Tänään me innostuttiin maalaamaan meidän makkarista pari seinää, Instagramissa Magicpoksia seuraavat sen jo tiesivätkin. Ikkunaseinästä haluttiin yksivärinen ja toiselle pitkälle seinälle taiteiltiin pari kolmion mallista kaistaletta eri maalisävyillä. Suojateipit paikoilleen, K-Raudasta maalit ja sitten vaan telat & siveltimet heilumaan. Saatiin homma päätökseen hetki sitten ja lopputulos näyttää ainakin näin hämärässä ihan hyvältä ;)

 

tikkurila_maali

Kaoliini- ja mulperi-sävyihin päädyimme noin viiden minuttin K-Raudassa pohdiskelun jälkeen. Tietysti juuri ne näyteliuskat katosivat jonnekin…

 

maali2 maali3

Mä olin teippausvastaava ja Miika käytteli telaa enimmäkseen.

 

maali5 maali6 maali7 maali8

Kun ikkunaseinä ja puolet toisesta seinästä saatiin valmiiksi, täytyi odotella kuivumista. Lähdettiin koko perheen voimin puistoon karkuun maalikäryjä ja homma hoidettiin loppuun nyt vasta illalla. Nakerot olivat niin kiinnostuneita maalaustouhusta, että olisivat vaan tahtoneen istua nenät kiinni seinässä katselemassa.

 

maali9

Taiteiltiin teipit ihan summanmutikassa seiniin kiinni, suhteellisen suoraan ne kuitenkin menivät. Tämä hämärässä otettu kuva vääristää sävyjä, mutta hoksaatte kuitenkin millainen siitä tuli. Loput kaksi seinää saavat jäädä valkoisiksi.

 

Tuumasta toimeen ryhtyminen kesti tällä kertaa pari vuotta :D Ehkäpä nyt innostumme tekemään makkariin joitain hankintoja tämän maalausprojektimme myötä, ehkä ;) Ainakin peili on jo viety autotalliin odottelemaan hakijoitansa. Ja yksi lamppukin lähti tilaukseen ;)

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Juuli 6.10.2013

  Kivalta näyttää :)! Täälläkin pitäis maalailla, mutta äh kun ei muka tahdo löytyä aikaa.. Tai aikaa ehkä juu, mutta miten ton miehen sais kans innostumaan ja tarttumaan telaan, vinkkejä :D?

  Vastaa
 2. Paula 6.10.2013

  Hyvältä näyttää! Meillä on myös ollut seinäprojekti menossa. Löydettiin tuvan tapettien ja levyjen alta vanha hirsiseinä ja aikamoisen säädön jälkeen siitä saatiin ihan salonkikelpoinen :)

  Vastaa
 3. Saga 6.10.2013

  Vau, hyvältä näyttää. Toi kolmio on kiva idea. Maaleilla saa kyllä ihmeitä aikaan.

  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Vastaa
 4. inkku 7.10.2013

  Näyttääpä mukavalta, hyvät sävyt löysitte!

  Vastaa
 5. wau! 7.10.2013

  wau! täytyy ehkä matkia vähän :)

  mitä miika tekee työkseen?

  Vastaa
  • Maj 7.10.2013

   Moikka! Siitä vaan kopsaamaan omalle seinälle. Miika on graafikko :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *