Siitähän on jo viikko vierähtänyt kun olimme tyttäreni kanssa yökyläilemässä ystävien luona! Hymyssä suin muistelen sitä kyllä varmasti pitkään, sillä meillä oli niin ihanan rentouttava tyttöjen ilta! Janna-tyttönen on Rebekan ensimmäisiä ystäviä, sillä me äidit tutustuimme tyttöjen ollessa neljän kuukauden ikäisiä. Se onkin vähän erillainen tarina ystävyyssuhteen alkamisesta, sillä kohtasimme Ratinan rannassa yhtenä päivänä ihan sattumalta. Me olimme Marin kanssa kaksi toisilleen täysin tuntematonta, joilla oli kuitenkin niin paljon yhteistä. Nyt tytöt täyttävät pian neljä vuotta ja Mari on tärkeä ihminen elämässäni :”) Kaikki vaan lähti siitä, että törmäsimme perheinemme siellä rannassa, ihastelimme kaunista ilmaa, jonka jälkeen me tapasimme turvallisella maaperällä (hih) vauvajumpassa uudelleen. Joskus kannattaa avata se suu ja lausua ne pari sanaa, sillä siitä voi syntyä jotain niin hienoa kuin ystävyys.

 

pe1

Niin, heillä on kaunis koti, jossa rentoutuminen on tehty helpoksi ;) Etenkin kun meikäläisen ei tarvinnut evääkään liikuttaa ruokailun – tai oikeastaan minkään muunkaan eteen…

 

pe2 pe3

Perjantaina saa vähän hölläillä?

 

pe4 pe5

Sulo herrahan se sieltä kurkistelee!

 

pe6 pe7 pe8 pe9 pe10 pe11

Uskon, että nämä neitokaisetkin muistavat yökyläilyn aika pitkään.

 

Huh, miten ihana ja tunnelmallinen koti heillä on vai mitä? Olen ihan kauhuissani ystävieni mahdollisista muuttoaikeistaan, mutta tiedossa on varmasti vieläkin parempaa (hankala kyllä kuvitella…)

Bongasin about vuosi sitten kirjoittamani postauksen, jossa kirjoittelin ystävyydestä parilla sanalla ja huomasin, että tytötkin ovat kovasti taas kasvaneet siitä, mutta onneksi me äidit pysytään aina vaan nuorina ;) 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Emmi L. 19.10.2013

  Wau miten upea koti ystävälläsi on! Ihan silmä lepäsi kun näitä kuvia katseli :)

  Emmi L.

  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
 2. henna 19.10.2013

  ihana koti ystävälläsi! tuo kylppäri näyttää ihan joltain kylpylältä :-) kuka nyt tuollaisesta haluaisi muuttaa pois!

  Vastaa
 3. Päivi 19.10.2013

  Aivan ihana koti!!

  Lasten kautta on ollut ilo tutustua uusiin ihmisiin ja on saanut uusia ystäviä. Aivan mahtaviin tyyppeihin on tullut tutustuttua äitiyslomilla :)

  Vastaa
 4. simpukka 19.10.2013

  Ei ole todellinen tuo kylppäri! MIELETÖN! Ja kettiökin ihana, perinteinen mutta samalla hyvin omintakeinen ja tyylikäs. Wau mikä maku.

  Vastaa
 5. Alessia 20.10.2013

  Tulee elävästi mieleen oma ensimmäinen yökylä reissu <3 Aivan mieletön sisustus, tuo amme on ehdottomasti parhain!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *