Saimme valita testiin koko perheelle uudet jalkineet Tretornilta, lasten kanssa päädytiin niihin ihan perinteisiin kumisaappaisiin, mutta Miika valitsi ihan mahdottaman upeat nahkaiset Goretex-kengät vapaa-ajan käyttöön. Tretorn on meille entuudestaan merkkinä tuttu. Meillä on ennenkin ollut kyseisen merkin kumisaappaita, mutta yllätyin kuinka paljon heillä on muitakin jalkineita tarjolla, mm. tennareita ja talvikenkiä. Kauden päheimmät kumpparit ovat tietenkin peruskumpparit hopean– tai kullan värisenä!  Tehtiin pieni retki lähimetsään ja samalla testailtiin uusia kenkiämme.

 

tretorn1

Miika halusi välttämättä tytölle keltaiset kumpparit :)

 

tretorn2 tretorn3

Kevyesti vuorattu kumpparimalli kulkee nimellä ”Ideal Child” ja ne kustantavat 39 euroa.

 

tretorn4 tretorn5 tretorn6

Tässä ne Miikan valitsemat ”AKTA Leather GTX” -nimiset kenkulit. Ne ovat tosi kevyet, pehmeät ja napakat. Hänen mielestään kenkiä voi käyttää ihan missä vaan ja olen itsekin samaa mieltä :)

 

tretorn7 tretorn8

Isä ja tytär <3

 

tretorn9 tretorn10 tretorn11 tretorn12 tretorn13

Minä himoitsin juurikin niitä kullanvärisiä upeuksia, mutta halusin a) vuorelliset ja b) matalat. Joten päädyin näihin vihreisiin, jotka on helppo vetää jalkaan kiiressä ja lämmittävät varpaita mukavasti. Kumpparit on tosi väljät tai niissä on leveä lesti, ystäväni Kuono (kenkä-spesialisti) vinkkasi laittamaan lenkkarin pohjallisen kumppariin, vähentämään hölskymistä ja antamaan tukea jalalle – sen ajattelin tehdäkin!

 

tretorn14

Pikku-Samille (joka on nimetty nykyään Pasiksi) otin  Scuba Child-kumpparit kokoa 22. Olivat juuri sopivat, isommilla olisi ollut hankala kävellä, muutenkin saappaat ovat pehmoiset ja lämpimät, hyvä valinta pikkujaloille.

 

tretorn15

Täältä tullaan loska ja kurakelit! ;)

 

tretorn16

Kappas käpy ja pari sen kaveria ^__^

 

1891 Ruotsissa perustettu kumpparimerkki on myös niin tätä päivää, sillä valikoimasta löytyi kivoja, raikkaita malleja vähän joka lähtöön. Tretornin verkkosivuilta pääset selailemaan kuvastoa ja shoppailemaan verkkokauppaan. Vinkkinä vielä, että koot vastaavat aika hyvin ns. normaalia, mitään reiluja ne ei mielestäni ole.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Saga 20.9.2013

  Ihastuttavat nuo keltaiset kumpparit. Oikea väriläiskä. Meillä on pojalla Tretornin välikauteen sopivat vuorelliset tennarit, jotka pitävät hyvin kosteuttakin plus ovat tosi kivan näköiset mielestäni. Ollaan oltu niihin kyllä tosi tyytyväisiä että voin myös suositella.

  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Vastaa
 2. salla 20.9.2013

  Aika kivan näköiset nuo Miikan kengät! Omalle miehelle voisi harkita samanlaisia, jos ne ei ihan noin tyyriit olisi :/

  Vastaa
 3. Ella 20.9.2013

  Meillä on pojalla päiväkotikumppareina keltaiset Stadiumin. Ihanan väriset, mutta puolen vuoden käytön jälkeen ei enää niin ihanan kirkkaat vaan aika ruskea kuvioiset :) Toki pitäisi tuoda kotiin hinkattavaksi välillä päiväkodista, jos se yhtään enää tilannetta pelastaisi… Kiva seurata, miten keltaisena teillä pysyy. Keltaiset kumpparit on siitä ihanat, että erottuu hyvin päiväkodin musta-sininen-punainen kumpparihyllystä! Kiva yksityiskohta kyllä tuo keltainen pohja sinisissä kumppareissakin.

  Vastaa
 4. eve 20.9.2013

  Tosi kivan näköisiä kumppareita :) Ja noi Miikan kengät on kyllä kans tosi kivat! Tarttis kyllä ostaa itsellekin kumpparit kun en omista yksiäkään :D Tiedätkö Maj myydäänkö näitä missään liikkeissä, että pääsis ihan irl sovittelemaan? :)

  Vastaa
 5. juliaa 20.9.2013

  Munkin pitäis varmaan hankkia kumpparit kun toi sää on nyt palannu noihin syksyisiin sadekeleihin.. mistä toi sun kuvissa näkyvä kaulaliina muuten on?:)

  Vastaa
 6. sini 22.9.2013

  Mulla on mintunsiniset Tretornin kumpparit ja ainakin siinä mallissa on tosi reilut koot, omat saappaat on kokoa 39 kun normi kengänkokoni on 37-38. :o

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *