Tein ensin meikki-aiheisen postauksen, jossa kerroin kuinka ihon saa näyttämään huolitellun raikkaalta. Esittelin postauksessa lähinnä ihon meikkaukseen käyttämiäni tuotteita. Viime viikolla julkaisin tavallaan kakkososan sille, ”Meikkileikkejä” nimisen postauksen, jossa lähdettiin liikkeelle siitä, että pohjameikki on valmiina – kerron kuinka ja millä tuotteilla teen itselleni n. 10 minuutissa luonnollisen silmämeikin.

Ei kahta ilman kolmatta, sillä kyllähän se päivämeikki taipuu muutamilla lisäyksillä helposti myös iltameikiksi. Nyt on vuorossa siis kolmas postaus aiheesta ja taas kaivetaan siveltimet esiin!

clarins luomiväri lumene max factor

Häivytyssivellin ?
Luomivärisivellin ?
Luomiväripaletti/Clarins/09 odyssey
Luomiväri/Grimas/black
Huultenpohjustustuote/MAC
Huultenrajauskynä/Lumene
Huulipuna/Max Factor
+ ripsiväri (Estee Lauder sumptuous bold volume lifting mascara/black )

 

lähtötilanne meikki magicpoksTästä ”tilanteesta” lähdetään liikkeelle. Laitoin huulikiillon sijaan nyt MACin huultenpohjustustuotetta. Tähän lähtötilanteeseen voit tsekata ohjeet tästä postauksesta, sinne ripsivärin laittamiseen saakka.

 

grimas luomiväriLähden tummentamaan luonnollisen ruskansävyistä silmämeikkiä mattamustalla Grimasin luomivärillä.

 

meikkipeili magicpoks meikkiKäsipeilin avulla homma onnistuu itseltäni parhaiten. 

 

 

mustaa luomiväriäLevittelen luomivärisiveltimellä mustaa luomiväriä silmän luomivakoon banaanin muotoisesti, aloittaen ulkonurkasta. Mukailin siveltimellä myös eyelineriä samalla hiukan ”pehmentäen” rajausta.

 

 

häivytäSen jälkeen otan pullean häivytyssiveltimeni ja sudin edestakaisin pehmentäen kaarta ja rajoja. Tarvittaessa voi myös lisätä hiukan vaaleaa luomiväriä kulmakarvojen alle häivytellen. Myös alaluomen sisäkajaalia voi hiukan pehmennellä tummalla luomivärillä. Kuulostaapä nämä mun ohjeet niin typerältä kirjoitettuna, äh!

 

kultaista clarinsInnostuin lisäämään Clarinsin luomiväripaletista kultaista sävyä hiukan liikkuvalle luomelle, lähemmäs silmän sisänurkkaa. Ripsivärin levitin pelkästään yläripsiin.

 

silmämeikki valmisSilmämeikki valmiina!

 

lumene max factorViimeinen silaus vielä eli punaiset huulet! Ennen en voinut missään nimessä kuvitella käyttäväni oikeastaan minkään väristä huulipunaa, mutta nyt punahuulet ovat muodostuneet osaksi partylookiani. Punaiset huulet piristävät mustaa asuakin kummasti ja vievät huomion pois tummista silmänalusista ;)

 

punaiset huuletVinkki kestävään huulimeikkiin; Pohjusta huulet huultenpohjustuottella (itselläni oli käytössä tässä se MACin tuote). Väritä huulet kauttaaltaan huultenrajauskynällä, levitä päälle huulipunaa. Blottaa eli painele huulet kevyesti paperiin. Mattaisen lopputuloksen saamiseksi taputtele vielä väritöntä irtopuuteria kevyesti päälle!

 

huulimeikki ja silmämeikki lopputulos punaiset huuletSitten kaapista kaivamaan pikkumustaa ja korkkareita!

Voisin kuvitella lähteväni tässä lookissa juhlimaan vaikka pikkujouluja. Tämä tekemäni silmämeikki on mielestäni sopivan kevyt kaveriksi näin voimakkaalle huulimeikille. Silmiä ei kannata meikata liian tummaksi, ettei lopputulos näytä suttuiselta.

Jotain pitäisi ennen pikkujouluja tehdä vielä tehdä a) hiuksille ja b) kynsille! Mulla olisi muutamia idiksiä takataskussani… Suosittelisin myös kuorimaan ja kosteuttamaan vartalon ihon huolellisesti, jos asusi paljastaa yhtään pintaa ;)

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Nansu 21.11.2013

  Aivan ihana meikki!! Naisellinen, näyttävä mutta freessi! :) Ja kovin kaunis olet Maj!

  Vastaa
  • Maj 21.11.2013

   Kiitokset Nansu :)

   Vastaa
 2. Elina 21.11.2013

  Kaunis meikki. Ja pakko todeta, että olen jo monen postauksen ajan ihaillut, miten paljon valoisammaksi tuo vaaleampi hiusväri tekee olemuksesi. :)

  Vastaa
  • Maj 21.11.2013

   Oi, kiitos! Itseasiassa mä juuri tänään selasin vanhoja kuvia ja tuli kauhee ikävä sitä tummempaa tukkaa….

   Vastaa
   • adele 21.11.2013

    Mun mielestä tumma tukka puki sua hyvin. Sulla on lämmin ihonsävy ja tummahkot silmät, eli hyvä väritys luonnostaan. Sen vuoksi tumma sopii. Odottelen värjäystä!;D

    Vastaa
    • Maj 25.11.2013

     Heh, mä veikkaan et en ihan heti lähde hiuksiani tummentamaan, annan nyt oman värin tulla esille, korkeintaan vähän vaaleita raitoja laitellaan sekaan!

     Vastaa
 3. mmmmm 21.11.2013

  Pyritkö muuten vastaamaan kaikkiin kommentteihin vai mikä on sun suhtautuminen niihin? Siis et varmaan kerkeä vastailla kaikkeen mutta pyritkö vastaamaan? Sulta on tullut nyt usein postauksia niin mietin vain että voisko pyrkiä vastaamaan kommentteihin sen sijasta että laittaisi esim 2 postausta päivässä.. Ja tiedän että teillä on tietty määrä mikä pitää postata mutta uskon että postaat sitä enemmän vai olenko väärässä? Tämä tuli mieleen kun olen kahden vuoden aikana ainoastaan kolme kertaa kommentoinut enkä koskaan saanut vastausta.. :) mutta teet niinkuin tykkäät, lukijoita varmasti riittää, hyvä blogi kun on:)

  Vastaa
  • Maj 21.11.2013

   Mä pyrin vastaamaan kommentteihin, etenkin jos niissä kysytään jotain :) Aina en ehdi ikävä kyllä vastaamaan kaikkiin kommentteihin – ja myös joskus se vaan unohtuu. Kommenttejanne on ihana saada ja lukea, joten tässä kohtaa itselläni olisi petraamisen paikka.

   Onko sulla jäänyt saamatta vastaus johonkin tiettyyn kysymykseen? Tsekkasin sun nimellä/IP-osoitteella tulleet kommentit, niin niistä en ainakaan äkkiseltään löytänyt mitään. Jos joku jää kaipaamaan vastausta kommenttiinsa niin ei muuta kun viestiä vielä perään, että ”Haloo! Täällä odotetaan vastausta! ” -Maj

   Vastaa
   • mmmmm 21.11.2013

    Okei :) ei ole jäänyt mikään kommentti vaivaamaan päätä, mietin vain mitä mieltä olet asiasta, kun olen huomannut ettet moniin ole vastannut :D mutta nyt, kiitos vastauksesta! :D

    Vastaa
    • Maj 21.11.2013

     Niin, teen jatkossa parhaani, kuten lupasinkin jo. Tuo blogini ohjausnäkymä muuten kertoo, että minulla on 32 370 hyväksyttyä kommenttia, kuinkahan moneen olen näpytellyt vastauksen? :D Toki tuo määrä kommentteja on pitkältä ajalta :)

     Vastaa
     • mmmmm 21.11.2013

      Joo siinä on vastattavaa enemmän kuin tarpeeksi :D


 4. päivi 21.11.2013

  Kaunis, raikas meikki! Luomiväri olisi ihana oppia laittamaan, no töytyy ottaa oppia noista kuvista:)

  Vastaa
 5. Helena 21.11.2013

  Hei Maj, mitä varjossa huulipuna täällä ?

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   Tarkoitat varmasti väriä/sävyä? Se on Max Factorin ”Ruby Tuesday” nro. 715 :)

   Vastaa
 6. kitii 21.11.2013

  kaunis meikki ja nainen!!:) oletko muuten käynyt hampaiden valkaisuussa? sun hampaat näyttää niin kauniin valkosilta tai sitten toi punan huulipuna vaan tuo ne hyvin esiin:)

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   En ole käynyt, se on vaan tuo huulipuna :)

   Vastaa
 7. kirppu 21.11.2013

  olisi ollut kiva nähdä silmämeikki niin, että sulla silmät kiinni. itselleni on juuri vaikeaa toi banaanivarjostus… :( silmät auki ollessa kun ei oikein saa selvää varjostuksen muodosta.. toivoisin postausta jostain näyttävästä, mutta helposta kampauksesta. onko sulla itsellä pidennyksiä vai ihan oma tukka? oletko käyttänyt koskaan clip oneja? mukavaa viikon jatkoa!

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   Heips! Mulla on tässä hiusteni seassa teippipidennyksiä. En ole koskaan itse kokeillutkaan clip oneja, mutta paljon olen niistä kuullut :)

   Vastaa
 8. Jenna 21.11.2013

  aivan mahdottoman kaunis meikki! oot niin kaunis :) mua jäi mietityttään, mikä mahtaa olla huulipunan sävy?

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   Hello! Huulipuna on Max Factorin ”Ruby Tuesday” nro. 715 :)

   Vastaa
 9. Hmm..luettuna sun ohje kuulostaa siltä mitä teenkin, mutta lopputulos ei ole lähellekään noin kaunis. PItänee panostaa välineisiin ja varata muutama minuutti lisäaikaa. Kotona ollessanikin kyllä meikkaan joka päivä, omaksi ilokseni:) Tuntuu, että päivä käynnistyy kun tämä kaunistautumisrituaali on hoidettu ja pandasilmät piilotettu.

  Tuo huulipuna on huiman ihana! Juuri tuollaisesta reippaasta punaisesta haaveilen, mutta en vain opi käyttämään. PItänee opetella…Tosin talven tullen huulet kivuvat ihan hulluna ja mikään puna ei näytä sievältä ruttuisissa huulissa. Rasvaan niitä monta kertaa päivässä mutta eipä se auta (tai pitää hankkia parempi rasva:)).

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 10. maya 22.11.2013

  Ois kiva nähdä sulla sellainen oikein tumma smokey eye -meikki joskus :)

  Vastaa
 11. Ansku 23.11.2013

  Wou. Onpas kerrassaan upea lopputulos.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *