Onko omien lasten isälle jo askarreltu kortti? Entä miten papat ja vaarit? Ideat lopussa? Ei hätää, sillä Magicpoks vinkkaa!

isalle1

Olen itse hullaantunut Ikean Papershopin tuotteisiin ja olen bongannut sieltä käteviä käsinkirjoitusalustoja, jotka toimittavat meillä kuvakehysten virkaa.  Näin helposti kyllästyvänä tyyppinä on kätevää, että kuvan voi vaihtaa tuosta noin vain halutessaan. Alustejen takana on tuki, joten se pysyy myös pystyssä kehyksen tapaan ja toki sen voi iskeä vaikka seinälle.

 

isalle2

Tarvitset vaan siis tämän alustan, joita löytyy Ikeasta ainakin kahdessa eri koossa ja värissä. Siihen voi printata tai teettää jonkin kuvan lapsosista tai jos kortti tulee omalle isälle niin itsestäsi/sisaruksistasi. Jos kuvaa ei ole saatavilla tähän hätään niin piirrustus tai joku kollaasikin toimii varmasti hyvin. Takapuolelle voi sitten kirjoitella runot ja onnen toivotukset.

 

isalle3Tein teille pari esimerkkiä, heh! 

isalle4Ja samaan syssyyn voi napata kaupasta vaikka isän lemppariherkkuja, mitä se nyt sitten onkaan… Meidän tapauksessa se voisi olla suklaata?

Homma hanskassa!? Ainakin meidän lasten isovanhemmilla on aikalailla kaikkea mitä he tarvitsevat, joten mitään varsinaista tavaraa me ei enempää heille osteta.

Tämä olikin jo toinen vinkkini isänpäivän varalle, toteuttikohan kukaan teistä sitä kirjainkuva-juttua? Kommenttiboksiin voi laitella ajatuksia tästä kortti-ideasta ja jakaa myös meille muille hyväksi todettuja isänpäiväkortti – ja lahja vinkkejä :)

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Ninnu 7.11.2013

  Tykkäsin ideasta! Ihanat kortit!

  Vastaa
  • Maj 8.11.2013

   Kiva kuulla – niin ja kiitokset :)

   Vastaa
 2. Ihana idea! Wau! Mulla myös vinkki tosi yksinkertaiseen isänpäiväkorttiin, joka onnistuu reilun vuoden ikäisenäkin kanssa.
  http://mutsimatskua.blogspot.fi/2013/11/diy-isanpaivakortti.html?m=0

  Vastaa
  • Maj 8.11.2013

   Hei wautsi, tosi kiva idea, täytyykin pistää mieleen jos vaikka keväällä tehtäisiin jotain vastaava mummuille :)

   Vastaa
 3. Saga 7.11.2013

  Tosi kiva idea ja kauniit kuvat sulla. Varmasti mieluinen lahja. Meillä ei pojalla ole vaareja enää, eli isä saa kaiken huomion. Tai tottakai me viedään haudoille kynttilät ja muistellaan vaarejakin. En nyt tänä vuonna kauheasti panosta lahjaan, mutta just keksin, että voitais tehdä miehelle pojan kanssa isänpäivänä jalkahoito. Ei ehkä mikään luksuslahja, mutta meidän isälle ainakin tarpeen :) Korttiin aateltiin painaa pojan jalankuvat maalilla ja poika saa sitten osallistua vaikka iskän jalkojen rasvailuihin. Mitähän siitäkin tulee? :)

  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 8.11.2013

   No hei, jalkahoito on todellakin luksuslahja mun mielestä! Kelpaisi kyllä itsellenikin, pelkkä jalkahierontakin tekis niin hyvää :) VInkVink! ;)

   Vastaa
 4. Inkeri 7.11.2013

  Tosi kiva idea!

  Vastaa
 5. Pienten lasten kanssa nämä valokuvalahjat taitavat olla aika suosittuja, esittelin itsekin blogissani vähän samantyylisen lahjaidean :)

  Nina (The Girl and the Gift -lahjablogi)

  Vastaa
  • Maj 8.11.2013

   Niin mä luulen kans, varmaan jokaisessa taloudessa on nykyään ainakin jonkinlainen digikamera :)

   Vastaa
 6. Tosi kiva idea tuo! Harmi ettei meillä päin ole Ikeaa…:)
  Parhaat isänpäivälahjat kyllä syntyy tekemällä, tai lasten käsissä. Meillä eskarilainen on tehnyt ihan itse korttia ja pakettia myöten lahjan, eikä malttaisi odottaa, että pääsee sen antamaan.

  Joskus ollaan tehty sellainen kortti, jossa on kaikkien nasujen kätöset painettuina, sormiväreillä tms. Ihan kiva, ja jos valitsee esim. musta-valkoisen kokonaisuuden, niin siitähän saa näpsän taulun seinälle (hyvissä kehyksissä:)) Meillä on itse asiassa koko poppoon vauvajalat tälla tavalla tallennettuna.

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 8.11.2013

   Mekin tehtiin joku vuosi juuri sellainen jalan/kädenjälki taulu, se on kyllä kiva. Jossain vaiheessa varmasti idikset käy vähiin, kun tuo isänpäivä on kuitenkin ihan joka vuosi :D

   Vastaa
 7. Riikka 7.11.2013

  Me toteutettiin lähes kolme vuotiaiden kaksospoikien kanssa se kirjain kuva juttu.Leikattiin pahvista kirjaimet ja pojat maalasi ne kauniiksi.Hyvä isänpäivälahja tai äitienpäivälahja idea on painaa lasten jalan tai käden jäljet kangasväreillä keittiön luuttuihin,ei oo turha tavara ja käytön jälk.voi heittää roskiin.:)

  Vastaa
  • Maj 8.11.2013

   Voi miten kiva kuulla, olisipa huippua nähdä lopputulos :)

   Vastaa
 8. A 8.11.2013

  Ajatuksissa olisi väkertää vielä (kunhan kerkiäis :P) semmoinen kortti, johon on painettu sormivärimaalilla iskän kengän jälki, jonka päälle toisella värillä pojan ( 1v 3 kk) kengänjälki. Ensi vuonna sitten samanlainen kortti, mutta poitsun kengänkoko tietty kasvanut.. ;)

  Bongasin vinkin tähän jostain, en vain enää muista mistä. :D

  Vastaa
 9. Annili 8.11.2013

  Kivat kortit ja kaunis blogi! Kiitos vinkistä:) me tehtiin se isi-tsydeemi neljön lapsen kanssa,maalattiin mustaksi putki iiksi ja s leikattiin pahvista. Sitten kuvat Ikean kolmen kuvan kehykseen (yhdessä kuvassa oli siis kaksi lasta,kaikki pääsi kyllä mukaan:)) Kävin valokuvaliikkeessä teettämässä ne ja sielläkin kehuivat ideaasi;) Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
 10. Laura 27.10.2014

  Täällä oli vain muutama kortti, mut mun mielestä kivoja http://www.lahetakortti.com , ainakin kauempana asuville isoisille ajattelin laittaa, joko valmiin kortin tai valokuvan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *