sensationails1

Kiitokset kaikille teille arvontaan osallistuneille! 476 osallistuneen joukosta SensatioNail Starter Kitit voittivat itselleen tällä kertaa Outsa ja Iitres, laitan teille heti meiliä tulemaan :) Starter Kitistä löytyy ihan kaikki tarvittava geelilakkausten tekemiseen, lampusta lähtien! Onnea vielä voittajille, pääsette laittamaan kynnet vimpanpäälle kuosiin  :)

 

-Maj

 

0 Comments

  1. himpsis 5.10.2013

    Tää on ihan off topic -kommentointia, uusimpaan vaan pistin. Toivottavasti huomaat. Sulla kun on se Fjällrävenin Kyla parka, niin vastaako se sun mielestäsi kokoaan. Eli jos normaalisti käyttää vaikka S-kokoa, niin kantsiiko tilata S-kokoinen Kyla. Perähikiällä kun asun (kaukana Partioaitoista), niin netin kautta pitää tilaus hoidella…:D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *