lahjaksi1 lahjaksi21. sukat/H&M 2. Robo Fish/Toys’R’us 3. huppari/Name It 4. Autot heijastin/Toys’R’us 5. kortti/Ikea

Ostimme kimpassa kaverimme 3-vuotiaalle pojalle synttärilahjan, yllättävän haastavaa hommaa, vaikka minulla omia lapsia onkin. Äidit usein toivovat niitä pehmeitä paketteja, kun taas itse synttärisankarit ovat enemmän innoissaan leluista. Tämä meidän hankkimamme paketti oli selkeästi kompromissi-ratkaisu ;)

Robottikaloihin sain ensimmäisen kosketuksen juhannuksena, kun sellainen ui ystäviemme pihassa, sellaisessa puhallettavassa lasten altaassa. Kala oli ihan hitti ja se näyttää kyllä vedessä ihan hämmästyttävän aidolta. Järveen sitä ei kannata päästä, sillä sehän ui pian karkuun!

Lapsille suunnatuista joululahjaideoista koostuvaa kollaasia olenkin jo aloitellut – ja toivottavasti pian saan sen tänne blogiin esille.

-Maj

0 Comments

 1. KataMeri 26.11.2013

  Joo mustakin tuntuu et lahjoja on vaikee ostaa toisten lapsille, mut sit ajattelen et lahjan idea on ostaa jotain mistä luulee toisen pitävän:) Asiasta täysin toiseen, tiedätkö milloin gugguun oranssit vaatteet tulevat myyntiin?

  Vastaa
 2. Maikkis 26.11.2013

  Kiva lahja! :) Kuinka paljon ikäeroa Rebekalla ja Samuelilla onkaan? Katsoin juuri ihanan videon heistä instagramista :)

  Vastaa
 3. Kiva paketti, varmasti vanhempien ja itse sankarin mieleen:)

  Minulta lastemme tädit ovat kyselleet lahjavinkkejä ja varovaisesti olen vihjannut pehmeiden pakettien suuntaan. Nämä lapset ovat tosiaan äitiään paljon tarkempia tyylistään vaikka ovat alle kouluikäisiä, joten tykkäävät vaatteistakin (kunhan niissä on oikenlaiset kuvat!) Leluihin ollaan jo hukkumassa muutenkin!:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 4. Kivalta paketilta näyttää, kelpaisi meillekin.
  Jouluna 1v 9kk täyttävälle taaperollemme olen toivonut tällaisia juttuja joululahjoiksi, siis jotain näistä, emme tietenkään oleta saavamme kaikkea. :D

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/11/17/rakas-joulupukki-ja-hyvat-joulutontut/

  Vastaa
 5. Tosi kiva idea yhdistää kova ja pehmeä paketti! Pienet lapset eivät tosiaan yleensä ole kovin innoissaan vaatelahjoista (ellei se satu olemaan Spiderman asu :D) kun taas vanhemmat eivät yleensä ole kovin innoissaan loputtomasti kasvavasta leluvuoresta :) Tällainen ’jokaiselle jotain’ -lahjaidea pitää ehdottomasti pistää korvan taakse!

  Nina (The Girl and the Gift -lahjablogi)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *