olivia_magicpoks

Muistuttelen teitä, että nyt on enää viikko aikaa blogimuuttoon! 1.11.2013 eli ensi viikon perjantaista alkaen löydätte Magicpoksin tästä osoitteesta: http://www.idealista.fi/magicpoks/ Laittakaahan se itsellenne talteen, sillä tämä vanha osoite ei ohjaa teitä muuton jälkeen tuonne uuteen osoitteeseen. Täällä on tuleva olivialainen ihan täpinöissään!

Meidän kuulumisia voi seurata  myös Instagramissa ja Facebookissa. Facebookkiin linkkailen aina uudet postaukset muiden extrajuttujen lisäksi, niin sitä kautta ainakin löydätte oikeaan paikkaan :)

 

-Maj

 

0 Comments

  1. Sissi 27.10.2013

    Heips, ihan uteliaisuudesta; jääkö nää vanhat kirjoitukset tänne osoitteeseen vai mitä näille tapahtuu? Toivottavasti säilyvät! Mulla on, heh, tunnearvoa niille ja välillä on ihana palata fiilistelemään, tiiätkös. =) Sain ekan vauvan hieman ennen kun teidän Samuel syntyi ja silloin juuri löysin tän blogin. Monen monta kertaa tuli sohvalla pötkötettyä imetyspuuhissa (kun se KESTI..) ja pelastukseni oli läppäri, josta blogiasi luin <3 Tää ainutlaatuinen aika on jäänyt ihanan seesteisenä muistoihin..!

    Niin, ja keksin yhden juttuvinkin, kun aiemmin kirjoittelit siitä kuinka aloit bloggaamaan 2009, niin oisko ideaa julkaista joku ihan varhaisin postaus!? =)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *