Päivän asuaan esittelee tänään omien sanojensa mukaan ”prinsessa Kielo” mutta tunnetaan myös neiti Uhmana. Vajaan puolen vuoden päästä 4-vuotta täyttävä tyttö on näyttänyt tässä hetkittäin aikamoisia sisukkuuden merkkejä, toisin sanoen ollaan väännetty aika monesta asiasta hänen kanssaan ihan tosissaan. Silti hän on aina niin hassu, huumorintajuinen tyttö, joka on varustettu suurella sydämellä.

Tässä yksi hänen lemppari asuistaan collegehousut ja trikoopaita. Ne päällä on paras leikkiä ja temmeltää, mekkovaihetta tyttösellä ei ole kai koskaan ollutkaan. Prinsessa/keijukais/jumppari-leikit on sitten erikseen ja niitä varten pitää pukeutua ja pitää pieni show.

 

rodini1rodini3

Paita on ostettu yli vuosi sitten Lindexistä, mutta Mini Rodinin pehmeät & paksut kollegepöksyt ovat Kuopuksen outlet-löytö, niillä ei ollut paljon mitään hintaa. Pöksyt ovat ihanan mintunvihreät ja menevät sitten Pasi-tontulle Samuelillekin ;)

 

rodini4

Pikkuraukkatomppelista on kasvanut maailman ihanin pikkuveli Pasi-tonttu, ou jee! Pasi onkin näissä kuvissa ihan vaan sukkahoususankarina <3

 

rodini5 rodini6

Näppäri neiti viihtyy parhaiten rennosti collegeissa, hiukset auki hulmuten. Tässä kuvassa hän on selaamassa dvd-laatikkoaan, etsien tämän hetkistä lempparileffaansa Kaunotarta & Hirviötä.

 

-Maj

0 Comments

 1. Tupu 15.10.2013

  Sun blogi on päivittynyt blogilistalle viimeksi 9.10. ja tulin huvikseen käväsemään täällä, että minkäköhän vuoksi on niin ”kauan” ollut hiljaista… Ja täällähän on kauhea kasa postauksia lukematta! Mistäköhän tuo blogilistan ongelma oikeen johtuu? :(

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Mä oon yrittänyt selvitellä, mutta asia ei ole vieläkään kai korjaantunut :(

   Vastaa
 2. Iidi 15.10.2013

  Niin nätti tyttö ja nuo housut on ihanat :)

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Kiitokset, housut on jotenkin tosi erilaiset mitä olen yleensä Rebelle ostanut, mutta tykkkään itsekin tosi paljon :)

   Vastaa
 3. Juuli 15.10.2013

  Ihana uhmis ja sukkahoususankari :)!

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Joo uhmis todellakin! Sitä lapsen uhmaa kestää ihan ok:sti kun on itse rauhallisella tuulella, joskus se jopa vähän naurattaakin, mutta sitten kun on kiire ja pinna kireellä ni hommasta ei tule yhtään mitään!

   Vastaa
 4. inkku 15.10.2013

  Tytöllä hyvä mielikuvitus:) Kiva kertomus!

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Haha, kattonut varmaan liikaa pikku2:sta :D

   Vastaa
 5. Vivve 15.10.2013

  Mulla ei nykyään päivitä blogilistan omat suosikit sivulla, että oisit tehnyt uusia postauksia, vaan pitää ite tulla tarkastelemaan millon oot päivitelly :o Nyt mulla lukee sielä, että oisit postannu viimeks 9.10, kumma juttu.

  Oli mulla asiaakin, sulla on aivan tajuttoman kauniit lapset ja he näyttävät aina niin onnellisilta. Ilo on lukea teidän päivistä ja pienten tekemisistä :)

  Jatka samaan malliin!

  Vastaa
  • Maj 15.10.2013

   Moikka Vivve! Hyvä kun sanoitte, laitoin heti viestiä sinen blogilistalle, mistähän toi nyt sitten johtuis? Toivottavasti asia saadaan pian korjattua :) Kiitos infon lisäksi kauniista sanoistasi :)

   Vastaa
   • noora 15.10.2013

    samaa olin minäkin tulossa sanomaan, ettei tuon päivän jälkeen blogilista ole päivittynyt! hyvä, että viestiä mennyt jo eteempäin :)

    Vastaa
 6. Reetta 15.10.2013

  Tosi harvoin tulee kommentoitua, vaikka päivittäin käyn kurkkaamassa postaukset. Nyt ajattelin taas pitkästä aikaa kiittää ihanasta blogista, joka aina tekee harmaimmastakin päivästä aurinkoisen ja saa hymyn huulille. :) Niin ja täytyy sanoa, että viime aikoina olet näyttänyt kuvissa vieläkin kauniimmalta kuin aikaisemmin (jos se on edes mahdollista) ja oikein säteillyt onnea. Ihanaa ja aurinkoista syksyä koko ihanalle perheelle!

  Terkuin lukija Suomen Turusta :D

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Voi, iso kiitos kauniista sanoistasi :) Kommentit ovat tosi tärkeitä minulle, mutta poden vähän huonoa omatuntoa, kun en aina ehdi kaikkiin vastaamaan. Kaikki kyllä aina luen ja ilahdun kovasti mukavista viesteistä, joten täytyypä nyt petrata itsekin tässä asiassa :) Terkkuja sinne Suomen Turkuun, viimeksi ollaan käyty siellä kesällä, päästäispä nyt yksi reissu tekemään talvellakin!

   -Maj

   Vastaa
 7. Ansku 15.10.2013

  Onnea hei hurjan paljon uusista tuulista. Olet kaiken hyvän ansainnut. Mä olen vasta hiljan tutustunut paremmin sun blogiin, ja tykkään kovasti. Ehkä se vaikuttaa, että olet samaa ikäluokkaa, kirjoitat mukavalla tavalla, pidän myös tyylistäsi ja tunnut ihmisenä maanläheiseltä.

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Kiitos Ansku! Olipas mukava kuulla, että tykkäät ja jaksat lueskella :) Itse sitä välillä kyseenalaistaa nämä omat höpinät ja tulee tosi turhautunut olo… Tuntuu että tässä ei ole mitään järkeä :D

   Vastaa
 8. Topin mutsi 15.10.2013

  Niin ihana kirjoitus ja kuvat! Oih. Lapset on niin mahtavia jutuissaan.

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Kiitokset :) Lapsissa on vaan sitä jotain ;))

   Vastaa
 9. Leisku 15.10.2013

  Kiitti vaan, melkein herätin vieressä nukkuvan poikani kun repesin pasi-tontulle! :) ja ihan älyttömän söpöt housut, puhumattakaan tytöstä. :)

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Joo Pasi-tonttu kuulostaa vähän sellaiselta ”hönöltä” :D Mut hei mikä tahansa nimi -tonttu kuulostaa kyllä astetta hauskemmalta. Me sanotaan välillä Samuelia Pasi-tontuksi, kun se köpöttelee housut lököttäen täällä menemään :D Hihih!

   Vastaa
 10. elliina 16.10.2013

  Taas päivän hymyt huulille ku kattoo teiän valloittavia taaperoita:)! Hassua miten blogin kautta aivan tuntemattomat lapset voikin tuntua niin ihanilta ja tutuilta. Vaikkei itsellä oo lasta niin just tollaiset lasten sutkautukset ja touhuilut on hauskaa luettavaa. Paljon kivempaa luettavaa ku monien blogien ulkonäkökeskeiset postaukset. Onnea Oliviaan siirtymisestä! Mun lempiblogi Paras aika vuodesta lähti sieltä ja tuli suru, mutta täähän oli huippu-uutinen et toinen lemppari tuleekin sinne:)

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Voi kiitos! Tuollaisilla 3-vuotiailla on kyllä ihan mahtavia juttuja, välillä niille saa nauraa ihan kippurassa :D Mukavaa, että olet positiivisella mielellä tulevasta muutosta, kun itsekin olen siitä niin kovasti innoissani :)

   Vastaa
 11. Ihana tuo Prinsessa Kielo :D Meillä asuu nykyään tyttö nimeltä Timantti-Roosa. Neiti 4 vee kysyi ihan tosissaan, miksi emme antaneet hänelle sellaista nimeä? (Roosa ei ole myöskään hänen nimensä). Mitäs muuta sitä pystyi siihen vastaamaan, että ei vaan tullut silloin mieleen ;)

  Kauniita kuvia jälleen kerran!

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Timantti-Roosa ja Prinsessa Kielo, molemmat aika cooleja vai mitä? Ja isot kiitokset sinulle kommentista :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *