi. Pitkähkö ja rento farkkupaita (1.) taas käy kaikkien näiden alaosien kanssa ja sen päälle voi kylmempinä päivinä pukea vielä neuleen, toimii. Kaikki tähän kollaasiin valitsemani alaosat ovat tummia, joten ne sopivat monenlaisten yläosien kanssa. Ja joskus kannattaa kokeilla jotain, mitä ei heti äkkiseltään uskaltaisi yhdistää, yllätys voi olla positiivinen.

 

 

asut4

1.Zara 2.Vero Moda 3. Burberry

Maximittaisen hameen kanssa valitsen lyhyen nahkatakin ja rennosti kaupungilla viuhotan Zaran takissa. Mielestäni kaiken kanssa ja aina voi käyttään ajatonta ja klassista trenssiä. Oma trenssini on a-linjainen ja siinä on ihana huppu, käytössä vuodesta toiseen. Jos joku takki pitäisi nimetä turvatakiksi niin se olisi ehdottomasti tuo. Tästä kollaasista puuttuu tummansininen kansitakkini, jota käytän siellä hiekkiksellä, se päällä ei tarvitse sadettakaan pelätä.

 

asut5

1. Mulberry 2. H&M 3. Vila

 

Mulberryn huivin kiedon usein neuleen kanssa, se on ihanan pehmoinen ja tuo kivasti luksusta arkeenkin. Beanie-pipo on kuulemma ihan must tänä syksynä, joten äkkiä hankkimaan sellainen? Vilan jättimäiseen huiviin on ihana kietoutua kylmempinä päivinä ^^

 

asut6

1. Bootsit/Bianco 2. Tennarit/Converse 3. Tennarit/Vans

 

Ääks, missä ne korkkarilenkkarit ja basic-korot nyt ovat? Kaapissa tietenkin, koska useimmiten valitsen matalat kengät. Biancon pehmeävartiset nahkaiset bootsit ovat ihan unelmat.

 

asut7

1. ja 2. Jättilaukut/Zara 3. Fjällraven-reppu/Partioaitta

 

Molemmat laukut ovat käytössäni miltei päivittäin ja Kånken-reppuun pakkaan joskus lasten kamoja, tilanteen mukaan. Zaran laukut sekä repun saa mukavasti rattaiden työntöaisaan kiinni, vaikka itseasiassa siihenhän ei saisi ripustaa mitään…

 

Lisään vielä Magicpoksin Facebook-sivuille bonuksena yhden extrakollaasin useimmiten käytössäni olevista koruista, joten käykäähän kurkkaamassa sekin, jos innostuitte. Myös meikillä on väliä, punainen huulipuna saa tuulipukuukin sitä tiettyä hohtoa ;) Mulla on myös kaapissani parit laadukkaat Wolfordin sukkikset, pino mustia & valkoisia pitkiä perustoppeja, legginsejä ja mukavia sukkia.  Siinäpä oli sitten mun näkökulma ja mahdolliset vinkit syyspukeutumiseen. Ette muuten usko, miten järkyttävä homma oli vääntää nämä kollaasit kasaan :D Mielläni siis kuulisin teiltä, että oliko tässä mitään järkeä vai oliko ihan turha vaiva? 

 

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Katju 7.9.2013

  Hei :) Kyselisin vilan vaatteista yläosisien nro 5 collegetunikasta (mustapitsinen) ja huivista nro 3 :) ovatko ne tämän syksyn juttuja, voisiko niitä vielä löytyä vilasta? :) ne sopisi täydellisesti vaatekaappiini :) kiitos ihanasta blogista! Aina tulee hyvälle tuulelle kun täällä käy :)

  Vastaa
 2. Henna 7.9.2013

  Mä olin mielessäni toivonutkin tälläistä sulta! Tosi kiva kollaasi :) Pipa on pakko hakea hennesiltä.

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   Voi ihanaa että tykkäsit, toivottavasti pipoja vielä löytyy :)

   Vastaa
 3. Ee 7.9.2013

  Kiva postaus! Miksi vaunujen aisassa ei saisi pitää laukkua? Kyllä mulla ainakin ns.hoitolaukku kulkee siinä. Missä on se vero modan tikkinahkatakki? Se on ihana! Mistään ei vaan enään pientä kokoa löytynyt kun sitä aiemmin etsin itselleni.

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   No luulisin, että rattaissa oleva kielto varmasti hyvin pitkälle siksi kun lähtökohtaisesti se aisa on tarkoitettu vain työntämiseen. Jos käytössä on kevyehköt rattaat, niin isomman laukun painosta ne voi helpommin kaatua. Mahdollisten vahinkojen minimointia :)

   Vastaa
 4. Riikka 7.9.2013

  Tosi kiva postaus ja kivoja vaatteita. Hommaa varmasti riitti;)

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   Joo, jokaisen vaatekappaleen nappasin kaapistani ja kuvasin yksitellen, vaikka suurimman osan olisi varmasti löytänyt netistäkin… :P

   Vastaa
 5. Silja 7.9.2013

  Ihania kollaaseja! Koko ajan vaan mietin, että onpa kivat kollaasit! Ja tietty tuotteetkin niissä, mutta kyllä kannatti väkertää! :)

  Vastaa
 6. Silja 7.9.2013

  Ps. Millä teit ne?

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   Käytän netistä löytyviä ilmaisia ohjelmia, Gimpillä teen tosi paljon :)

   Vastaa
   • Silja 10.9.2013

    Okei, Gimpiä en olekaan pitkään aikaan kokeillut! Pitääkin tutustua uudelleen :) Kiitos!

    Vastaa
 7. Milla 7.9.2013

  Mulle heti nyt samanlaiset matalat Biancon bootsit, aivan pakko saaha!! Ihanat <3

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   Sullahan on ihan uudet bootsit Biancosta >:)

   Vastaa
 8. hkjk 7.9.2013

  Hei, nyt menee vähän aiheen vierestä mutta osaatko sanoa onko Samuelin Gugguun pipo M vai L kokoa ? :)

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   Se on M-kokoa, mutta meillä on sekä että ja molemmat menee :)

   Vastaa
 9. Juuli 7.9.2013

  Kiitos vaivannäöstä, tää oli kiva juttu :).

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   No hyvähyvä, kiva kun laitoit palautetta :)

   Vastaa
 10. Joski 7.9.2013

  Näitä lisää,tosi kivoja yhdistelmiä:) vaivannäkö kannatti!

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   No huippua – mulla on itseasiassa mielessä toinen vähän samantapainen juttu, jonka voisin toteuttaa :)

   Vastaa
 11. Satu/Willa Fox 7.9.2013

  Inspiroivat kollaasit, kiitos! Hyvää syksyä! :)

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   Tosi mukava kun jaksoit laittaa palautetta ja oikein kivaa syksyä sinnekin :)

   Vastaa
 12. Juliette 7.9.2013

  Kiitos kivoista, inspiroivista kuvista :)

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   Jei, kiva kuulla!

   Vastaa
 13. Nepa 8.9.2013

  Todella hyvä postaus! :)

  Mitä kokoa toi yläosa nro 5 vilan tunika sulla on? :)

  Vastaa
  • Maj 8.9.2013

   S-kokoa :)

   Vastaa
 14. Tiitu 11.9.2013

  Voi Maj, oli ihan pakko etsiä tämän postauksen inspiroimana nuo Biancon bootsit itselleni. Suomen viimeinen pari kokoani löytyi toisesta kaupungista ja nyt odotellaan postipakettia saapuvaksi. :)

  Kiitos ihanasta blogista – ja hyvistä ostosvinkeistä! ;)

  Vastaa
 15. Maria/Dejiss 11.9.2013

  Ihana kun teet kollaasin jo valmiiksi vaatekaapista löytyvistä jutuista :) !! Tosi hienoa kun ei oo pakko olla hankkimassa uutta ”tänä syksynä haluan pukeutua näin ja ostan nämä ja nämä jutut”-vaatevarastoa. Semmosia kollaaseja näkee niin paljon ja vaikka visuaalisesti niistä tykkäänkin niin viime aikoina oon ruvennu tosi paljon ajattelemaan kulutusjuttuja… Siispä, kiitos kivasta postauksesta :)

  -Maria

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *