Finnish Design Shopista tilaamani lamppu saapui tänään! Minun lukulamppuni, kovasti ikävöimäni yövalo, miten ihanaa! Halusin ehdottomasti sellaisen valon, joka käy moneen tilaan ja jota voi helposti siirtää paikasta toiseen tarpeen mukaan, siksi päädyin ostamaan simppelin Design House Stockholmin Work Lampin. Yritin ensiksi voittaa sen tosin Hunajaista-blogin arvonnasta, mutta eipä meikäläistä onni suosinut tällä kertaa ;)

 

lamppu1 lamppu2

Lampussa on himmenin ja se yksinkertaisesti vaan tökätään pistorasiaan. Niin ja lamppu voi roikkua katosta, lojua lattialla tai pöydällä, simppeliä ja nerokasta. Vastaavia edullisempia kopiota versioita löytyy ainakin Clas Ohlsonilta. 

 

lamppu3 lamppu4

T-shirt kassissa majailee osa ”ylläripalkinnoista” jotka koitan lähettää viimeistään ensi viikolla.

 

lamppu5

Mun puoli.

 

lamppu6

Ja Miikan puoli. Miika tykkää kovasti hyvin vanhoista tavaroista ja minä taas moderneista. Hänen mielestään on usein niin, että mitä rähjäisempiä juttuja niin sen parempia, tuota tuolia ei missään nimessä esimerkiksi saisi maalta, hän kauhistuisi ajatuksestakin. Nyt ukkelini joutuu lukemaan kynttilänvalossa, kun en hankkinut sille yölamppua. No, tosin hän ei lue sängyssä ja nukahtaa koska tahansa, vaikka kattovalot olisivat päällä…

 

lamppu7

Lupasin jo kertaalleen, että ei nyt hetkeen mitään kolmioseinä/makkari-höpinää, no mutta kirjoitinkin vaan lampusta, eikö totta?

 

 

-Maj, Magicpoks

 

0 Comments

 1. NIina 9.10.2013

  Aivan ihana lamppu! Meiltä meinaan löytyy nuo samat, eri värisenä vain. Ovat tuon himmentimen ansiosta makuuhuonessa aivan huiput! Hyvä valinta ;)

  Vastaa
  • Maj 9.10.2013

   Voi, ottaisin mielelläni toisenkin! Myös musta ja kultainen olivat mageita ;)

   Vastaa
 2. Wilhelmiina 9.10.2013

  Oi kuinka ihana !

  Vastaa
  • Maj 9.10.2013

   Eikös olekin ja aika näpsäkkä myös? :)

   Vastaa
 3. MAYOPIC 9.10.2013

  Tosi kaunis!

  Vastaa
 4. Jaanaba 9.10.2013

  No on kyllä hiano lamppu. =)

  Vastaa
  • Maj 9.10.2013

   No juu, eiks o? :D

   Vastaa
 5. Essi 9.10.2013

  Tuo lamppu alkaa olla mulle jo pakkomielle, pakko saada se! :—-D

  Vastaa
  • Maj 9.10.2013

   No tilaa äkkiä, nythän se on alessa :D

   Vastaa
 6. Irina 9.10.2013

  Tuo valkoinen on kyllä kaunis. Kelpuuttaisin mielelläni meidänkin combonibilin päälle sängyn viereen. :)

  Vastaa
  • Maj 9.10.2013

   Jeps, sitten vaan tilaus vetämään ;)

   Vastaa
 7. Maiju 9.10.2013

  Mistä oot ostanut ton ihanan valkoisen tikapuu-telineen? :) Oon samantyyppistä etsinyt kaikkialta, mutta en oo mistään yhtä kivannäköistä vielä löytänyt..

  Vastaa
  • Maj 9.10.2013

   Voi tikkaat ovat aika vanhat, ole ostanut ne Miikalle ylläriksi muistaakseni Deco-nimisestä sisustusliikkeestä (hallituskadulla), jota ei enää taida olla. :/

   Vastaa
   • Maiju 10.10.2013

    No voi harmi! Pitää sitten vaan jatkaa etsintää ;) Ja kiitos ihanasta blogista! Huomaan eksyväni tänne yhä useammin, joten jatka samaan malliin :)

    Vastaa
 8. Makkarin uudistuminen oli oikein kaunis, en tiedä kommentoinko vai en kun yyberväsyneenä blogeja viimeksi luin :D Toi lamppu on huikea, hankkisin sen jos meillä ei olisi jo sitä kultaisena…tai no…ei kai haittaa jos niitä on kaksi ;) Kiitos linkityksestä <3

  Vastaa
 9. Kivan lampun valitsit! Meillä kävi juuri toisinpäin, mies tilasi kaksi noita ja otti toisen omaksi yölampukseen. Toinen meni kodinhoitohuoneen kattoon, eli mä jäin ilman :) Eikä haittaa vaikka on ollut enemmänkin sisustusjuttuja viime aikoina, niitä on aina mukava lukea.

  Vastaa
 10. Vim 10.10.2013

  Ei yhtään haittaa nämä sisustusaiheiset postaukset, teillä on niin nättiä! Eli mun puolesta anna tulla vaan kolmioseiniä, makkareita ja lamppuja. ;)

  Vastaa
 11. Satu/Willa Fox 10.10.2013

  Niin kiva tuo lamppu ja tykkäsin myös kovasti teidän makkarin maalatuista seinistä, tosi kiva idea maalata vähän kuviota graafisesti. En tiedä osallistutko yleensä helposti haasteisiin, mutta sulle olis blogissani yksi sellainen. :)

  Vastaa
 12. Päivi 10.10.2013

  Tikkaita saattaa olla Lempäälän Klaffissa&Piirongissa :)

  Vastaa
 13. Elinor 1.12.2013

  Miten tuon lampun saa muka viritettyä kattoon kun siinähän on sellainen tavallinen seinäpistoke? :( Pitääkö koko johto käydä vaihdattamassa?

  Vastaa
  • Kaisu 13.12.2013

   Hei, minuakin kiinnostaisi, miten saa kattoon, pitääkö johto vaihdattaa?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *