asu1

Tässä randomkuvassa päälläni oleva nahkahiainen Zaran takki on ollut tänä syksynä kovassa käytössä. En ole juurikaan suonut ajatuksia tällä viikolla pukeutumiselle, mutta se näyttää kivalta melkein minkä tahansa vaatekaapistani löytyvän alaosan kanssa.

Viikko on kulunut niin vauhdilla, että en oikein itsekään ole pysynyt kaikissa käänteissä mukana. Eilinen oli aika jänskä päivä, sillä ensiksi olin kampaajalla, josta kipaisin hammaslääkäriin poistattamaan viisuria – ja josta lopulta lähdin pöllähtäneenä viiden tunnin automatkalle. Pakko myöntää, että vähän meinasi itkettää. Matkasin siis särkylääkkeiden rohkaisemana, verinen tuppo suussani vanhempieni luokse, onneksi en tosin itse joutunut ajamaan onneksi metriäkään :D Tyttärellänikin pääsi itku, kun äiti kuulosti vähän kummalliselta mumisijalta… ”Ethän sä jää tuollaiseksi?” Pitkät automatkat lasten kanssa ei ole mitään omia lemppareitani, vaikka suutani ei olisi jomottanutkaan.

Jep, en jäänyt kummalliseksi mumisijaksi. Täällä sitä ollaan taas pistämässä pakkaa sekasin vanhempieni luona. Sade ropisee mukavasti kattoon ja grillikatokselta kantautuu ääniä, minua taidetaan jo odotella siellä. Mukavaa lauantaita teille ja kiitos taas kommenteistanne, pyrin vastamaan niihin vielä viikonlopun aikana.

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Rena 26.10.2013

  This is an really good idea to wear the checked blouse under the sweater! Thanks for your inspiration <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Wow, thanks :)

   Vastaa
 2. Riikka - HUNAJAISTA 27.10.2013

  Hei farkkumimmi, haastoin sut blogissani :) jos tuntuu sille, niin nappaa haaste :) muutoin, hyvää viikonloppua teille! :)

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Kiitsa, mut on haastettu nyt pariin otteeseen, niin pitäis varmaan sit osallistua. Tuota tekstiä ei vaan hetkessä naputella…

   Vastaa
 3. Mama D 27.10.2013

  Auts, viisauden hampaan poisto on ikävää. Mulla poistettiin hammas viime vuonna ja vuotoa kesti melkein 12 tuntia jostain syystä. Hyviä toipumisia!

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Joo, vieläkin oon särkylääkkeitä napsinut, vaikka varmaan pitäis alkaa kohta himmailemaan…

   Vastaa
 4. Nepa 27.10.2013

  http://www.iphoneogram.com/p/570013227623888792_360799844/

  Osaatko sanoa mistä toi sun pipo on? :)

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Moikka! Tuo on vanha pipo, ostettu joskus muistaakseni GT:stä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *