Toinen huone täynnä, toinen ammottaa tyhjyyttään. Projekti ei etene toistaiseksi. Mies ei ole viikonloppuna maisemissa ja en oikein itsekään tiedä millaisen makuuhuoneen haluaisin tai tiedän hyvinkin, mutta kun haaveiden pitäisi olla vähän realistisia kuitenkin. Ensiksi maalikaupoille  ja sitten säästökuurille vaan. Keräsin kollaasiksi kauniita asioita ja hain vähän haluaamani värimaailmaa sen kautta.

 

makkari_tyhjana makkari2

1.Sänky, 2.peili, ja 3. valaisin, BoConcept 4.Octo valaisin/Seppo Koho 5.tyyny/Ferm Living 6. jakkara/Artek 7.tarjotin/Hay 8. lamppu/Muuto 9. tuoli/Hay 10.tyyny/One Nordic

 

Oi ja voi, pitkä huokaus. Mihin juttuun sitä alettaisiin säästämään ensin? Muistin juuri, että porukoillani on jemmassa tuollainen umpipuuta oleva laatikkosänky, jonka voisimme halutessamme hakea meille. Se on ihan tosi hieno, mutta väriltään musta… Jatkan ideointiani!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Voih, kauniita makuuhuonehaaveita! Voisin kotiuttaa meillekin vaikka nuo kaikki:)!

  Vastaa
 2. Tintin 6.10.2013

  Voisiko sängyn maalata? Onko teillä vaalea/valkoinen makkarin lattia, jos kääntäisikin tuon toivekuvan negatiiviksi ja hommaisi tumman sängyn ja vaaleita, valkoisia tai valkomustia petivaatteita? Kierrätyshän on ollut vahva trendi sisustuksessa jo jonkin aikaa ja itseäkin hirvittää rahanmeno mikä on edessä, jos haluaa sijoittaa uuteen kestävään huonekaluun.

  Sisustusvimma on täälläkin iskenyt otolliseen aikaan ennen joulua… Meillä rempataan lisää säilytystilaa ja saadaan toivon mukaan sitä kautta ajelehtivat vaatekappaleet sun muut jonnekin tarkoituksenmukaiselle paikalle. Päänvaivaa aiheuttaa fiksun kokonaisuuden suunnittelu.

  Kiitos muuten blogistasi. :) Luen muutamaa muutakin, mutta tässä tulee mun mielestä jotenkin suloisesti esiin se lapsiperheen arki mitä meilläkin eletään.

  Vastaa
 3. vivvi 6.10.2013

  Ihania haaveita ja toiveita ;)

  Sängynhän voisi maalauttaa, kannattaa kysellä esimerkiksi ammattikouluilta mihin hintaan maalaisivat!

  :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *