Hassuttelimme Cocon kanssa Glorian pippaloissa vaihtamalla välillä kenkiä keskenämme. Korkkareilla seisomisesta jalat kipeytyy ja kengän vaihtaminen toi ainakin hetkeksi helpotusta.

Meillä kahdella on tismalleen sama kenkä- ja vaatekoko ja kaiken lisäksi pidämme molemmat saman tyylisistä vaatteista. Meidän kummankin kaapeista löytyy sellaisia simppeleitä vaatteita, joissa on joku pieni juju. Hirmuisen kätevää lähteä yhdessä reissuun, kun voi lainata toisen vaatekaapista puolin ja toisin jotain.
Voimme siis lähteä yhteisille reissuillemme vähän kevyempien laukkujen kanssa ;)

Odotimme samaan aikaan kuopuksiamme ja muistan yhden shoppailureissumme samisalushousu-casen, kun mietimme, että ”mahtuuko nää sit loppuun saakka?” Jep, mahtuivathan ne ja taitavat olla allekirjoittaneella edelleen käytössä mahdollisesta venymisestä huolimatta :D

louboutin1”These boots are made for walking
And that’s just what they’ll do…”

 

louboutin2 louboutin3 louboutin4Punapohjaiset ihanuudet ovat Cocon omaisuutta, kieltämättä olisin voinut ryöstää ne itselleni. Pitäisköhän tässä alkaa säästämään ja sitten ostaa pamauttaa yhdet laatukengät?

louboutin5Neule/COS
T-paita/COS
Housut/Vero Moda
Nilkkurit/Christian Louboutin

louboutin6Korkkarit ja muut juhlatamineet saankin jälleen työntää kaapin perukoille. Tervetuloa lapsiperheen arki, tänäänkin olen saanut yhdeltä tahmanaamalta ison halin – niin ja se siitä paitani siisteydestä sitten…

Verkkarit, kumpparit ja parka kutsuu aamulla tätä mammaa, sillä ulkoilemaan täytyy varmaan mennä, vaikka taivaalta sataisi kissoja ja koiria. Toisaalta rakastan myös harmaata kotiuniformuani, sillä sitäkin tarvitaan, että juhla tuntuu spesiaalilta, juhlalta.

Kuvat/Coco sweet dreams

 

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Marjukka 4.11.2013

    Noi kengät! < 3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *