Yhteistyössä Polarn O. Pyretin kanssa.

Nyt taitaa olla välikausivaatteiden aika parhaillaan käsillä! Meidän lapsille on tullut vaatteet yhteistyökumppaniltamme Polarn O. Pyretiltä. Itseasiassa Samuel ei tarvinnut uusia kuorivaatteita syksyyn, sillä hänelle meni vielä viime kevään kamppeet loistavasti. Rebekka sen sijaan on kasvanut ulos vanhasta setistään ja hänelle valitsin tänä vuonna tyylikästä mustaa, jota voi raikastaa kirkkailla asusteilla.

 

vk1

Tämän vuoden housut ovat mustat, molemmilla lapsilla samanlaiset ja siskon vanhat aina periytyvät sitten pienemmälle, luonnollisesti. Laatu on P O.P:in vaatteissa yksinkertaisesti niin hyvä, että tytön edellisetkin näyttivät miltei uusilta, vaikka niitä on todellakin pidetty.

 

vksetti

Uusi tuttavuutemme on Aerotakki, jota tunnustelin hämmentyneenä. Milloin sitä oikein tarvitaan ja mihin? Aerotakki on siis kevyt ja ilmava takki, joka sopii hyvin käytettäväksi lämmittävänä kerroksena kuoritakin alla, sekä myös ulkotakkina sellaisenaan. Tämä takki on tehty 100% kierrätetystä polyesteristä ja siinä on vettähylkivä pinta. Aerotakin saan kiinnitettyä nepparilistan avulla täydellisesti kuoritakkiin, jolloin setistä tulee superlämmin! Se menee vaikka pienillä pakkasillakin, helposti! Päiväkodin tädit kiittää, kun vuori on paikallaan, eikä tarvitse pukea kahta kerrosta erikseen, silti lapsen on helppo liikkua ja leikkiä. Pystyn näkemään aerotakin myös käytössä talvella automatkoilla, se on ihanan tuntuinen päällä, tiedättekös?

 

vk6

Rebekka itse ihastui kovasti superkevyeen takkiinsa, se menee pieneen tilaan, eikä paina mitään.

 

vk2 vk4

Rebekka on nyt varautunut syksyyn ja vaikka pakkasiinkin. Pihaleikeissä, tarhassa ym. hänellä on käytössä tämä takkisetti ja lisäksi vielä tämä pusakanmallinen takki, joka on näihin verrattuna ohut. Kesälläkin tuulisempana päivänä se on kaivettu esiin. Pusakkatakilla ollaan menty tähän saakka, kun on ollut niin lämmintä keliä, päiväkodissahan ne ovat paitasillaan iltapäivisin ^^ MANAAN siis ilmeisesti kylmenevää ilmaa? :D

 

No, mitäs te diggasitte? Onko Aerotakki tuttu juttu vai ihan ”nevahööd”? Mä olen hankkimassa sellaista kohta itsellenikin… Ja sitten tietysti myös Samuelille kanssa tarvitaan Aero, näillä varmasti mennään pitkään, ennenkuin tarvitsee kaivaa kaapista ne kaikista paksuimmat topat & villahousut. Niin, siis ei vielä PITKÄÄN AIKAAN?

 

-Maj

0 Comments

 1. Omppu 16.9.2013

  Meillä oli jo viime talvena aero-takki käytössä. Automatkoilla ja kauppareissuilla tosi hyvä takki :)

  Vastaa
  • Maj 16.9.2013

   Mahtava kuulla, etenkin tuosta automatkasta :) Me ajellaan aika paljon ja tehdään usein pidempiä reissuja Ylivieskan mummolaan, niin olinkin ajatellut takkeja myös matkustuskäyttöön loistavasti soveltuviksi :)

   Vastaa
 2. Paula 16.9.2013

  Näyttää kivalta, mutta jotenkin tuntuu, että mihin näitä kaikkia takkeja tarvitaan. On kuoritakki, windfleece, softsell ja nyt aero :) Meillä on tykätty windfleecestä eniten tähän saakka. Kuoritakkia käytetty lähinnä pahimmilla rapakeleillä. Tuosta pusakkatakista meillä on halppisversio toiselta merkiltä. jäi hullareilta käteen ;) Tuommonen ohkanen takki on meilläkin todettu käytännölliseksi loppukeväästä alkusyksyyn. Aero on ihan uusi tuttavuus. Ja neiti 5v on sen verran omapäinen, että voi olla ettei sen hermo kestä yhdistelmää kuoritakki+aero. Ainakaan windfleeceä neiti ei missään nimessä halua käyttää kuin yksinään.

  Vastaa
  • Maj 16.9.2013

   On ainankin varaa mistä valita itselleen tai lapselleen ne omimmat, parhaiten toimivat jutut :) Varmasti ei ihan kaikkea kannata lähteä hommaamaankaan. Aeron saa niin tiivistii kiinni kuoreen, että se on sit ihan yks ja sama takki, niin ehkä hän ei huomais mitäään ;)

   Vastaa
 3. Saga 16.9.2013

  Näyttää tosi kivoilta nuo vaatteet. Aerotakki on uusi tuttavuus minullekin, mutta kuulostaa aika näppärältä takilta. Pitääkin tutustua paremmin.

  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 16.9.2013

   Kannattaa käydä katselemassa, väreissäkin löytyy vaihtiksia :)

   Vastaa
 4. Sandy 16.9.2013

  Meillä on Jampalla ( 1v9kk) ollut käytössä tuo aerotakki keväästä saakka. Keväällä se meni viileillä keleillä mainiosti ns. kauppatakkina, ja kesälläkin nykäisin aeron päälle kylminä ja tuulisina päivinä. Materiali on mainio, ja hiekkalaatikkosotkutkin rapisivat pinnasta samantien itsekseen pois. :)

  Vastaa
  • Maj 16.9.2013

   Jei, kiva kuulla :)

   Vastaa
 5. K 16.9.2013

  Minkä pituinen teidän neiti on ja minkä kokoisen takin otit? Olen katsonut samaa tyttärelleni.

  Vastaa
  • Maj 16.9.2013

   Uuu, mä en tiedä miten pitkä Rebekka nyt on…Hänet on mitattu 3-vuotiaana neuvolassa viimeksi ja nyt hän on 3 ja 1/2 v. Mutta jokatapauksessa kuvissa näkyvä takki on 98 cm :)

   Vastaa
 6. Aimee 16.9.2013

  Kuulostaa toimivalta tuo aerotakki! :) Meillä on aina ollut sellainen pitkän matkan autotakki/kauppakeskustakki, joka on ollut pehmoinen ja ohkaisempi kuin toppavaatteet. Kiitos postauksesta, kiva että saatte testiin noita ja kerrot sitten kokemuksia. Kaupassa hypistely ei kerro niin paljoa :)

  Vastaa
  • Maj 16.9.2013

   Haha, just tuolla alimmaisessa kommentissa kehoitan käymään myymälässä katsastamassa tämän aerotakin :) Mutta tosiaan, ehkä näissä postauksissa saa vähän erilaista näkökulmaa tuotteista! Kiitokset mukavasta kommentista ja ennenkaikkea palautteesta :)

   Vastaa
 7. Meilläkin käytössä windfleece- ja kuoritakki, mutta tuokin vaikuttaa kyllä kätevältä. Hyvältä kuulostaa erityisesti pehmeys, sillä pojalla 1v3kk on liikkuminen vielä melko kankeaa :) Täytyy käydä hiplailemassa!

  Vastaa
  • Maj 16.9.2013

   Mun mielestä kannattaa just käydä tsekkaamassa myymälässä tuo takki, jos se vaan välimatkojen tms. kannalta on mahdollista :)

   Vastaa
 8. ella 17.9.2013

  Aerotakki on ihan paras lentokoneessa! Sen saa pieneen tilaan käsimatkatavaroihin. Meillä ollut mukana jo monella reissulla. :)

  Vastaa
 9. Martina 17.9.2013

  Kiva postaus, kiitos! Nappasin juuri bloPPshopista (http://bloppshop.fi/shop/) Popin välikausitakin pojalle, sinne jäi vielä ainakin Popin windfleecejä. Tuo aerotakki kyllä kiinnostaa, täytyy käydä tsekkaamassa! Meiltä jäi juuri kaikki takit pieneksi:(

  Terkuin,

  Martina

  http://pikkuvanilja.blogspot.fi/

  Vastaa
 10. Elina 14.2.2015

  Hei Maj, Eihän tuo Rebekan pinkki aerotakki olisi myynnissä?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *