Kuten olette huomanneet pidän hyvin simppeleistä asuista, mutta toivoisin niissä olevan kuitenkin joku pieni juju. Tässä asussa se on paidan kuosi. Kokeilin pörröpaidan kamuksi ensin vähän korua ja muuta asustetta, mutta ei, se ei tuntunut yhtään omalta. Siispä pidin homman simppelinä, mutta jos silti lisäpotkua kaipaisin, niin tyytyisin punaamaan huulet, lakkaamaan kynnet  ja panostaisin ehkä enemmän hiuksiin. Arkiasuna pörröpaituli kumminkin toimii ilman edellämainittuja ja olonikin oli tosi kotoisa :)

 

cubusporro1 cubusporro2

Yhtä pehmoisaa, kuin miltä näyttääkin :)

 

cubusporro3

Pörröpaita/Cubus

Hame/Mango

Sukkikset/Wolford

Kengät/Bianco

Korvikset/Marc Jacobs

 

cubusporro4 cubusporro5

Loppukevennyksenä nämä vikat hölmöilykuvat! Oon vasemmalla ihan -__-  ja oikealla :[ !

 

Edullinen pörröpaitani on saanut paljon kehuja tutuilta ja ostopaikkaa on hämmästelty! Hyvä löytö siis? Nilkkurit ostin joskus viime syksynä, ne ovat yhdet lempparikengistäni! Pidän erityisesti siitä, että niissä on yhdistelty kolmea eri matskua, mokkaa, nahkaa ja kiiltonahkaa. Tekisikö mieli kietoutua pehmoiseen paitaan? Siinä tapauksessa kannattaa käydä kurkkaamassa Cubuksessa jos niitä olisi vielä vaikka jäljellä :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Paula 18.10.2013

  Näyttää kyllä pehmeältä ja lämpimältä :) Cubus tuli Norjassa tutuksi ja aika monta löytöä tuli sieltä tehtyä. Laatu vaihtelee jonkin verran, mutta sama tilanne taitaa olla kaikissa vastaavissa liikkeissä. Milloinhan saatais Cubus Savariin?

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Hih, en tiedä saadaanko sinne koskaan? Mutta siinähän on oikein loistava syy ottaa vähän omaa aikaa ja lähteä vaikka Zeppeliniin? <3

   Vastaa
 2. Mirka 18.10.2013

  Oletpa jälleen upeana. :) Haluaisin kovasti itsekin käyttää nilkkurit + sukkahousut + hame -yhdistelmää

  mutta lämpömittari näyttää -3 astetta. :D

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Villasukkikset? Helposti vielä menee! :D

   Vastaa
 3. Salla 18.10.2013

  Näytät taas kerran niin kauniilta ja toi pörröpaita on kyllä söpö! Kysäisen nyt tässä samalla tuosta hoodiebuddie hupparista, et millaset koot niissä on? Tarkoitan siis et onko esimerkiks ton merkin s koko suunnilleen sama kuin monilla merkeillä meillä Suomessa s koko? Sivuilla näytti olevan tosi kätevät mittataulukot kaikkiin eri kokoihin, mut tilaisin hupparin poikakaverille joululahjaksi, niin yllätys menis pilalle kun joutuisin mitat ottamaan ja kertomaan mistä on kyse :D

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   Mä itsekin pohdiskelin tuota koko-asiaa ja siinä yhteydessä vähän kyselin niistä. Hoodiebuddielta vastattiin että ”koot on nyt eurooppalaistuneet” Unisex-mallista esimerkiksi S-koko olisi ollut tosi rennon oloinen minulle, niin otin tuon XS-koon ja se on sopiva, ei kuitenkaan mikään napakka. Olisitko tilaamassa miesten- vai unisexmallia? Ainakin tuosta unisex-mallista kannattaa otta reilumpi. Hoodiebuddien verkkosivuilta löytyy myös yhteystiedot, jos haluat kysellä lisää? :)

   Vastaa
   • Salla 18.10.2013

    Mietin kyllä tuota miestenmallia, mutta miksei tietysti tuo unisexkin kävisi. Haluisin just sellasen rennon mallin, mut ei kuiteskaan mitää kauheaa telttaa :D eli jos otan unisex mallin, niin suosittelet että otan yhden koon pienempänä kuin yleensä? Ois niin hyvä et sattuis ekalla kerralla jo hyvä, se palautus- ja vaihtorumba on aina kamalaa :D

    Vastaa
    • Maj 18.10.2013

     Ei, missään nimessä, kun just toisin päin, iiks! Kun naisille ja miehille on samat koot niin sitten mielummin se isompi :)

     Vastaa
     • Salla 18.10.2013

      Joo, mulla ei oo näköjää taas aamupäivällä oikee ajatus raksuttanu :D tietysti noin päin mun pitikin kysyä! Kiitos vinkeistä :)


 4. Jenna 18.10.2013

  Kehuuko sun mies sua usein? Oot just sellanen nainen että mies kun mies tekis mitä vaan että sais sut! Todella kaunis

  Vastaa
  • Maj 18.10.2013

   No huh-huh, ei pidä paikkaansa :D Mun mies on kyllä tositosi huono sanomaan sanallakaan mitään positiivista ulkonäköön liittyen, saati sitten että hän oikein kehuisi, not gonna happen. Iso kiitos siis sinulle :)

   Vastaa
 5. Juuli 18.10.2013

  Tosi kiva pusero ja koko asu. Pitääkin käydä katsomassa, oisko noita meidänkin Cubuksessa :).

  Vastaa
 6. Sini 18.10.2013

  Minulla on juuriki tuo samainen pörröpaita cupuksesta ja mielestäni aivan ihastuttava, lapsetkin haluavat äitiä silitellä kun on tuo paita päällä, niin pehmeä! :)

  Vastaa
 7. Marjo 18.10.2013

  Nätti pörröpaita! Millaista materiaalia se on?

  Vastaa
 8. Ihana pörröpaita, simppeli, mutta jotain uutta siinä on :) Juuri tänään itsekin postasin pörröisessä lookissa raskausviikkopäiväkirjani. :)

  Vastaa
 9. mari koivu 19.10.2013

  Tosi hieno kokonaisuus:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *