Magicpoksin lukijoiden leikkimielinen asukuva-kilpailu on päättynyt ja ääniä tuli yhteensä n. 164 kappaletta, kiitokset kaikille kisaan osallistuneille ja myös äänestäneille :) Muistatko mistä koko juttu lähti alunperin liikkeelle? Tsekkaa heittämäni haaste vielä tästä.

Lähettämistänne asuista oli selvästi yksi yleisön ehdoton suosikki! Newbie-blogia kirjoittava Henna (kuva numero 3) sai kröhmn laskelmieni(?!) mukaan yli 40 ääntä ja meni siten kirkkaasti johtoon. Sieltä taisi olla vauvakuumeilijoita äänestäneiden joukossa ja ”kolmosta” äänestäneiden perustelut kuuluivat mm. näin: ” Ehdottomasti paras ja kaunein. Musta-valkoinen raita toimii aina ja erityisesti höystettynä kauniin pyöreällä masulla :)”  ”Aivan ihana ja aiheuttaa kamalan raskauskuumeen :)”

valmisvoittaja

 

 

Tamperelaisen Hennan perheen arjesta kertovaa blogia ja niitä ihania masukuvia pääsette ihailemaan lisää hänen blogissaan. 

 

 

valmiskakkonen

”Tällä mammalla on kylmä joten pehmeä villatakki,uusi huivi ja pojan pusut lämmittää”  Tämä lellujellun Instagramiin postaama supersuloinen kuva numero 32 sai toiseksi eniten ääniä teiltä. Kommentteissa onniteltiin myös raskaudesta ja tulevasta vauvasta ”32 Ehdottomasti. Siinä on ihanan rento, silti kaunis ja tyylikäs asu. Tietysti myös elämän tarkoitus (ainakin omani) kuvasta näkyy. :D Onnea sinä joka kuvassa olet!” En kyllä yhtään ihmettele ääniänne, sillä onhan näissä molemmissa kuvissa sitä jotain :”)

 

Oliko teidän mielestänne mukava päästä kurkistelemaan Magicpoksin lukijoiden asuja? Mun mielestä kaikki kuvat olivat ihania ja olen tosi iloinen, että jaksoitte nähdä vaivaa ja osallistua haasteeseen :) Entä toivoisitteko jatkossa jotain vastaavaa juttua? Mun mielestä teidän haasteeseen osallistuminen oli ihan huippua ja otan aina mielelläni ideoita tai ehdotuksia teiltä vastaan ;) Te lukijat olette tämän blogin suola ja ilman teidän kommentteja, kannustuksia ja vertaistukea ei varmasti Magicpoksia edes enää olisikaan.

Onnea vielä Hennalle huikeasta ja voitosta! Arvoin myös voittajan äänestäneiden joukosta, tällä kertaa onnettaren suosikki oli Malva. Ja koska toiseksi tullut kuva on myös niin kovin suloinen, haluan lähettää myös pientä piristystä Lellujellullekin. Hyvät naiset, laittatteko minulle pikaisesti meiliä osoitteeseen magicpoks@gmail.com?

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Henna 9.10.2013

  Mites ois lasten asukuva-kisa? :)

  Vastaa
  • Jaana 10.10.2013

   Joo, ehdottomasti myös lasten asukuva kisailua!

   Vastaa
 2. Essi 9.10.2013

  Tälläisiä juttuja lisää vaan! :-)

  Vastaa
 3. Nelli 9.10.2013

  oikeaan osoitteeseen meni voitto! Henna masuineen on kyllä ihana! <3

  Vastaa
 4. joojooo 9.10.2013

  Joo ehdottomasti tälläsiä juttuja lisää! Nää on tosi kivoja :)

  Vastaa
 5. tiitu 9.10.2013

  Kuvahaasteen voittajat meni ihan oikein, onnea heille! Lisää tämän tyyppisiä haasteita otetaan mielellään vastaan! ;) terv. Nro 26

  Vastaa
 6. Leena 9.10.2013

  Ihana haaste! Toivottavasti tällainen tulee uudestaan multa meni ihan ohi opparia tehdessä ja piti olla eksymättä blogeja lukemaan :D Ja lisää tämän kaltaisia!

  Vastaa
 7. Born Grown 12.10.2013

  Voi miten mukavan kuuloinen kilpailu! Tällä kertaa meni työkiireiden vuoksi ihan ohi! :D

  Lasten asukuvakilpailua kaivataan täälläkin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *