Kamullani oli loistava isänpäivälahja-idis, mutta hän tarvitsi minun apuani sen toteuttamiseen. Niinpä me ryhdyttiin kerrankin ajoissa tuumasta toimeen ja järkättiin pienet kuvaukset heidän kotonaan. Arvaatteko jo mitä meillä oli mielessä? Tarvittiin isoja mainoskirjaimia tai muita vastaavia, onneksi meiltä sattui löytymään S-kirjain ja I-kirjain väsättiin styroksista.

 

blogi1 blogi2

Sano I!

blogi4

Sano S!

 

blogi3

Sano I, hups! Sehän on…

 

blogi5

Isi!

Kuvat voi asetella kuvankäsittelyohjelmassa vierekkäin ja ottaa niistä yksinkertaisesti vaikka printin, ne voi viedä teetettäväksi ja kehystää kaikki erikseen tai vaikka ostaa sellaisen yhteisen kehyksen kolmelle kuvalle. Ikeasta saa edullisia kehyksiä ja siellä on juurikin niitä kolmen kuvan kehyksiä.

Vastaavia kuvakollaaseja on varmasti ennenkin nähty, mutta itselläni ei olisi ihan ensimmäisenä käynyt mielessä tämä hauska idea. Viime vuonna keräsin muutamia nounou-idiksiä kollaasiin, muistattekos? Kannattaa kurkata myös kommenttiboksi, sillä siellä on oikeasti mukavia ajatuksia isänpäivän puuhailusta ja paketeista :)

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Jonna 20.10.2013

  Siis ihan mahtavia kuvia ja ihana idea!! Voispa itsekkin toteuttaa saman tyyppisen jutun, mutta aika on tällä hetkellä harmillisesti kortilla. Mutta tosi ihania kuvia!! :)

  Vastaa
  • Maj 21.10.2013

   No voi että, ensi vuonna sitten ;) Kiitokset!

   Vastaa
 2. Minna 20.10.2013

  Ihan mahti-idea! Englannissa isänpäivä on tänä vuonna jo ollut, mutta ens vuodeksi laitan ehdottomasti korvan taakse. Suomeksi isi on musta niin ihana sana. Me tarvitaan vähän eri kirjaimet ja pari enemmän :-)

  Vastaa
  • Maj 21.10.2013

   Kiva jos sait tästä inspistä, idis on helppo toteuttaa ja soveltaa ;) Mummukin ilahtuisi kortista varmasti ja tarvitsisi askarrella vain kaksi kirjainta!! Mutta ettekös tekin tarvitse vain kaksi kirjainta?

   Vastaa
 3. kalamuija 20.10.2013

  Kiva idea:)

  Vastaa
  • Maj 21.10.2013

   Eikös vaan?

   Vastaa
 4. Maria 20.10.2013

  Vähän hölmö kysymys, mutta onko sun oikea nimi Maj? :)

  Vastaa
  • Maj 21.10.2013

   Ei ole, Maj-nimen on keksinyt minulle veljeni, kun hän oli jotain 1-2 vuotias. Itseasiassa siitä lähtien koko perheeni ja lähimmäiset ovat kutsuneet minua Majksi :)

   Vastaa
 5. Oi, miten kiva idea! Ihania kuvia!!! Pitäisiköhän kokeilla itsekin tehdä jotain tämäntyylistä isukille tai papoille♥

  Vastaa
  • Maj 21.10.2013

   Ehdottomasti ;)

   Vastaa
 6. Inkku 20.10.2013

  Kiva idea! Söpöjä kuvia.

  Vastaa
  • Maj 21.10.2013

   Kiitos, jälleenkerran minulla oli niin suloinen malli :)

   Vastaa
 7. Tosi hauska idea ja kivoja ideoita myös viime vuoden kommenteissa! Sain näistä inspiraatiota myös uudessa lahjablogissani (www.girlandgift.com) esiteltäviksi isänpäiväideoiksi! :)

  Vastaa
 8. Johanna Koo 22.10.2013

  Oi, ihana tapetti!! <3

  Vastaa
 9. Elina 28.10.2013

  Kiitos ideasta! Nyt on kirjaimet värkkäilty, päällystyshommiin. Liimasitko sä kangasta styroksin päälle vai miten? Mä kokeilin tapettia, ei pysy, kangas pysyy niiteillä, kunhan sitä ei rajusti käsittele. Kaveri ehdotti säärystintä S:n päälle, ku se on hankala päällystettävä. Sekin hyvä idea! :) Mietin myös sormivärejä, muta katotaan millaset tulee.

  ps: onnekkaasti sain rautakaupasta ilmaseksi styroksin, kun niitä huvitti kun yhtä levyä askarteluun tarviisin. Ne ku myy ne sellasissa jättikokosissa paketeissa rakennushommiin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *