Magicpoksin facebook-sivuilla käynnissä ollut Name it arvonta päättyi 31.10 ja voittaja on nyt arvottu. Palkintona oli 100 euron lahjakortti Name It:n myymälään ja sen voitti itselleen Anna-Riitta Salonen! Laittaisitko minulle pikaisesti meiliä osoitteeseen magicpoks@gmail.com

nameitKiitokset kovasti kaikille arvontaan osallistuneille, teitä oli huikeat  714!

bhlogo-800x564  BH10-800x531
Suositussa Beach Housen arvonnassa oli kaksi palkintoa. Ensimmäisen palkinnon eli Plain Smoke pussilakanasetin voitti itselleen nimimerkki Alva. Toinen palkinto eli ihanan pehmoinen kylpytakki ja yöpaita lähtee tällä kertaa Whitelakelle. Beach Houselta vinkattiin, että Tiirikosken Tehdas verkkokaupassa on meneillään Beach House-kampanja. Beach House-tuotteet ovat siellä -20% alennuksessa 10.11.2013 saakka eli sinne vain shoppailemaan, jos onnetar ei tällä kertaa suosinut juuri sinua. Onnea vielä hirmuisesti voittajille, toivottavasti palkiinot ovat mieluisia! Saatte pian minulta meiliä :)

shai2Shai arvonnasta vuoden terät voitti itselleen Namianna, onneksi olkoon! Laitan sinullekin samantien meiliä asiasta!

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Alva 5.11.2013

    Alva kiittää! Huikeeta kerrankin voittaa jotain näin kivaa!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *