Kaikki bloggaajille suunnatut tapahtumat tuntuu olevan aina Helsingissä, mikä on monestakin syystä ihan ymmärrettävää, mutta olisihan se kiva jos täällä Tampereellakin tapahtuisi välillä jotain. Käsittääkseni juuri eilen useamman kaupungin Glitter-myymälässä vietettiin samanaikaisesti bloggaajien pikkujouluja. Lähdin itsekin pyörähtämään Tampereen Koskikeskuksen Glitterin pirskeisiin suloisen Idan kanssa.

glitter1 glitter2 glitter3Tarjolla oli pientä naposteltavaa ja luomulimpparia.

glitter14Tajusin, että en ole päässyt tapaamaan kovinkaan montaa tamperelaista bloggaajaa. Söpön Lindan kanssa tavattiin eilen myös ihan ensimmäistä kertaa! Meidän manselaisten täytynee järjestää ihan omaa toimintaa itsellemme :)

glitter4 glitter5 glitter7 glitter8  OLYMPUS DIGITAL CAMERA glitter11Joka mamman musthave-joulukorvikset?

glitter12 glitter13Limppari-Maj.

Saimme valita Glitteristä pari korua mukaamme ja satuinkin löytämään itselleni yhden vähän erikoisemman yksilön. Suunnittelen käyttäväni sitä itsenäisyyspäivän riennoissa, jos se vaan toimii mekkoni kanssa, peukut pystyyn?!

Jatkoimme Idan kanssa vielä hetken verran iltaamme, vein neitokaisen omaan kantapaikkaani Ineziin maistelemaan tapaksia – ja myönnettäköön, nautimme myös lasilliset viiniä. Juttua riitti ja olisimme voineet vaan jatkaa iltaamme loputtomiin, mutta molemmilla oli tiedossa aikainen herätys, joten ehkä ensi kerralla sitten Ida?

Pakko sanoa, että tämä kyllä katkaisi sopivasti viikkoani! Oli virkistävää päästä piipahtamaan ihmisten ilmoilla ja olla muutenkin ”vapaalla”, voi vitsit <3

 

-Maj

0 Comments

 1. HelenaK 28.11.2013

  Oi, oli varmasti pientä arjen luksusta päästä viettämään vapaailtaa tapaksien merkeissä! Olisi kiva lukea joku pikkujoulupukeutumisen inspispostaus? Tässä on sen verran kissanristiäisiä ja joulujuhlia tiedossa että meinaa ideat loppua :D

  Vastaa
  • Maj 30.11.2013

   MOikka! Voi vitsit tuo on kyllä superhyväidis, mutta mistäs mä keksisin teille inspistä… oops! ;)

   Vastaa
 2. inkku 29.11.2013

  Olipa veikeät korvikset:) Varmasti mukava ilta, kuvista välittyi rento tunnelma.

  Vastaa
  • Maj 30.11.2013

   Hahaa, eikös vain? Kiitokset, ilta oli oikein onnistunut :)

   Vastaa
 3. CuriousNoora 29.11.2013

  Oli kyllä ihana törmäillä, toivotaan, että Tampereellakin alkaisi pikku hiljaa tapahtua enemmän, jotta tamperelaisiinkin bloggaajiin pääsisi paremmin tutustumaan! <3

  Vastaa
  • Maj 30.11.2013

   Pidetään peukkuja! Oli mukava nähdä :)

   Vastaa
 4. Hillittömät nuo pörrökuusikorvikset:D Sopivat täydelisesti yhteen soivan solmion ja Darcy-tyyppisen mamman kutoman porovilliksen kanssa!

  Eli ihan musthave.
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 30.11.2013

   :D JEP!

   Vastaa
 5. Erika 29.11.2013

  Hei, noi korvikset on kyllä saatava! Täydentävät hienosti joulukuusi-rintarossiani. Huomenna Koskariin…

  Vastaa
  • Maj 30.11.2013

   Hehe! Ne eivät tainneet olla ainakaan hinnalla pilatut ;)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *