mikkeminx9 minx12gugguu vaateetjoulu10 jussi jussi2 jussi3 vaate1teppo8diego1 partyyy1 porukat6 porukat6kilpailukuva1häät2 häät1 haa6 leo1rusetti2loma1 loma1 loma15marenki2 babymallisto1rantsu7lappi3prof3 gug9majnasu3 asus_kuva4 asuja5 asu3 asu11 asustesynttari9 fly5 fly1 hay4synde1olivia2 nyki10 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA today4 pyynikki7 syssy8 pyykkip3 tyyyny3 sanky3 syys4  kyykky7 yka3 hyppy3 12 pepp3BH7-800x513mac2 maj04 maj1 marenkikakkutytot teeseitsemaljakkomeikki2me&i3 nameit7 raksameitsi

Tässä on vuosien varrella tullut kirjoitettua aiheesta kuin aiheesta. Joskus tuntuu, että olen ehtinyt kirjoittamaan jo ihan kaikesta. Muutama postaus sitten kerroin itsestäni ja blogihistoriastani teille ja nyt ajattelinkin kysäistä, että mitkä ovat tässä vuosien varrella olleet teidän lempparijuttujanne? Mistä teidän mielestä on kiva lukea? Olen joskus pitänyt sellaisia ns. teema -ja toivepostausviikkoja, mitä mieltä niistä olette? Voin myös halutessanne julkaista jonkin vanhan blogini jutuista, jos vaan oon joku tietty aihe tai yksittäinen postaus on mielessä.

Edelleenkin tietysti kirjoitan itse valitsemistani aiheista, päivän tapahtumista ja kaikesta siitä, mistä ennenkin olen kirjoitellut. Toki olisi kiva ilahduttaa teitä kirjoittamalla tai kertomalla jostain toivoitusta aiheesta. Sitäpaitsi teillä on kuitenkin niin hyviä idiksiä, joista ihan varmasti saan inspiraatiota, niin että antaa palaa vaan, kommenttiboksi on auki :)

0 Comments

 1. Veera 8.11.2013

  Mieluiten luen juttuja kodin sisustusratkaisuista ja lastenvaatteista, koska ne ovat tällä hetkellä itselleni ajankohtaisia. Alamme pian remontoida tulevaa ihan omaa kotiamme ja muistelen että tekin jossainvaiheessa remontoitte omaa kotia, joten kotiin liittyvät postaukset kiinnostaa.

  Vastaa
  • Maj 8.11.2013

   Helou! Juu, me laitettiin tähän asuntoon uusi keittiö, lattia ym. tehtiin siis lähinnä pintaremonttia, vähän suurennettiin myös oviaukkoja :) Täytyypä miettiä jos voisin tehdä jotain juttua aiheesta :)

   Vastaa
 2. katja 8.11.2013

  Hei!

  Mistä olet hankkinut noi kuvissa näkyvät ihanat lohenpunaiset/pinkit kotihousut?

  Vastaa
 3. anna 8.11.2013

  Sä oot Maj ihana! Oot kova inspiraation lähde minulle, kaksikymppiselle opiskelijatytölle, jonka elämäntilanne ei voisi olla erilaisempi kuin sun.Olet niin aito ja ihana, sen näkee tekstistä ja kuvistasi – Oot super!

  Vastaa
  • Emma 8.11.2013

   Sama fiilis täälä! Haluun olla kans tuollainen, kun oon kasvanut täältä 20-vuotiaasta nuoresta. Ihanin Maj, pidä toi! :) Sullon ihana tyyli, sisustussilmää ja treeni-intoa, ihanat lapset. Oot rento ja kaunis, ihan unelma. Läheises saa olla ylpeitä sinusta! Kaikki postaukses miellyttää ja niitä odotetaan innolla.

   Vastaa
   • melia 9.11.2013

    ja täällä kolmas kakskymppinen! haluun ehottomasti samanlaisen elämäntilanteen joskus muutaman vuoden päästä ku sulla! :) oot nii ihana maj! ja nää kuvat oli aamun piristys. ihania mutta niin paljon kertovia kuvia. sulla on super elämä ja se välittyy tänne! :)

    Vastaa
    • Juuli 9.11.2013

     Täällä kans yks kakskymppinen :) Oon lukenu jo vuosia sun blogias. Erityisesti kaikki raskaus/vauva aiheet kiinnostaa, vaikkei ne itelle ookkaan ajankohtasia. Oisko jotain postausta vanhasta blogistas, jossa ootat Rebekkaa, ku sillon en oo vielä blogias lukenu. Ois mielenkiintosta päästä lukemaan mitä sillon oot aatellu asioista ku olit kuitenki sillon melko nuori :)

     Vastaa
     • vivve 10.11.2013

      haha, pakko jatkaa tähän kun täällä kans yks kakskymppinen joka niiiiiin tykkää lukee sun blogia! :) ja tämä postaus oli täynnä ihania kuvia!


  • Maj 10.11.2013

   Ihana kakskymppisten klaani täällä <3 Ihan mahtavaa, että jaksatte olla kiinnostuneita blogistani ikäerosta ja erilaisesta elämäntilanteesta huolimatta :") Halauksia, Maj

   Vastaa
 4. myy 8.11.2013

  ihana blogi edelleen!
  Tuo mitä remppasitte.. ennen ja jälkeen vois olla tosi kiinnostava! ;)

  Vastaa
 5. H 8.11.2013

  Vau, ihan uskomattoman kaunis tuo alhaalta 8. kuva susta, en kestä! Kumpa itekin näyttäisin tuolta vuosien päästä. Vaikka ollaan täysin erilaisessa elämäntilanteessa, käyn lukiota ja asun kotona, tätä sun blogia on aivan älyttömän kiva seurata! Olin niin hämmästyny ku huomasin joskus että oot Ylivieskasta kotoisin, koska täällä mäki asustelen :)

  Vastaa
 6. Jonna 8.11.2013

  Kiitos ihanasta blogista! Ehdottomasti yksi lemppareista. :) jutut lapsista heidän kehityksestään ja päiväkodin aloituksesta(kuinka reagoivat siihen?) nämä aiheet itsellä ajankohtaisia kun esikoinen pian 1v ja hoitoon lähdössä!
  Kaikki kodinsisustus ja kauneusjutut myös kivoja!:)

  Vastaa
 7. Noh, olet kyllä niin hehkeä ja kun tiedän että olet kiireinen äiti, niin on toki mukava lukea miten ihmeessä onnistut:) Vanhemmuudesta ja sen sellaisesta on kiva myös lukea, kun itsekin niitä asioita pyörittelen. Muotijutu ovat tietenkin kiva lisä, mutta en opi niistä kumminkaan mitään:D

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 10.11.2013

   Moikka! Mä tuossa lauantaina julkaistussa ”Miten näyttää raikkalta?” -jutussa koitin vastailla sulle :)) Vaikka totuushan on, että en missään nimessä näytä aina hehkeältä :D

   Vastaa
 8. Tiuna 8.11.2013

  Tykkään tosi paljon sun blogista. Kaikki jutut kiinnostaa ilmeisesti, koska alusta saakka olen lukenut!

  Vastaa
 9. Esteri 8.11.2013

  Ihania kuvia!! =) Musta olis kiva lukea aina välillä Samuelin ja Rebekan kuulumisia, sun/teidän tulevaisuudensuunnitelmia tai vaikkapa talo/asuntounelmia ja itse asiassa blogin aiheet taitaa ainakin tälle lukijalle olla jonniiverran balanssissa kun ei tule mitään sen erityisempää nyt mieleen! =) =)

  Niin ja jos saa toivoa….siellä Indiedaysissa oli tossa oikeessa reunassa palkki jossa oli listattuna kirjoitukset vuoden ja kuukauden perusteella. Jos ei ihan joka päivä käy kurkkaamassa täällä niin se ois lukijäystävällisempää että ois vaikka meneillään olevan kuukauden postaukset tossa listattuna niin vois kattoa mitkä on jo lukenut (nyt täytyy skrollata alaspäin..) plus sitten myös se, että jos haluaa palata johonkin postaukseen ottamaan inspiraatiota (esim. just se isänpäiväkortti-idea) niin ärsyttää kun sitä ei näppärästi saa heti esiin..!

  Mukavaa viikonloppua teille!! =)

  Vastaa
 10. Neuppis 8.11.2013

  Tää on kyllä ihan paras blogi!
  Joskus vuosia sitten eksyin vahingossa sun blogiin ja jostain kumman syystä mulle jäi semmonen kuva että oot suomenruotsalainen ja asutte Turussa…!! :D
  Nyt syksyllä eksyin uudestaan tänne ja postaus oli Ylivieska-aiheesta. Johan karisi Turku-mielikuvat!
  Musta tuli samantien vakkarilukija…itse olen nimittäin Nivalasta kotoisin. :)

  Vastaa
 11. K 8.11.2013

  Ihania kuvia! :) Olen itse juuri saanut lapsen ja minua kiinnostaisi lukea miten ihmeessä saat kaiken tehtyä?! Ja vielä näyttää samalla upealta!? :D Blogin perusteella olet aivan mahtava äiti. Ei sua voi muuta ku ihailla!

  Vastaa
 12. IdaSofia 8.11.2013

  Moikka.

  Kiitos niin kovin kivasta blogista.
  Kysymyspostaus vois olla paikallaan.
  Se video missä meikkasit sukulaistyttöäsi oli tosi kiva ja siitä sai vinkkejä, joten tollaset meikki hiusvideot vois olla kivoja tulevaisuudessakin. Tai, millasia eri ”arkikampauksia” vois tehdä.
  Tulevaisuudensuunnitelmista/haaveista olis myös mukava kuulla!
  Sellasta mulle tuli mieleen. Tykkään lukea myös kovasti sinun ajatuksia elämästä, hyvistä ja huonoista päivistä. Ja tietty nuo postauset arjestanne on aina mukavia.
  Tällaisia idiksiä mulle tuli mieleen! :) kivaa viikonloppua sinne!

  Vastaa
 13. enkeksimitää 8.11.2013

  Heeei, no ainaki mäyn käyn täällä sun blogissa oikeestaa vaa sillon tällön ja sillon luen ainaki sisustusjutut, joskus muutaki:)) ne on ainaki mun lemppareita::)) upee koti teillä ::)

  Vastaa
 14. Idu 8.11.2013

  Tylsä vastaus, mutta kaikki tähän mennessä on maistunut niin kovin makoisalta :-) Paitsi oikeastaan suurin osa arvonnoista tuntuu minusta turhilta, mutta ymmärrän, että ne ovat isossa osassa nykypäivän blogikulttuuria.
  Mutta lempiaiheitani: Arkipäiväiset tarinat lapsista ja teidän kaikkien yhteisistä tekemisistä, sisustusjutut (diggailen juuri samanlaisesta tyylistä!!), niin kuin myös lempivaatekappaleesi ajankohtaisista tarjonnasta/trendeistä. Niin ja kynsijutut sekä Miikan tyyli myös kiinnostaa!

  Vastaa
  • Lotta 8.11.2013

   Oon seurannu blogia melkein alusta asti, mutta tää taitaa olla toinen kerta kun kirjoitan kommentin :D
   Lemppari blogi ja ainut josta jaksan lukea jokaisen postauksen :) sopivasti kaikkea! Ihanaa joulun odotusta <3!

   Vastaa
   • Lotta 8.11.2013

    Ja nyt näköjään kirjoitin tän kommentin vähän väärään kohtaan :D kiitos puhelimen..

    Vastaa
 15. Marika 8.11.2013

  Moi Maj! Tää toive voi olla ohi vähän siitä mitä tapaat kirjottella, mutta toivon kuitenkin! :D Mua kiinnostais tietää lapsista heidän vauva-ajoistaan. Et millaisia persoonia ovat olleet, miten ruokailut, yöt yms ovat sujuneet. Kiinnostaa siksi, että itselläni antoisat ja ihanat, mutta suhteellisen haastavat 9 vauvakuukautta takana.

  Vastaa
 16. Meeja 8.11.2013

  Haluaisin kuulla Teposta. Meillä koirakuumetta ja koiran hankkiminen kohta edessä. Nyt vain pohditaan rotua ja tyttö vai poikakoira. itse tykkäisin chihusta.
  Kiva blogi ja vaihtelevat aiheet.

  Vastaa
 17. Reeta 8.11.2013

  Hei! Sulla on kyllä tosi ihana blogi ja ihania kuvia taas:) jatka samaan malliin!!

  Vastaa
 18. Piisu 8.11.2013

  Kiinnostaisi lukea siitä miten pysyt noin hoikkana ja kauniina..valinnoistasi ruuan, liikunnan suhteen :)

  Vastaa
 19. Oi miten ihana kuvakokoelma. Nuo muutamat tosi talviset kuvat toivat kivan lumen tuoksun nenään…. Josko kohta?

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/

  Vastaa
 20. Hertta 8.11.2013

  Ai miten ihania ihania kuvia! Minusta kaikki on aina kiinnostavia juttuja, joten en osaa toivoakaan mitään :) Nyt kun mietin, niin Ihastelen eniten asukuvia ja kuulen tavallisistakin päivistä -ja ihan tavallisista asuista!

  Vastaa
 21. Selma 9.11.2013

  Moikka! Sulla on aivan ihana blogi, kerta toisensa jälkeen palaan lukemaan juttuja ja katsomaan ihania kuvia blogistasi vaikken muuten juuri blogeja seuraa.
  Minulle tuli mieleen vähän tälläinen hassu postausidea kuin luottokenkiesi esittely. Itselläni aina hankala löytää kenkiä jotka olisivat laadukkaita ja samalla hyvät jalkaan.Ja tietysti pitäisi olla myös naiselliset ja kauniit jalassa :) lisäksi kenkien yhdistelystä eri asuihin olisi kiva saada juttuja ! Toivoisin vielä että voisit laittaa toisinaan ainakin asujesi alle mistä kyseiset kappaleet on hankittu ;) ps. Miika on kyllä erittäin komea! Mistä tuollaisia komeita jalkapallonpelaajia oikein löytää ;)

  Vastaa
 22. A 9.11.2013

  Hei! Mulla on muutto muutaman hetken päästä omaan ensimmäiseen asuntoon, ois mahtavaa jos kertoisit kun ite oot muuttanu ekan kerran omaan kämppään ja mitä hankit ekana ja sitte siitä ku muutitte miikan kanssa teijän nykyiseen asuntoon! :)

  Vastaa
 23. Merim 9.11.2013

  Oi, ihana Maj. Blogistasi luen mieluiten arjen juttuja. Niitä ”tylsimpiäkin”! Olet yksi harvoista bloggareista , joita vielä monen vuoden jälkeenkin tykkään seurata ja tukea, olet niin aito ja sydämmellinen, vaatimaton! Terkkuja Pepelle ;) -Meri

  Vastaa
 24. Emppu 10.11.2013

  Heippa!
  Tykkään kovasti sun blogista, vaikka meillä onkin elämäntilanteet täysin erilaiset. Silti lähes päivittäin täällä käyn kurkkimassa, ja tykkään tästä ”elämän makuisuudesta”.
  Ihailen kovasti aina sun ottamia kuvia, ja siitä tulikin mieleeni postausidea (tosin tästä aiheesta saisi postauksia vaikka kuinka paljon!) sun valokuvausvinkeistä. Siis ihan kamerasta kuvaustekniikoihin, mitä tahansa! :-) Olen viime aikoina huomannut ihastelevani aina vaan enemmän laadukkaita kuvia, ja kovasti haluaisin itsekin oppia ottamaan hyviä kuvia. Mun muistaakseni sullakin on kamera vaihdellut, joten kyllä kuvien laatu on kuvaajasta kiinni, ei kamerasta ;-)

  Vastaa
 25. sandella 11.11.2013

  Mä haluaisin lukea myös valokuvaus vinkkejä ja jos voisit kertoa siinä samalla kamerastasi, millaisia kokemuksia sinulla on ylipäätään niistä :)
  Kuvasi on ihanan raikkaita ja selkeitä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *