Yhteistyössä TRIWA:n kanssa.

Onko teille ruotsalainen Triwa-kellomerkki entuudestaan tuttu? Blogimaailmassa pyörii ne samat tietyt kellomerkit ja mallit, tiedättekös? Itse kiinnostuin heti tästä uudesta tuttavuudesta. Nopealla vilkaisulla kellomallistosta jää mieleen erilaisuus, ajattomuus ja se, että merkin kellot näyttävät vaan yksinkertaisesti cooleilta. Triwa-kellot on toteutettu yhteistyössä eri alojen taiteilijoiden kanssa, siksi ne edustavatkin viimeisimpiä trendejä kellomaailmassa. Kaikki kellot ovat unisex-malleja, joten sellainen on kätsyä hankkia myös miehelle, ehkä hiukan oma lehmä ojassa, heh!

Ruotsalainen Triwa on julkaissut uuden syksy/talvimallistonsa, jonka löydät täältä.

 

Magicpoksin lemppari <3 Ruusukultaa ja nahkaa, toimii. Jotenkin tämä malli on niin mieleeni, sopivan massiivinen ja toisaalta ihan superkaunis.

 

Ja tässä yksi vaihtoehto, jonka voisin valita tuolle kaksilahkeiselle .

 

Täältä pääset tutkiskelemaan ja shoppailemaan Triwa-kelloja! Itse suosin nahka- tai metallirannekkeita, mutta valikoimasta löytyy yllättävän kivoja vaihtoehtoja.

 

Mitä tykkäätte näistä kellomalleista? Lämpeättekö tuolle lempparilleni, ruusukultaiselle yksilölle? Facebookissa on pyörähtänyt käyntiin  kilpailu, jossa voi voittaa vapaavalintaisen TRIWA-rannekellon. Käykääs ottamassa osaa kilpailuun täällä. Lycka till!

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Mape 17.9.2013

  Ostin ensimmäisen (koko valkoisen) Triwani lähes kaksi vuotta sitten ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen =) Näitä uusia malleja tutkiessani mietin, että ehkä olisi aika ostaa toinenkin ;-) Esim tämä on aika ihana: http://triwa.com/en/watches/aw13/petroleum-nevil

  Vastaa
  • Maj 18.9.2013

   Hei, ihan huippua kuulla, että olet ollut tyytyväinen :)

   Vastaa
 2. Sanni 17.9.2013

  Noi on kyllä superkauniita ja kelpuuttaisin mieluusti omaan ranteeseeni myös tuon sinun suosikkisi. Myös miehille näytti olevan tosi kivoja kelloja, pitäisiköhän harkita tuollaista perheen kaksilahkeiselle joululahjaksi?

  Vastaa
  • Maj 18.9.2013

   Kiva idis, mäkin olen ostanut joskus Miikalle kellon lahjaksi :)

   Vastaa
 3. inkku 17.9.2013

  On tosi kivoja kelloja.

  Vastaa
  • Maj 18.9.2013

   Valikoimissa on oikeasti tosi monta kivannäköistä kelloa, jotka mielelläni kotiuttaisin :)

   Vastaa
 4. Iiris 18.9.2013

  Ihanin ehdottomasti tuo lempparisi. Harmillista vain, että lasi ei ole safiirilasi, muuten olisin voinut kotiuttaakin..

  Vastaa
 5. Milla 18.9.2013

  Tahtoo myös tuon sun suosikin :D se on todella tyylikäs mutta ei liian hieno!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *