Helou ja ihanan kirpsakkaa maanantaita, voitteko uskoa, että nyt eletään jo syyskuun viimeistä päivää? Magicpoksissa tämä viikko pyörähtää käyntiin Indiedaysin Swiss Lashes -kampanjapostauksella! Me kamppiksessa mukana olevat bloggaajat saimme itsellemme testiin Swisslashes-ripsiseerumin. En ole itse koskaan elämässäni kokeillut ripsienpidennyksiä, olen kyllä kuullut niiden helppoudesta ja etenkin koukuttavuudesta, mutta itse vähän kyseenalaistan juurikin tuota ”helppoutta”. Räpsyttimiä pitäisi kuitenkin huoltaa n. 2-4 viikon välein, vatsallaan nukkuminen on haitallista, eikä silmiä pysty oikein hankaamaan ja koen että, muuta silmämeikkiä on hankala poistaa tehokkasti, kun pitää varoa niitä lisäkarvoja. Kieltämättä ovathan ne oikein tehtynä ihanat, näyttävät, mutta luonnolliset – ihan unelmaripset.

Seerumi, joka lupaa parantaa ripsien, sekä kulmakarvojen pituutta, tuuheutta ja tummuutta 3-8 viikon käytössä kuulostaa kieltämättä tosi hyvältä vaihtoehdolta feikkiripsille. Nyt pääsen itse testaamaan ja raportoimaan teille, että pitääkö tuotelupaukset paikkansa!

 

swisslash1 swisslash2

 Swiss Clinicin Swiss Lashes-seerumi koostuu 100% luonnollisista aineista ja on prostaglandiinivapaa. Ajattelisin, että seerumi voisi olla myös hyvä sellaiselle ripsipidennysten käyttäjälle, jolla on menossa breikki feikkiräpsyistä.

 

swisslash3 swisslash4

Tässä vaiheessa olen käyttänyt tuotetta viikon verran ja ehkä mahdollisesti pientä tuuhetumista on jo tapahtunut, palataan asiaan reilun kuukauden päästä!

 

Moni ystäväni on kertonut minulle harkitsevansa ripsiseerumin käytön aloittamista, mutta tuotteen hinta on kuitenkin arveluttanut. Swisslashes-seerumin  normaalihinta on 159 euroa, nyt se on huipputarjouksessa 99 euroa. Alennuskoodilla indiedays20 saat vielä tarjoushinnastakin 20 euroa hinnasta pois. Joten, jos ripsiseerumi on roikkunut hankintalistalla, niin nyt kipinkapin tilamaan Swisslashes-seerumi TÄSTÄ!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. e 30.9.2013

  Äh, oisin tehnyt tilauksen linkistä, mutta ; verkkosivu ei ole käytettävissä!

  Vastaa
  • Maj 30.9.2013

   Mä tsekkasin ne, siellä oli joku tilapäinen häiriö, nyt ainakin mulla taas toimii? Ryysis, hahah :D Entäs toimiiko nyt siellä?

   Vastaa
 2. Riikka 30.9.2013

  Noiden teho perustuu siihen, että ripsi ei normaalisti pääse irtoamaan, kuten normaalisti ripselle käy kasvuvaiheen loputtua. Mutta kun tuollaisen tuotteen käyttämisen lopettaa, tippuvat ripset mahdollisesti kerralla pois. Joten älä säikähdä jos sulle niin käy kun lopetat käyttämisen.

  Vastaa
  • Maj 30.9.2013

   Mun mielestä useampia ripsiseerumeita poistettiin juuri tuon ilmiön (ja monen muun haittavaikutuksen) takia markkinoilta, mutta Swisslashesissa luvataan olevan vain luonnollisia ainesosia.

   Vastaa
 3. lyyli 30.9.2013

  Ihan pakko kommentoida, että ko sivulta katselin toissapäivänä hampaiden valkaisuaineita ja sain vaikean haittaohjelman koneeni, jonka šeuraukseni koko kone meni puhdistettavaksi ammattilaiselle… kuulemma Kaliforniasta peräisin oleva ohjelma, joka oli todella työläs poistaa .

  Vastaa
  • Maj 30.9.2013

   Moikka! Kuulostaapa tosi erikoiselta? Mä laitan viestisi eteenpäin ID:lle!

   Vastaa
   • Maj 1.10.2013

    Indiedaysin atk-henkilö kävi useamman kerran tsekkaamassa kyseisen sivuston ja skannautti sen erilaisilla online-työkaluilla. Yksikään ei noista tunnistanut, että sivulla olisi tai olisi ollut jotain haittaohjelmia viimeaikoina. Ainoa hälytys tuli siitä, että kyseisen sivuston WordPress-versio on mennyt vanhaksi, joka pidemmän päälle voi tarkoittaa juuri sitä, että sinne voi joku saada ujutettua haittaohjelman.

    Hän myös veikkasi että sinun tietokoneesi on saanut tuon virustartunnan jo aiemmin jostain muualta. Lisäksi virusten alkuperää harvemmin saa mistään selville helposti (niiden tekeminen taitaa olla monessa paikassa rangaistavaa), ellei viruksen tekijä sitten jostain kumman syystä ole jättänyt sen koodiin osoitetietojaan tms. jolloin se tuskin voisi kovin haitallinen olla.

    -Maj

    Vastaa
 4. Hei, tämä tuli tarpeeseen! Olen luopumassa ripsienpidennyksistä, mutta aivan naturelliksi hyppääminen hirvittää! Aikomuksenani on ollut ostaa jotain ripsiseerumia, jolla saisi nämä tyngät kukoistamaan :D Kumpa vain tulokset olisivat jo näkyvissä niin uskaltaisi tilata! Harmi, kun tarjous on jo nyt, eikä vasta sitten kun saamme lukea sinun kenties huikeista tuloksista :(

  Vastaa
 5. Suvi 30.9.2013

  Itse käytin joskus muutaman kuukauden Neulash-ripsiseerumia. Tämä ainakin juuri vedettiin pois markkinoilta ja koostumusta muutettiin varmaan juuri tuon prostaglandiinin takia. Käytin tuotetta pidennysten jälkeen kun ripset olivat todella lyhyet. En käyttänyt kuin muistaakseni ehkä max kolme kuukautta melko säännöllisesti ja ripset todella kasvoivat hurjan pitkiksi! Sen huomasi jopa tuo miekkonen, joka ei yleensä kyllä huomaa mitään sen sorttista muutosta :) Lopetin vain jossain vaiheessa käytön, oikeastaan vähän unohdinkin sen ja tulokset olivat jo oikein hyvät. Mitään haittavaikutuksia/ripsien tippumista ei tapahtunut :) Olin kovin tyytyväinen aineeseen ja tämäkin kyllä kiinnostaa. Tavallaan en kyllä jotenkin usko, että tämä on ilman tuota prostaglandiinia yhtä tehokasta, mutta ainakin on melko turvallista :)

  Vastaa
 6. Maarit 1.10.2013

  Kuulostaa kyllä houkuttelevalta. Mutta minäkin kaipaisin tuota alennusta siihen ajankohtaan kun kuulemme sinulta testituloksia.

  Vastaa
 7. Sarika 3.12.2013

  Moikka! Oletko tehnyt jo uutta postausta tuloksista? Minulta on voinut kyseinen postaus mennä kyllä ohikin, mutta ajattelin varmistaa! :)

  Vastaa
 8. Emilia 12.3.2014

  Moi, kyselisin samaa kuin ylläoleva lukija, eli minkälaiset tulokset lopulta olivat? Oon ollut muutaman kuukauden poissa netin ääreltä joten olen saattanut myöskin missata postauksen. Voisitko siis kirjoittaa kokemuksista tai ainakin vinkata vielä uudestaan mistä mahdollinen postaus löytyy? :) Kiitos!

  Vastaa
 9. Jaana 2.7.2014

  Olisi kiva nähdä tuloksia vielä….ja onko alennuksia tarjolla?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *