Oletteko ikinä kuulleet puhuttavan Hoodiebuddiesta? Hupparista, jossa on sisäänrakennetut kuulokkeet? Kun sain Samuel-nimiseltä tyypiltä viestiä, että haluaisinko tilata itselleni testiin Hoodiebuddien, niin en voinut kieltäytyä koska se a) se kuulosti ja näytti hauskalta b) meilin lähettäneen tyypin nimen takia. :D

Hoodiebuddie on lähtöisin Californiasta (tietenkin) ja nyt vasta hiljaittain rantautunut suomeen. Valikoimasta löytyy tosi paljon erillaisia huppareita, joissa on nämä kuulokkeet. Hupparin voi pestä kuulokkeineen päivineen pesukoneessa, 30 asteessa. Valitsin itselleni perusharmaan hupparin treeni- ja vapaa-ajan käyttöön. Heitän pienen mp3-soittimeni taskuun, hupparin ”narut” korviin ja lähden hölkkäilemään. Hyvin on toiminut tähän asti ainakin, testikäyttöjä on ollut useita sillä sain hupparini jo kesällä.

 

hoodiebuddie1 hoodiebuddie2 hoodiebuddie3 hoodiebuddie4

Kuvien huppari on saatu Hoodiebuddielta.

 

Hauska lahjaidis tyypeille, joilla on jo kaikkea ja jotka kuuntelevat aina musaa treenatessa ja muuten vain oleskellessaan. Tietysti Hoodieabuddie on kiva hankinta ihan itsellekin, sillä ainakin oman hupparini matsku on aivan ihanaa. Kannattaa tsekata nettikaupan valikoima, siellä on paljon erilaisia malleja & värejä, hinnat ovat n. 67-80 euroa.

Näytänkö ihan hömpältä narut korvissani? Lähteekö Hoodiebuddie ostoslistallesi samantien? Ainakin omalle pikkuveljelleni tämä olisi ihan must-hankinta! Odotas vaan Peppe, jouluuu on jooo melkein oveellaa <3

-Maj

 

0 Comments

 1. Heidi Y 14.10.2013

  Hih! Näyttää tosi hassulta :D Mutta ihan supercoolilta myös! Minkä laatuiset kuulokkeet on mielestäsi? Pysyykö kuulokkeet hyvin korvissa? Olisi ihan mahtava lahja miehelle! Saattaa muuten aiheuttaa kyllä hämmennystä ohikulkijoissa :D

  Vastaa
  • Maj 16.10.2013

   Pysyy, niitä tulee kahdet kappaleet, toiset ovat pienemmät :) Ne miesten hupparit on tosi mageita muuten!

   Vastaa
 2. Outi 14.10.2013

  Mahtava idea, vaikka en hupparityttö olekaan. Saiskohan noi vaikka talvitakkiin? Käyttäisin :)

  Vastaa
  • Maj 16.10.2013

   Haha, sun pitää laittaa idis eteenpäin, californialaiset vois kehitellä jotain…… … .. ..

   Vastaa
 3. Paula /mutsimatskua 14.10.2013

  Saako sanoa suoraan? Kyllä, näyttäisit hullulta, jollen nyt tietäisi mistä on kyse! :D

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Se on ihan OK! :D

   Vastaa
 4. Anna 14.10.2013

  Ihana huppari (: ja oot ihan sairaan kaunis!

  Vastaa
  • Maj 16.10.2013

   Voi Anna, kiitos <3

   Vastaa
 5. Satu 14.10.2013

  Kuulostaapa tosi hauskalta!:) Tota pesua mietin vaan. On tietty selvää, että takki, jossa on kuulokkeet, ei kestä kovaa pesua. Mut en mä vois Tota lenkillä käyttää!:D Mä hikoilen ihan järjettömästi, ja hupparissakin Se kyllä näkyisi. Eihä siihen riitä millään hienopesu, kun hikisiä vaatteita pesee, vai. O_o

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Joo, siis hupparin voi pestä koneessa, 30 asteessa :) Mulla on riittänyt tuo pesu, mutta en ole kyllä ole kova hikoamaan, päinvastoin.

   Vastaa
 6. Mari Susa 15.10.2013

  Haha siis kyllä, näytät hieman idiootilta narut korvissasi, vaan sehän ei poista sitä tosi asiaa, että onhan tuo nyt tosi toimivan oloinen! Kuinka usein sitä onkaan manannut kun johdot pyörii tiellä tai vähintäänkin kuulokkeet on kotona. Todellakin menee ostoslistalle!

  Vastaa
  • Maj 16.10.2013

   No, ”ei sev väliä” -kuten tamperelaiset sanois, oonhan mä vähän idiootti oikeestikin :D

   Vastaa
 7. piia 15.10.2013

  Näyttää kyllä harvinaisen tyhmältä kulkea hupparin narut korvissa :D tulee mieleen lapset, joilla on taipumus tunkea hupparin naruja korviin, nenään ja suuhun :D

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   No mut onhan tässä tuotteessa kuitenkin idistä ja yritystä :)

   Vastaa
 8. Mirka 15.10.2013

  Siis ihan totta. :D Kaikkee ne keksii! :D

  Olisikohan tässä potentiaalia ”vuoden turhakkeeksi”? :)

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *