Tässä postauksessa kerron, miten saan kasvoni nopeasti kondikseen eli miten meikkaan ihoni. Idea koko postaukseen lähti siitä, kun lukijani kysyivät, että kuinka oikeastaan ehdin yleensäkin meikkamaan pienen lasten äitinä ja mitkä ovat minun niksini hehkeään lookkiin.

meikit1
Lupasin tehdä postaukseen vielä toisenkin osan ja tässä se nyt tulee. Seuraavaksi kerron, etttä mitä teen jos minulla on vielä meikkipohjan laittamisen jälkeen ne ylimääräiset kymmenen minuuttia käytettävänä laittautumiseen. Lähdetään liikkeelle siitä mihin viimeksi jäätiin eli: pohjameikki on jo kunnossa ja hiukset suhteellisen puhtaat ;) Let’s do this!

Taiteilin muutaman lämpörullan toissapäivänä pestyihin hiuksiini ja annoin niiden ”vaikuttaa” sen aikaa kun meikkasin. Joudutte katselemaan jokaisessa meikkikuvassa siis rullapäistä tyyppiä, mutta älkää antako sen haitata – sehän kuuluu vain asiaan, sillä lopputulos näyttää paremmalta jo pelkästää siksii kun saan rullat pois päästäni, hehe!

make up store siveltimet grimas kajaali lumene clarinsTuotteet joita käytän meikissä vasemmalta oikealle:

Ripsiväri – Estee Lauder sumptuous bold volume lifting mascara/black
Kajaali – Lumene/black (ikivanha ja täydellisen pehmeä)
Rajausväri – Make up Store cake eyeliner/black
Luomiväri – Make Up Store eyedust/morning breeze
Luomiväri – Grimas/sävy 580
Luomiväripaletti – Clarins/09 odyssey
Luomivärisiveltimet – ?
Rajaussivellin – Grimas

meikit3 meikit4Ensin levitin vaaleaa Grimasin luomiväriä ikäänkuin pohjustukseksi luomelle, korostaen kulmakarvoja ja silmän sisänurkkia.

meikit5Ok? 

meikit6 meikit7Lisäsin vielä silmän sisänurkkiin ja aavistuksen myös liikkuvalle luomelle Make Up Storen eyedustia tuomaan vähän kirkkautta katseeseen.

meikit8Rakas kajaalini :D Voisipa Lumene alkaa valmistamaan tätä uudelleen <3

meikit9Alaluomen sisäpinnalle nopeat kajaalivedot, heti skarpimpi! Ei toimi välttämättä kaikilla, mutta kajaali on ehdottomasti mun juttuni!

 

meikit10Seuraavaksi aavistuksen kissamaiset rajaukset yläluomille käyttäen vesi + cake-liner comboa!

meikit11meikit13Valmis-ta! Saara kirjoitteli juuri loistavan artikkelin erilaisita eyelinereistä, kurkista se tästä jos tarvitset hyvää tutoriaalia tai uusia vinkkejä rajausten tekemiseen! MUTTA hän ei esitellyt tätä omaa suosikkiani eli loistavaa cake-lineriä ollenkaan, koska hän ei itse käytä sitä, PÖH! <3

meikit12meikit24Useimmiten luomivärit laitetaan ennen rajauksia, mutta itse teen usein näin, että lisään tummemmat värit vasta rajausten tekemisen jälkeen. Luomiväri pehmentää rajausta ja mun mielestä silmänmuoto on joten helpompi hahmottaa kun siinä on alla jo rajaukset. Joskus vahvistan yläluomen rajauksia vielä ihan viimeisenä.

meikit14 meikit15Tässä käytin muhkeaa häivytyssivellintäni levittämiseen sekä häivyttämiseen, toimii kiiressä ihan ok :D Mitä nyt välillä vähän pyyhkäisen tummimmat sävyt kädenselkään…

meikit17Melkein valmista – enää ripsiväri!

Estée Lauderilta löytyy tämän hetkinen lemppari-ripsarini! Se on uskomattoman riittoisa, saan sillä taiottua lisää tuuheutta ripsiini ja lopputulos on silti siisti.

meikit19Miten voi levittää ripsiväriä näyttämättä hölmöltä, kysyn vaan…?

Uuu, valmista, hetkonen…

meikit21
Jos kuitenkin ottaisi ne rullat päästä!

No nyt on!

meikitrxtraEikun radalle vaan! Haha, hetkinen tämä ei ollutkaan iltameikki, teen sellaisen sitten joskus toisella kertaa! Koittakaahan tehdä perässä, eihän ollut ollenkaan vaikean näköistä hommaa? Eikä kovin paljoa tarvita edes erillaisia purkkeja tällä kertaa :)

-Maj

 

 

 

 

0 Comments

 1. Emilia 14.11.2013

  Ihana!! Oot kyllä niin söpö.. :)

  Vastaa
  • Maj 16.11.2013

   Enkä oo, oonko muka? EN USKO :F

   Vastaa
 2. janina 14.11.2013

  Moi!
  Tuosta alarajauksesta, miten saat sen kestämään koko päivän tohinat? Tuntuu, että vaikka minkälaisia vedenkestäviä kajaaleita kokeilisi, niin pihalle astuessa se on ensimmäinen tuulen puuska ja vedet silmissä – tadaa, rajaus tiessään tai pahimmillaan rumina ’köntteinä’ silmänurkissa?

  Vastaa
  • Maj 16.11.2013

   No tuota… Jostain syystä se pysyy ihan ok:sti mulla, mutta ei se mikään 24/7 kestojuttu ole. Toisilla on kai vaan vetisemmät silmät ja kajaalille tahtoo käydä just noin kun kuvailit. Tarvii vaan lisätä sitä tarvittaessa ja testata erilaisia tuotteita? Jospa sieltä löytyis edes yksi sellainen joka pysyis edes vähän paremmin :)

   Vastaa
 3. Pikkuäiti 14.11.2013

  Tosi simppeli ja fressi lopputulos! Täällä on lomailtu tää viikko, mutta ehkä huomenna haluan testata jo tätä. Taidankin ensi viikolla hankkia pari uutta luomivärijuttua (tumma ja vaalea).
  Onko sulla muita merkki / sävy vinkkejä vihreäsilmäiselle kuin nuo make up storen?

  Oot kyllä niin mun mamma esikuva! Mieskin ihmetteli että miten sä aina jaksat lukea noita blogeja, ja kun se oli lukenu pari sun postausta niin ei ihmettele enää. Sano että ihmekös jos saat tuosta lisävirtaa ja voimaa! Ollaan me aika supermameja ❤️

  Vastaa
  • Maj 16.11.2013

   No nyt ei yhtäkkiä tuu mitään tiettyä mieleen, vihreäsilmäisillä näyttävät kans pronssiset sävyt kauniilta, testaa jotain sellaista?

   Vastaa
 4. Whait 14.11.2013

  Hei kiitos paljon näitä on aina niin kiva lukea :) kysyisin vielä hiuksistasi että suoristatko ne aina föönin jälkeen? Omista ei tule noin jämäkän oloisia suoristamatta niitä.. Kuitenkin sul on tosi kaunis lookki aina :)

  Vastaa
  • Whait 14.11.2013

   Hiusideoita postaus ois kiva siis!

   Vastaa
   • Maj 16.11.2013

    Moikka! Aika usein suoristan – tai sitten käherrän :) Lupaan ainakin yrittää tehdä jotain juttua aiheesta.

    Vastaa
 5. Marika 14.11.2013

  Hei mistä nuo sinun lämpörullat on ?

  Vastaa
 6. Eevis 14.11.2013

  Hei mää kysyisin myös tuosta, että miten sä saat pysymään tuon alaluomen sisärajauksen? Itselläni on tosin herkät silmät vuotamaan ulkona jo ihan pelkästään ripsivärikin silmissä, mutta tuota olis vaan niin kiva taas kokeilla näin pikkujouluaikaan :).

  Vastaa
 7. Jeanette 14.11.2013

  VOi että kun tuli niin kaunis ja siisti freeshin näköinen meikki =) Häivytyssivellin tuli kyllä nyt ehdottomasti ostoslistalle ja tuo cakeliner jäi myöskin kiinnostamaan.. Vaikka tällähetkellä olenkin mammalomalla niin kyllä aamulla se pieni silaus naamaan tekee ihmeitä ja on itselläkin mukavampi olo kun ei ihan ne mustat silmäpussit ja näpyt heti paista läpi =)

  Vastaa
 8. OJ 14.11.2013

  Hei, itselläkin on estee lauderin ihana ripsari käytössä. Mietin, että haluaisitko tehdä vinkkipostauksen mitä lahjaksi pienelle lapselle. Itsellä on kummityttö joka täyttää kaksi joulun jälkeen ja kaipaisin vinkkejä lahjojen suhteen, haasteellista tästä tekee se, että hänellä on kaksi isoasiskoa ja täten perheessä myös paljon tavaraa. Mielellään sellaisia suht edullisia vinkkejä kaipaisin. :)

  Vastaa
 9. Katri 14.11.2013

  Näytät tosi kauniilta sekä ennen että jälkeen. :) Mua jäi vielä mietityttämään, mihin kohtaan tarkalleen sudit tuota tummempaa luomiväriä? Oon ite ihan toivoton luomivärien kanssa…

  Vastaa
 10. Susannna 14.11.2013

  Paljon eri juttuja, mutta silti nätti, freesi eikä liian tällätyn näköinen:) itse käytän hyvin vähän meikkiä, bb voide ja ripsari. Johtuu siitä etten mielestäni osaa meikata ja ettei tuu liian yliampuva. Olisko sulla mitään hyviä vinkkejä? Ihan tuotteista tälläselle urvelolle joka ei saa esim tehtyä kunnollisia rajauksia millään.. Eli ihan käytännön vunkkejä sekä tuotevinkkejä otan innolla vastaan:) meikkaat meinaan mielestäni tosi nätisti..

  Oon joskus käynyt semmoisessa meikki opastuksessa mutta siinä mulle tehtiin tosi vaikee meikki enkä pysynyt lainkaan perässä ja tuotteet mitä käytettiin niin ei oikein ollut mun tyylisiä..

  Vastaa
 11. Paulina 14.11.2013

  Alarajaukset: Millä teet ne ja miten? Mä en osaa ilman et näytän ihan hölmöltä!

  Ihana postaus !!!

  Vastaa
 12. coco/henna 15.11.2013

  Kymppijuttu! Oppisin monta jutskaa, olen ollut vaan niin onneton meikkijutuissa.

  Terkkui!

  Vastaa
 13. Rytsis 15.11.2013

  Ei hitto mä en IKINÄ sais rajauksista noin siistejä…. En ikinä.

  Vastaa
 14. maeri 16.11.2013

  Ai että kun sulla on virheetön ja kuulas iho!! :) Minäkin esittäisin toiveet; saisiko postauksen siitä, kuinka teet tuon sun meikkipohjan?? :)

  Vastaa
 15. Satu 16.11.2013

  Tosi siisti meikki. Mulla on kans tuo sama kajal, ja voi kuinka se onkaan hyvä! Oon yrittäny etsiä uutta tilalle, kun alkaa olemaan niin jämät enää, mutta ei oo tullut vastaan! Ärsyttävää!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *