Magicpoks on aktiivisena myös Facebookissa ja olen lisännytkin tuohon blogin sivupalkkiin tuon ”face-ikkunan”, oletteko huomanneet? Facebookiin päivitän kuulumisiamme vähän nopeampaan tahtiin, jaan joitain sellaisia kuvia, jotka eivät päädy blogiin. Vinkkailen myös joskus kivoista tapahtumista ja olenpas muuten löytänyt muutamille omille ns. hutiostoksilleni ostajat! Tänä syksynä menin hankkimaan liian pienen villahaalarin Rebekalle, mutta se löysi onneksi nopeasti uuden kodin Magicpoksin facebook-sivujen kautta :)

 

crossccon

Tällä viikolla Magicpoksin facebookissa olen vinkkaillut muutamista huuto.netissä myynnissä olevista kohteistani. Harmi juttu muuten, että raahasin Nycistä asti itselleni liian pienet kengät..

 

nameitarvonta

Ja koska teitä tykkäjiä on jo niin paljon ja olette aivan huippuja, niin nyt on ”magicpoksilaisille”  ihana Name it-arvonta käynnissä! Arvonnan palkintona on 100 euron lahjakortti, joka käy kaikkiin Name it -myymälöihin. Klikkaa itsesi tästä Magicpoksin Facebook-sivuille ja osallistu arvontaan :)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Niina 16.10.2013

  Hei, en löytänyt arvontaa ainakaan sinun etusivulta?:)

  Vastaa
  • Maj 16.10.2013

   Hei, hyvä kun sanoit, se ei ollutkaan jostain syystä päivittynyt! Näkyykö nyt?

   Vastaa
   • Niina 16.10.2013

    Kyllä näkyy!:)

    Vastaa
 2. eevi 16.10.2013

  Hei nuo siniset crocsin kengät on varmaan Samuelin? :) onko minkä ikäisenä olleet käytössä? Mitä mieltä muuten olit niistä? :) millaiset ensiaskelkengät teillä on ollut käytössä?

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Hei Eevi :) Ne kengät olivat Samuelilla joo, mutta kun hänen jalkansa olit about tuon kokoinen, niin hän ei tainnut vielä juurikaan kävellä, joten ne eivät varsinaisessa käytössä juuri olleet. Samuelilla ei ollut mitään varsinaisia ensiaskelkenkiä, hän vaan veteli Niket jalassa menemään… Sitten tulikin jo kesä ja Crocsit ym. kesäkengät.

   Vastaa
 3. viivu 16.10.2013

  Miksköhän sun blogi ei päivity mulla Blogilistalle? :(

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Mä en tiedä, oon koittanut selvitellä asiaa ja laittanut sinne meiliäkin :/ Toivottavasti asia korjaantuu pian.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *