Olitte halukkaita lukemaan lasten talvikamoista, niistä jotka kestävät ulkoilua ja pakkasta, ei mitään villakangastakkihienosteluja! Täältäpä sitten pesee! En tiedä onko meidän muksujen pituuskasvu nyt jossain suvantovaiheessa vai olenko minä ottanut viime vuonna niin reippaat koot, että ne menevät tämän toisenkin talven? Samuelin ”vauvahaalari” ei ehkä ole sieltä kulutusta ja kastumista kestävimmästä päästä, joten hänelle on upouusi haalari hankittuna. Rebekka menee loistavasti viimevuotisilla ulkoilukamoillaan.

Kuvissa näkyvät Polarn O. Pyretin tuotteet ovat yhteistyön kautta saatuja.

zzzztoppis2

Rebekalla on Polar O. Pyretin supermegalämmin takki + housut -setti, jota testailtiin viime talvena mm. Rukalla. Hyvin luisti mäessäkin ja kulutuksen jäljistä ei mitään tietoa, pöksytkin näyttävät ihan uusilta! Yksi ehdottomista piposuosikeistani on tuo Popin lippahattu, se oli viime vuoden käytetyin pipo! Tänä talvena Samuelkin sai oman mustan lippapiponsa.

toppis3 toppis4 toppis5

Haalari on ihan must-juttu tämän ikäisillä, sen plussapuoliin kuuluu mukavuuden lisäksi se, että lapsi saa puettua sen helposti itse päällensä. Rebekalla on Molo Kidsin Polaris-haalari ja koko 92/98 on juuri sopiva, en tiedä mahtuuko se enää kevättalvella hänelle, mutta nyt siinä on ainakin helppo liikuskella :) Haalari saa muutenkin minulta täydet pisteet, paitsi että se on helppo pukea niin se on kestänyt kulutusta hyvin

toppis6

Viimevuoden Molon toppahanskat olivat vähän isot, joten ne käyvät tänä vuonna Rebelle. Samuelilla on tuollaiset mini-kokoiset, jotka pysyy huonosti kädessä. Hankitalistalla on siis ainakin Samuelille lämpimät käsineet.

toppis7

Oh dear, yhtään uutta pipoa me ei varmaankaan tarvita… Pakko tunnustaa, että en ole edes hakenut alakerrasta kaikkia talviasustelaatikoita, siellä on nimittäin lisää pipoja, kaulahuiveja ja ainakin muutamat Reben tumput.

Pipot ylhäältä oikealta, Polarn O. Pyret, Ticket, New Era, Molo Kids, H&M, Name It, Polarn O. Pyret, H&M ja Mini Rodini.

toppis8

Rebekalle on talveksi Uggit ja Crocsin Gust Bootit. Tarvitaan ehkä jotkun kunnon Goretex-hirmut vielä! Samuelin omat lempparikengät on Crocsin Salama McQueenit. Ylpeänä hän nostelee jalkojaan autokengät jalassa. Periaattessa en itse innostu mistään vastaavista, mutta hei oikeesti, jos toinen on noin innoissaan niin antaa palaa. Ja onhan nämä hienot :)

toppis12

Samuelin kenkäasiat kondiksessa! Kaapista löytyy Gulliver-saappaat ja kaverilta kierrätetyt Vikingit, jes!

toppis9 toppis10

Tässä on se Polarn O. Pyretin baby-haalari, kokoa 80 cm ja menee vielä loistavasti, jopa hiukan kasvunvaraa. Voi pieni mieheni :”) Toinen ei ole mikään kovin isokokoinen, mutta ei olla me vanhemmatkaan.

toppis11

Uusi isojen poikien haalari odottelee kaapissa. Valitsin tällä kertaa mustan, kovaa kulutusta kestävän, erityisen lämpimän Polarn O. Pyretin haalarin. Eipä ainakaan poikaa palele edes kunnon pakkasilla! Haalari on kokoa 86 cm ja tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa sitä testailtiin myymälässä, näette että siinä on hiukan kasvunvaraa.

Oikeastaan tosi hyvä juttu, että tuli tehtyä tämä postaus, sillä sain samalla tehtyä inventaarion talvikamoistamme. Hankitalistallani on nyt siis vain pari juttua, Rebekalle lämpimät ulkoilukengät ja villahaalari. Samuelilla onkin Ruskovillan (ihan huippu) villahaalari, mutta hän tarvitsee kunnon käsineet – ja sitten me pärjätään kovissakin miinusasteissa! Onko tästä postauksesta apua hankintoja miettiessänne vai onko teillä hankinnat jo tehtyinä? Oletteko ehtineet jo osallistua Magicpoksin facebook-sivuilla arvontaan? Palkintona on 100 euron lahjakortti NameIt:n myymälään – ja sillähän saisi ihan  kivasti lisäbudjettia talvihankintoihin :)

-Maj

 

ps. Itselleni kaivan pulkkamäkeen viimevuotiset kamppeeni varastosta ja toivon, että mahdun niihin vielä tänäkin vuonna…

toppis13

0 Comments

 1. Tellimaria 25.10.2013

  Ihan huippupostaus, nyt en malta odottaa että tulee kunnon pakkaset ja pääsen todella testaamaan meille rantautunutta P.OPin haalaria (joka siis on meille ensimmäinen laatuaan).

  Samuelin hanska-asioihin vinkvink, että jos on kovin kylmäkäsinen poikanen niin Ruskovillan lapaset minkä tahansa vedenkestävien hanskojen alle. Näin kestää ainakin meidän vilukissan kädet vaikka Siperian pakkaset ;)

  Mukavaa viikonloppua Maj!

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Kiitokset, Ruskovillan tuotteet ovat kyllä ihan parhaita! Yksi kaikkein ihanimmista on se vauvan silkkimyssy, meillä on ollut se molemmilla vauvoilla jo heti sairaalassa päässä <3

   Vastaa
 2. Elina.P 25.10.2013

  Meillä on kanssa neidillä PO.Pin musta lippapipo, se on ihan älyttömän hyvä ja söpökin!

  Mukavaa viikonloppua :)

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Jep, se on kyllä hyvä, pysyy päässä, suojaa ja näyttää tosiaan söpöltä :)

   Vastaa
 3. Moikka Maj!

  Teknisluonteinen huomio: En tiedä onko vika minun koneessani vai missä mutta viime aikoina (viimeiset 1-2 viikkoa) blogisi kuvat ovat latautuneet todella hitaasti. Onkohan muilla ollut samanlaisia ongelmia? Voi olla että tämä asia korjaantuu itsestään tulevan muuton yhteydessä :)

  Nina (The Girl and the Gift -lahjablogi)

  Vastaa
  • Elina 25.10.2013

   Minulla on sama ongelma kuvien lautautumisten kanssa! :O

   Vastaa
  • mirkku 25.10.2013

   Kuin myös…

   Vastaa
   • Maj 27.10.2013

    Moikka! Mä oon huomannut saman, toivottavasti asia nyt korjaantuun kun blogin uusi osoite tulee voimaan :)

    Vastaa
 4. Tuija 25.10.2013

  Hei, meillä 1v.+ pojalle myös lämpimät talvihanskat hakusessa..

  Onko suosituksia? Olen itse miettinyt POPin, mutta pitäisi olla

  a) helppo pukea, mielellään vetoketjulla? Pienen peukalo on vielä hakusessa..kuitenkin lämpimät pitäs olla, pitemmällä varrella siis todnäk. Mietin tuota pukemisdilemmaa…

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Heti kun löydän kivat, lämpimät ja toimivat, niin voin vinkata! :)

   Vastaa
 5. Roxy=) 25.10.2013

  Me ostettiin just meidäm 1 v 4 kk ikäiselle pienemmälle pojalle Stockalta Reiman vedenpitävät talvihanskat joissa oli kätevästi sivussa vetoketju niin saa peukalonkin helpommin aseteltua paikalleen. Tosin vielä ei oo kokemusta onko yhtään lämpimät.

  Noista Autot-kengistä tuli mieleen, että mulla sama homma, että en oikein itse lämpene tuommosille kengille ja vaatteille joissa on jotain Autot-, Angry birds-, Hello kitty- tms hahmoja. Mutta on nyt on pitäny joustaa kun meidän kohta 5 v on hurja Autot- ja Angry birds fani. Ja mitkään semmoset jutut mistä äiskä tykkäis ei oikein meinaa kelvata.

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Mutta hei, eihän tää niin vakavaa ole! Oi sitten me pulassa vasta ollaankin kun lapset alkavat olemaan teini-ikäisiä :D

   Vastaa
 6. Sarahoo 25.10.2013

  Täällä kans sama ongelma latautumisen kanssa..

  Mutta postaustoiveena ois kiva nähdä mitä siun arkimeikkiin kuuluu ja miten se tehdään. Olen itse nykyään laiska meikkaamaan ja arkimeikki ois hakusessa. Näytät aina niin hyvältä meikillä tai ilman!

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Huomenna mä teen arkimeikkiä serkun tytölle ja siitä on tulossa myöhemmin video blogiin! Lupaan tehdä sellaista jälkeä, kuin meikkaisin itseäni… Tosin meikattavalla on ehkä hiiiukan vähemmän juonteita tai väsymyksen merkkejä kasvoilla, haha!

   Vastaa
 7. Talvi näyttää niiiiin hyvältä tän syksyankeuden keskellä.. Tule jo!

  Mun blogissa olis sulle haastista ellet ole jo osallistunut;

  http://kideblogi.fi/aitiyshousut/2013/10/25/alusta-asti-matkassa/

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Oh nou, mä oon niin näissä haasteissa! Pitäiskö laittaa mun mamma vastaamaan haasteeseen kun olen täällä lapsuudenkodissani kerrankin ;)

   Vastaa
 8. Sissi 25.10.2013

  Pakko saada meillekin tollainen POP:in lippapipo, kitos vinkistä!! :D

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Eipä mitään, kiva kuulla että tästä postauksesta oli iloa/hyötyä :)

   Vastaa
 9. Meri 25.10.2013

  No HUH mikä talvikampevaatepostaus! Huh siks, että alko ahdistaa oman talvikampevaraston inventaario :D Syyskamppeita kaivaessa totesin, että meillä on myös hivee määrä pipoja..outoa!

  Kiitti hyvästä ja perusteellisesta postauksesta :)

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Haha, todellakin perusteellisesta, sillä tuli tosiaan pengottua melkein kaikki kamppeet läpi, paitsi ne muutamat varastossa kummittelevat boksit… :D

   Vastaa
 10. Sannna' 25.10.2013

  Oletkos koskaan miettinyt et ostaisit ITSE molemmille lapsille tollaiset 160 e maksavat haalarit joka talvi. Hieman yli 3oo euroa maksaisi pelkät haalarit plus siihen päälle kaikki muu?! Mun mielestä aika tyyristä maksaa n.500e talvikamppeista lapsille vaikka tosin ne kestäviä ja hyvä kuntosia ovatkin. Mutta eihän siinä kun yhteistyössä saa tollasia ja sitten kehua ne maasta taivaisiin!

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Moikka Sanna! Olen mä miettinyt ja teenkin lapsille joskus hintavampia hankitoja, mutta toisaalta pihistän sitten myös jostain muualta :) Ulkovaatteet ovat ehdottomasti sellainen asia mihin panostaisin, sillä ne ovat kovassa käytössä ja on tärkeää, että ne ovat kestävät sekä lämpimät. En lähtisi kehumaan tuotteita, jotka eivät täyttäisi näitä kriteereitä :)

   Vastaa
 11. Sari 26.10.2013

  Valitettavasti mulle riittää tän blogin luku. Sä yrität vaan myydä tuotteita ja esittelet nykyään todella paljon teille saatuja tuotteita ns. ”yhteistyökumppaneilta”. Blogista on mennyt maku, joka ennen oli mielestäni kiva ja mainontaa vähemmän. Todella yksipuolinen nykyään.

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Hei! Voi kurja, että sulla on tuollaiset fiilikset. Mä koitan parhaani mukaan kirjoitella monipuolisesti kaikesta, tasapainotella arjen ja muiden juttujen välillä :)

   Vastaa
 12. Iina 26.10.2013

  Hei, minkä kokoinen on tuo Samuelin lippapipo? Tiedän vähän minkä kokoista metsästäisin yksivuotiaalle :) Kiitos!

  Vastaa
  • Maj 27.10.2013

   Helps! Se on kokoa 48/50 :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *