Saan usein toiveita teiltä, että kertoisin mitä lapsiperheet voivat Tampereella tehdä? Tällä kertaa on esittelyssä Ikaallisissa (kylpylän alueella) sijaitseva Ti-Ti Nallen talo, onko tuttu paikka kenellekään? Nalletalo on syys- ja talvikaudella auki lauantaisin 12-17, joten jos haluaisitte jotain spessua tekemistä perheen pienimmille, niin menkääpä ihmeessä piipahtamaan. Talossa on puuhailtavaa, musiikkiesityksiä, leikkihuone, nikkarointia, musahuone, peuhupaikka jne. Isommille lapsille ehkä tylsä (riippuu toki lapsista) mutta sanotaanko, että 2 vuodesta eteenpäin osuu ja uppoaa ihan täysillä ;) Talosta  löytyy sellainen paikka mihin lapset ovat jättäneet tuttejaan, niitä oli ihan valtavasti ja Samuel koitti maistaa jokaista :D

Nettisivuilla infotaan talon toiminnasta paremmin; Talon aukioloaikoina nalleperhe on kodissaan leikkimässä, laulamassa, rytmittämässä ja tanssimassa lasten kanssa ja tietenkin myös halittavana! Talossa on ohjaajien vetämiä satu-, tanssi- ja laululeikkituokioita, joihin kaikki saavat osallistua. Päivä kuluu rattoisasti erilaisten puuhastelujen parissa. Talossa voit myös maalata, soittaa tai päästä itse esiintymään. Elämystentalossa voit tutkia ja ihmetellä maailmanmenoa yhdessä nallejen kanssa.

 

titi1 titi2

Heti alkuun lapset pääsivät osallistumaan musiikkihetkeen.

 

titi3 titi4 titi5

Alkujännityksen jälkeen Samppakin uskaltautui osallistumaan.

titi6

Sisäänpääsymaksu oli 12 euroa/henkilö ja alle 2-vuotiaat pääsivät ilmaiseksi. Nalletalon takana (pitää kiertää ulkokautta) löytyi myös kahvila, josta sai keittolounasta, pullaa yms. Lapsille oli myös vieressä sellainen temppurata, mihin nuo omat mukulat ainakin hinkusivat samantien ;)

 

titi7

Me vierailtiin nalletalossaystäväperheen kanssa ja pikkutytöt kiertelivät tosi mielellään yhdessä :)

 

titi8 titi9 titi10 titi11 titi12 titi13 titi14

Aikamoisia taideteoksia vai mitä?

 

Nalletalo ei nyt varsinaisesti kyllä ole Tampereella, sillä täältä Ikaalisiin on about 50 km matkaa. Voihan sitä myös tehdä pienen irtioton arjesta vaikka syyslomalla ja varata siitä ”karhujen mökin” vierestä hotellihuoneen (Rantasipi) ja käydä myös nautiskelemassa kylpylässä samalla :)

 

 

-Maj

0 Comments

 1. kalamuija 4.9.2013

  Tonne on pakko tehdä retki ensi kesänä:) Meillä asuu TIti-nallefani. Ja voisi tutinkin jättää sinne samalla reissulla

  Vastaa
 2. mummu 4.9.2013

  Voi miten ihania kuvia, Repsu tarkkailee mainiosti Samppaa:))))

  Vastaa
 3. Henna 4.9.2013

  Hei kiitti muistutuksesta, että toi Ti-Ti Nallen talokin on olemassa :) Tonne pitääkin mennä!

  Vastaa
 4. Nelli 4.9.2013

  Heti alkoi soimaan titi-nalle -biisi päässä :D Thänks!

  Vastaa
 5. Tanja 4.9.2013

  Oi tuo on vieläkin elossa, muistelen näin päälle kaksikymppisenä lämmöllä jotenkuten hatarasti kuinka minut sinne joskus taaperoikäisenä on viety!

  Vastaa
 6. Mama D 4.9.2013

  VArsin suloisia kuvia lapsukaisista.

  Vastaa
 7. Kiva vinkki! Ja kivaa, että Ti-Ti nallen talo on talvellakin auki, joku kiva retkipaikka talviviikonlopuillekin :)

  Vastaa
 8. Varaahotelli.fi 9.8.2016

  Meilläkin ollut pitkään tarkoituksena päästä tuonne :) Hauska blogi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *