Kirjoitettu vanhaan blogiin 5.10.2009

Meillä oli viikonloppuna aikamoista hulinaa. Olin 6 päivää putkeen töissä ja kun lauantaina kello näytti 17:00 alkoi mulla viikonloppu. Pikkuveljeni Peppe oli tulla tupsahtanut meille taas viikonloppukylään, me kun ollaan niiiin perhekeskeistä sakkia:D

Sunnuntaina vietettiin Tampereella Tampere-päivää ja sen kunniaksi me kierreltiin Miikan, Pepen ja Tepon kanssa kaupungilla ja valmistettiin kotona juhla-ateria:)

Sunnuntai aamuna oli kyllä upea fiilis. Ainut vapaapäivä kuuden päivän työviikkojen välissä. Aamu oli erittäin ihana ja kiireetön.

Laatikollinen pusuja on mennyt Miikan suuhun, 2 enää jäljellä:D

Aamiaisen jälkeen siistittiin keittiö ja mentiin takas köllöttelemään sänkyihin.

Miikan jättämä post-it lappunen, niin söpö mun mielestä.

Sain tilaamani Grimasin meikkivoidepaletin.

Peppe tuli vasta sunnuntai aamuyöstä kotiin baarista, me vanhukset oltiin vaan kotosalla. Tepi nukkui koko yön P:n kainalossa. Aamulla poikia väsytti…

Niiiiin hyvä!

Miika pelaa aina kun on mahdollista… Edit: Yksi asia sentää on – ja pysyy.

Peppe ja serkkupoikani ehtivät Lauantaina Helsiinkiin katsomaan jotain jääkiekkopeliä, jotain NHL-sellaista? Pojilla oli ollut nämä kivat kypärät koko illan päässä:D

Kun päästiin ulos tihutti vettä ja ilma oli erittäin ankea, mieli oli silti iloinen:)

Pojat jutulla…

Ja Tepiä vähän jännitti!

Mun tärkeät! Edit: Ei hitto mitkä lookit.

Minä laukun takana piilossa…hahhah!

Mami suukottaa Daddyä ja Teppoa hävettää, ihan piti kääntyä toisaalle.

Lähikaupassa shoppailemassa ruokaa, kun paparazzi yllätti.

?

Sillävälin kun olin kaupassa, Tepi löysi jo uusia kavereita.

Niistä lähikaupan antimista pojat valmistivat meille herkkuaterian.

lllalla meille tuli vielä vieraita. Ensin käväsi Miikan porukat nimpparikahvilla ja myöhemmin meille saapui serkkupoika tyttöystävineen mukanaan mun kaveri Mellu. Me naposteltiin vielä lisää herkkuja ja Miika teki omenakaurajälkkäriä vieraille, nams!

Kateltiin telkkaria ja höpöteltiin! Oli tosi kivaa ja vieraat viihtyivät puolille öin…

Unia murut!
T: Maj, Miika ja Teppo

Edit: Tämän jälkeen kukaan ei enää ihmettele, että miksi se mun vanha blogi ei ole julkinen. En muistanutkaan, että kirjoittelimme silloin Miikan kanssa yhdessä tai vuorotellen ja kieltämättä vähän pistää naurattamaan nämä vuosia sitten kirjoittamani jutut. Mä en kestä! Mä en niiiiin kestä! Oon näköjään syyllistynyt maailmaan pahimpaan tyylirikokseen eli valkoisiin, keinonahkaisiin saappaisiin… Ja kuinka moneen otteseen kirjoituksessa mainitaan sana ”herkku”? Johtuisiko se siitä, että postausta kirjoittaessani olen varmaankin ollut noin viikolla 12 raskaana, mutta en ollut vielä kertonut sitä lukijoilleni :)<

Edit 2: Miten tuo (viides kuva) vähän ”väsyneistä pojista”? :D Veli kiittää.

0 Comments

 1. Essi 12.11.2013

  Eikä! Täähän oli aivan älyttömän suloinen postaus! :—–D

  Vastaa
  • Maj 12.11.2013

   Haha, ehkä jotenkin vähän säälittävällä tavalla sympaattinen tai jotain :D En muistanutkaan että muutamia vuosia sitten söin aamupalan ja menin takaisin sänkyyn nukkumaan – seuraavan kerran sellaisesta luksuksesta pääse nauttimaan varmaan joskus eläkkeellä <3

   Vastaa
   • Tampereen Sape 13.11.2013

    Huomenta. Tää aamupalan jälkeen sänkyyn oli tälle aamulle vähän liikaa. Viime yönä ollaan heräteltelty kolmen tunnin välein aivotärähdyksen saanutta pienempää Ässää ja nyt taas virkeänä töihin.. Mut lauantaina mummu ja pappa tulee tänne hoitaan nakeroita ja me lähdetään humpalle, eikä tulla yöks kotiin, joten sillon täytyy testata tätä aamupalan jälkeen sänkyyn, kuulostaa niin luksukselta! Haleja teille kaikille!

    Vastaa
    • Maj 13.11.2013

     Voi eiii, Sape <3 Mitä ässälle on sattunut?! Niin ankeeta lähtee painaan duunia, tuollaisen yön jälkeen :( Bailausreissu tulee sitten hyvään saumaan, ens kerralla mennään porukalla? Tulkaapa käymään – tai mekin voidaan tulla sinnepäin! Ens viikolla tai sitä seuraavalla?

     Vastaa
 2. IdaSofia 13.11.2013

  Ihana symppis postaus! Ja täytyy sanoa, että vaikka valkoiset saappaat eivät ole mikään trendihuippu, niin ei ne nyt niin pahaltä näytä. Voisi olla siis pahempiki. Vaik valkoset saappaat verkkosukkikset ja minari! ;)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Joo, aina vois olla vieläkin pahempi! Mutta valkoiset saappaat, aika paha silti…

   Vastaa
   • IdaSofia 13.11.2013

    Hahah :D

    Vastaa
 3. Sape 13.11.2013

  MAJ!! VALKOISET SAAPPAAT :’DDDD KUOLEN! Linkkaan tän HETI Juulialle.

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Juulia niin kiusaa mua :( Olisinpa vaan tajunnut yhdistää ne Ed Hardyn vaatteisiin…

   Vastaa
 4. rode 13.11.2013

  Ihan huippu postaus! :) tosiaa kivat noi poikien tyylit.
  Nyt toi Peppe vois kyllä lähtee mun kaa treffeille!! On jo tarpeeks monta vuotta sitä kuilannu. ;)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Niin vois, sun pitää ehdottaa sille tapaamista. Sääli, että en voi tässä vastata myöntävästi sen puolesta :P

   Vastaa
 5. päivi 13.11.2013

  Tosi kiva kurkata taakseppäin! Kuvienki laatu on parantunut älyttömästi.

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Niinhän se on, kyllähän tässä on aktiivisesti tullut räpsittyä reipas neljä vuotta tuon postauksen kirjoittamisen jälkeen :)

   Vastaa
 6. aak 13.11.2013

  Heh, mä jotenkin muistan hämärästi tän postauksen. Eli ilmeisen pitkän aikaa on jo tullut seurailtua blogiasi :)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   No todellakin! Neljä vuotta on ihan älyttömän pitkä aika :)

   Vastaa
 7. Kati 13.11.2013

  Mulle jäi niin mieleen kun silloin vähän aikaa sitten sokoksella pikaisesti juteltiin ja sanoit et oot nykyään niin paljon tarkempi kuvista ja et niihin menee nykyään huomattavasti enemmän aikaa ja tässä mun mielestä se kontrasti uuden ja vanhan välillä näkyy, et todellakin nykyään teet töitä niiden kuvien eteen, huippua! Mun tarvis tulla sulle valokuvaus oppiin, kun mun ottamat kuvat ei oo ikinä ollenkaan julkaisukelpoisia vaikka kuinka yrittäisin :D Mut vitsit tää on symppis postaus, tulin niin hyvälle tuulelle :)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Ihana kuulla Kati! Joskus blogikuvia tulee kyllä väännettyä hiki hatussa ja vaikka miten kauan, kun ennen sitä vaan räpsästiin ”jotain”. Toki kuvien laatuun vaikuttavat myöskin kamera ja objektiivi :) Plus varmasti osansa on silläkin, että olen tässä neljän vuoden aikana kasvanut kameraani melkein kiinni :D

   Vastaa
 8. lilyyy 13.11.2013

  Mieletön postaus! Sun blogi on muuten tosi inspiroiva, lämmin, aito ja ihanan ”hölmön hauska” :). Tälleen pienen lapsen äitinä pystyn samaistumaan moniin juttuihin, nimim. raskauden jälkeinen karvakato ja ohimohapsujen kasvatus!! :D Mukavaa syyspäivää ja kiitos mahtavasta blogista!

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Huh, karvakato sai kyllä meikäläisen välillä ennemminkin itkemään. Se on kyllä niin väärin, eikö ne synnytyskivut riittäisi ”vaivoiksi” meille mutseille! Ei ilmeisesti vaan hiustenkin pitää lähtee päästä, damn!

   Vastaa
 9. Rytsis 13.11.2013

  Täähän oli niiiin kiva juttu! :D Älä dissaa!

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   EN! -pä! :D

   Vastaa
 10. Ae 13.11.2013

  Ei valkoiset saappaat ole mikään kammottava tyylimoka… Paljon nolompi mun mielestä esimerkiksi on leggarit ja liian lyhyt paita. Valkoisilla saappailla ei edes tule paljaneeksi itsestään liikoja, kuten kalsareillq eli leggareilla ja liian lyhyvillä paidoilla. Jokainen kuhmura näkyy. Sitä varmasti hävetään vielä joskus! Tosin en ole seurannut, oletko sä syyllistynyt tähän. Enempi nolompi on mun mielestä Miikan silloinen loook :D

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Kyllä mä varmaan oon syyllistynyt kaikkiin mahdollisiin tyylimokiin! Toivottavasti niitä ei tarvitse ihan älyttömästi hävetä – vaan toivon vain voivani nauraa itselleni muiden mukana!

   Vastaa
 11. melia 13.11.2013

  tästä tuli hyvä mieli! huomaa, että sunki kirjoitustaito/tyyli on muuttunu :) lisää tällaisia joskus!! :D

  ps. poikien tyylit…. :D

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Joo, ehkä sitten… joskus. Söpöjä poikia vai mitä? :D

   Vastaa
 12. Meiri 13.11.2013

  Mikä grimasin varjostusväri sulla olikaan käytössä? Jos saisi numerokoodin vinkiksi… :)

  Vastaa
 13. A 13.11.2013

  Hei, tuli ihan sä mieleen kun mietiskelin mitä joululahjaks hommais ja latasin puhelimeeni sovelluksen jolla voi tehdä seinäkalenterin omista kuvista puhelimella tai tietokoneella! Voisin niin kuvitella että se ois sun juttu, vaikka Reben ja Sampan mummolle ja papalle vuoden joka kuukaudelta kuvat ja kalenteri kasaan ja joulupakettiin! :)

  Vastaa
 14. Lara 13.11.2013

  Hahahhahah, ihan huippu postaus, nauroin kotona ääneen!! Erityisesti repesin tolle kommentille ” Ei hitto mitkä lookit” :D Ja edellinen isänpäivä postaus oli myös ihana, voisin kuvitella poikaystäväni olevan myös se rauhallinen osapuoli jos me joskus saadaan lapsia itse kun elän aina yhtä tunteiden vuoristorataa!

  Vastaa
 15. Silja_ 13.11.2013

  Mä ilostuin noista leffajulisteista :D! Death Proof on mun lemppari <3.

  Vastaa
 16. sini 13.11.2013

  Niin komeita miehiä! Nuo saappaat ja tuo jättilaukku kieltämättä laittoi hymyilemään :’) Tälläisiä postauksia voisi kyllä jatkossakin tulla toisinaan :-)

  Vastaa
 17. Maik 15.11.2013

  Uskomatonta, että tuosta postauksesta on jo niin kauan aikaa :O Muistan bonganneeni sinut Saaran blogista aikanaan ja ihastuneeni Magicboxiin heti. Ja se fiilis on vain vahvistunut entisestään matkan varrella :) Lisää muisteloita odotellessa!

  Vastaa
 18. Maikku 15.11.2013

  Mä kyllä mielelläni lukisin näitä sun ylisulosia vanhoja postauksia, mitä en ole ikinä ennemmin päässyt lukemaan <3 :D

  Vastaa
 19. Hanna 15.11.2013

  Morjestapäivää, mää muistan tän postauksen!! Noi kuvat, missä Teppoa hävettää mamma ja pappa, ja sit toi, missä paparazzi yllättää ruokakauppailijan, niistä tää palas mieleen. En välttämättä tuolloin vielä lukenutlukenut sun blogiasi, mutta sitten kun löysin tieni tänne/sinne, pläräilin vanhojakin postauksia.

  Kyllä me kaikki vaan vanhetaan ja elämäntilanteet muuttuu, tulee ihan nostalginen olo. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *