crocs5 crocs7

Hei tamperelaiset, onko teillä jo tälle illalle ohjelmaa? Jos ei, niin tulkaahan pyörähtämään Koskikeskuksen Crocs Storessa, sillä siellä järjestetään tänään VIP-ilta klo. 19-21! Paikalle voi tulla yksin tai yhdessä ilman ilmoittautumista ja perinteiseen tyyliin tarjolla on myös pientä purtavaa ja viiniä, tilaisuus on K18. Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -30% tämän illan ajan, miltä kuulostaa? Minäkin  olen siellä 19-19:30 paikalla, joten todellakin saa ja pitää tulla moikkaamaan :) Jos talvikengät tai sadesaappaat ovat vielä hankkimatta, niin nyt olisi se hetki ;) Ehkäpä törmätään tänään Koskarissa?

 

-Maj

0 Comments

 1. inkku 17.10.2013

  Kumpa pääsis, matka liian pitkä! Kummatkin on hakusessa:(

  Vastaa
 2. Martina Mikkanen 17.10.2013

  Heippa,

  Siellä nähdään :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *