Joku siellä kyseli, että kuinka saan itseni näyttämään raikkaalta, vaikka minulla on lapsia ja vain vähän aikaa? Raikkauteni salaisuus löytyy kosmetiikkapurkeista ja meikkaukseen jonkin verran harjaantuneena teen nopean meikkipohjan lähes samassa ajassa kuin mitä käytän hampaiden pesemiseen. Näissä meikkihommissakin harjoitus tekee jos ei mestarin – niin ainakin nopeammaksi.

Tämän aamuinen 7 km hölkkälenkki oli parempi kaunistaja kuin tuhkimotipat, sillä kasvojen aamuturvotus oli tipotiessään ja posket saivat kauniin punaisen värin. Meikkaan miltei joka päivä vaikka olisin vain kotona, toki joskus tulee pidettyä ihan meikittömiäkin päiviä. Kun olimme pieniä niin äiti laittoi punaista huulipunaa ja ripsiväriä lenkillekin ( ! ) ja me naurettiin räkänä vierestä siskon kanssa hänen touhuilleen. Itse en lähtisi punamaan huuliani lenkille, mutta silti vaikka lasten kanssa kotona ollaankin niin teen laitan ihoni kondikseen ja sipaisen ripsiväriä. Pienen freesauksen jälkeen oma ilme ja mieli on huomattavasti pirteämpi.

Minulla on suhteellisen terveet elämäntavat ja pyrin harrastamaan joka viikko liikuntaa enemmän tai vähemmän. Tällä viikolla on tullut heitettyä about neljä hölkkä/juoksulenkkiä. Omistan ison kasan ihonhoitotuotteita, joita käytän vaihtelvasti, enkä missään tilanteessa voisin nukkua meikit kasvoillani. Vettä pitäisi muistaa juoda vähän enemmän ja sokerin syöntiä voisin myös vähän hillitä, mutta perusjutut ovat kunnossa. Sanoisin siis että edellä mainittu & kevyt ehostaminen ovat minun salaisuuteni raikkaaseen lookkiin. Haha, pakko kyllä heittää vähän kotiäitiäppää, mutta niinhän se on että suihku ja puhtaat hiuksetkin tekevät jo toosii paljon ;)

 

meikkaus1Ylähäältä oikealta: luottomeikkivoide/Make Up Forever FACE & BODY, valokynä/Lumene, ihon sävyn heleyttäjä/Lumene sävy 1, meikkisieni/Cailap by Mariela Sarkima, irtopuuteri/Shiseido/translucent, poskipuna/Make Up Store/sävy must have, meikkivoide/Grimas (käytän ihon virheisiin, punaisiin nenänpieliin ym.) varjostusväri/Grimas, Siveltimet Cailap by Mariela Sarkima ja Make Up Store.

 

meikkaus2Kulmat kuosiin Hi Brown -setin avulla ja lopuksi huulet kuntoon luonnonmukaisella kosmetiikalla. Ensiksi kosteutus Gorilla & Friends-huulirasvalla ja loppusilaus Burt’s Bees-kiilolla. Tämän kuvan tuotteet + Lumenen valokynä ovat blogin kautta saatuja.

meikkaus3 meikkaus4Jälkeen.

Olihan siinä aika monta tuotetta, mutta lopputulos on mielestäni luonnollinen. Uskokaa pois, tämän teen ainakin vaikka olisi vähän kiiruskin. Jos minulla jää enemmän aikaa meikkaamiselle, niin mukaan kuvioihin tulee ripsari, rajaukset ja luomivärit. En ole koskaan kokeillut ripsipidennyksiä, mutta joskus värjään kulmakarvat – ja tietysti nypin ne säännöllisesti.

Jos iltapäiväksi tuleekin jotain kodin/lähipuiston ulkopuolista menoa niin meikkipohjan päälle voi lisäillä juuri nuo edellä mainitsemani jutut. Kiinnostaisiko teitä nähdä miten jatkan itseni ehostamista tästä ”pisteestä” jos minulla on enemmän aikaa käytettävissäni? Ajattelin myös listailla päivittäin käytössäni olevat ihonhoitotuotteet ja kertoa vähän päivittäisestä ihonhoidostani, mitäs sanotte? Hirvittääkö tuo ihon meikkaamiseen käyttämäni purkkimäärä teitä vai löytyykö omasta meikkipussistanne tuplamäärä tuotteita?

-Maj

 

 

 

 

0 Comments

 1. Ninni 9.11.2013

  Eiku lisää vaan vinkkejä ja purnukoita kehiin :-)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Seeelvä juttu :))

   Vastaa
 2. Nennu 9.11.2013

  Itsekin laitan aina vähän meikkiä vaikka olisin vain kotona, siitä tulee paljon freesimpi ja pirteämpi olo. Myöskin mua hieman ”hävettää” jos mieheni näkisi minua jatkuvasti todella väsyneen, harmaan ja laittamattoman näköisenä. Ehkä tyhmää, mutta niin se menee… :D Kaikkea hyvää viikonloppuusi!

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Kiitokset! Näinhän se menee, tosin mun mies on varmaan puoliksi sokea, koska se ei huomaa mitään eroa, olenko meikannut tai en. Tai sit se ei vaan vilkaisekaan mun naamaani! :D

   Vastaa
 3. Satu 9.11.2013

  Moikka! Freesiltä näyttää! :) Minkä sävyinen tuo Grimasin varjostusväri on? Onko se voidemainen vai aurinkopuuterityyppinen? Grimas on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta kovasti kiinnostaisi kokeilla :)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Grimasin varjostusväri on koostumukseltaan jauhemainen, ihan kuin puuterikin. Sävy on 09 :)

   Vastaa
 4. S 9.11.2013

  Juu, lisää purkkeja ja purnukoita vaan kehiin! :) itse lukeudun myös niihin, jotka eivät todellakaan nuku missään tilanteessa meikit naamalla. Vaikka olisin ryynännyt koko yön yökerhossa, niin meikit on pestävä!! Vaikka sitten sängyssä selällään maaten meikinpuhdistusliinalla (been there done that) ;)

  Monet ovatkin kehuneet ihoni kuulautta, ja vinkkeinä olen kertonut vain nuo samat asiat kuin sinulla, eli terveelliset elämäntavat, kosteutus sekä sisältä (vedenjuonti) että ulkoapäin, ja tietenkin säännöllinen puhdistus.

  Meikittömiä päiviä minulla on usein, koska käyn paljon kuntosalilla ja sinne nyt ei luonnollisestikaan tule laitettua mitään meikkipohjia ihoa tukkimaan. Joskus meikittömänä päivänä tykkään laittaa Lumenen sävyttävän päivävoiteen, joka tasoittaa ihanasti ihon sävyn, mutta lopputulos ei siltikään näytä meikatulta. Tähän voi nopeasti lisätä päälle vaikka aukkapuuterin, poskipunan ja ripsivärin, jos tuleekin äkkilähtö ihmisten ilmoille :)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Sä niin tykkäisit tuosta Face & body meikkivoiteesta, siinä on loistava koostumus ja se on täydellisen kevyt!

   Vastaa
 5. viivi 9.11.2013

  Kyllä kiinostais nähdä miten tuosta jatkat jos lähdet esim. tapaamiseen. Ja ihonhoitotuotteista vaan postausta!
  Täälläkin löytyy jos jonkin sorttisia purnukkaa mitä meikatesaani tähän pärstään tungen! :)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Sellainen on varmasti tulossa!

   Vastaa
 6. Annu 9.11.2013

  Voi lisää näitä! Kerro ihmeessä ihonhoitorutiineistasi ja -tuotteista. Hiusvinkkejä ja -tuotteita olisi kanssa kiva lukea :) Rakastan kaaaaiken maailman purnukoita<3 ilmeisesti liikaakin kun kurkistaa kaappeihin ;)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Hiusvinkkejäkin olisi kiva kyllä toteuttaa, koitan yrittää saada jotain aikaiseksi :)

   Vastaa
 7. Esteri 9.11.2013

  Hei mikäs toi Hi Brown -juttu oikein on? Näyttäisi siltä että siinä tulee joku sabluunakin mukaan, näenkö oikein? Mulla on tosi ohuet kulmat ja hyvä kulmameikki on vielä löytymättä.. Mistä noita saa? =)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Hi Brow on loistava tuote kulmien korostamiseen ja muotoiluun, tsekkaa Saaran tekemä opastusvideo sen käytöstä täältä ->

   Tampereella Hi Brow-settiä myy Beauty Putiikki, sieltä on myös ostettavissa sellainen kulmastailaus. Tuotetta tuo maahan Royal Pink.

   Vastaa
 8. anna 9.11.2013

  Mitä mitä mitkä tuhkimotipat? Kerro lisää!!

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   No Lumenella taisi olla aikoinaan sen niminen tuote, mutta nykyään vastaava tuote löytyy nimellä ”kiinteyttävä pikakaunistaja” ja se on ollut mun lempparini jo tosi pitkään :) Suosittelen testaamaan!

   Vastaa
 9. Mamma80 9.11.2013

  Täällä kans yks mammalomalainen meikkaa kotipäivinäkin. Imetys pitää yllä tasaista näppymäärää ja vauva taas ylläpitää silmäpusseja :) mun päivittäiskosmetiikkaan kuuluu: Mac luomivärinpohjustusvoide, jane iredale peitevoide, bareminerals mineraalimeikki, jane iredale viimeistelypuuteri ja benecos mattapinkki poskipuna. Meikkiin kuluu aikaa 2-5minsaa näppymäärän mukaan. Hiukset pesen ja föönaan illalla ja käsittelen hieman volumemaster- raudalla (yhteensä menee aikaa 10minsaa) niin tukka on aamulla nätissä kuosissa. Kaikki elämän haasteet/murheet ja arjen kaaos on jotenkin helpompi jaksaa kun edes itse jotenkin näyttää pirteältä ja freesiltä.

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Tuo on niin totta <3

   Vastaa
 10. Mamma160112 10.11.2013

  Hei. Olisiko paha jos laittaisit aamulla kun nassuasi suoristat niin videon päälle, siinä ihan normitilanteessa saisi hiukan vinkkiä missä järjestyksessä ja ajassa laittaudut perus aamuun. Vinkkiä tälläiselle joka tekee vuorotyötä ja kohta 2wee pyörii mukana. Ja tietty jos siihen sais samalla jotain hiusjuttua mukaan, ei siis mitään kampausta tarvi tehä vaan ihan arki hiukset nopeasti laitettuna :)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Mä en osaa käyttää mun kameran videotoimintoa, vähänkö noloa! Pitäisi ehkä perehtyä siihen nyt ihan viimeistään…

   Vastaa
 11. Alisa 10.11.2013

  Mä en ole koskaan huomannut ”tuhkimotipoissa” mitään eroa tavalliseen seerumiin (jos tarkoitit Lumenen Magic dropseja?), joten helppo uskoa, että pienellä juoksulenkillä on parempi vaikutus ;) Sen sijaan Lancomen Visionnaire-seerumia uskaltaisin suositella… Ja tietysti sitä raitista ulkoilmaa :)

  Ja täälläkin yksi, joka lukisi mielellään juurikin ihonhoidosta enemmän! Meikit kun ei niinkään kiinnosta, mutta ihonhoitotuotteet – niihin uppoaa tolkuton määrä rahaa ;D

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Nykyään tuote kulkee nimellä ”time freeze kiinteyttävä pikakaunistaja” ja se on kyllä ollut mun lempparini jo pitkään! Kieltämättä myös Visionnaire on ihan loistava tuote! Käytän myös usein iltaisin Biothermin blue therapy -seerumia joka on tarkoitettu oikeasti vähän aikuisemmalle iholle, pureutuu nimenomaan syviin ryppyihin, kiinteyden puutteeseen ja pigmenttimuutoksiin.

   Vastaa
 12. Meiri 10.11.2013

  Muakin kiinnostais ton grimasin varjostusvärin numero?

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Se on 09!

   Vastaa
 13. J-ess 11.11.2013

  Mikä väri sulla on tossa MUFEn meikkivoiteessa?

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Moikka! Mulla on sävy numero 34 :)

   Vastaa
 14. adele 11.11.2013

  Kiinnostava postaus, olisi todella kiva lukea jatkoa tälle ja ihonhoidostakin vielä.

  Mikä tuo ho brown setin vaaleampi väri on? sekoitetaanko ne keskenään?

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Se duon vaalea väri on tarkoitettu kulmakarvan alapuolelle, korostamista varten :)

   Vastaa
 15. maya 12.11.2013

  Mistä oot hankkinu tuon meikkivoiteen?
  Treellahan ei kaiketi myydä mufea ollenkaan….?

  Vastaa
 16. krisse 12.11.2013

  mä olisin kiinnostunut näkemään juurikin sen kun teet tuon meikkipohjan ja missä järjestyksessä? :) sekä myös mikä on mufen sävy sulla? :)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Moro! Meikkivoiteeni on sävy numero 34. Itseasiassa 32 ja 34 sävyt ovat sellaisia, jotka sopivat suurimmalle osalle suomalaisista :)

   Vastaa
 17. polka 13.11.2013

  No, täällä on kotiäiti, joka jaksaisi kyllä meikata (aina ei kyllä edes ehtisi), mutta ei pestä meikkejä illalla väsyneenä pois :( pitäisi ehkä tsempata, koska minäkin haluan näyttää freesiltä…

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Ehdottomasti kannattaa, hanki vaikka varmuudenvuoksi sellaisia puhdistusliinoja -voit poistaa meikit niillä hätätilanteessa, vaikka siellä sängyssä pötkötellessä.

   Vastaa
 18. Rosa 14.11.2013

  Hei!

  Itsekin ruskeisiin piilareihin ihastuneena kysyisin piilariesi sävyä ja merkkiä? Itse pidän niitä nykyään aika harvoin, lähinnä silloin kun haluan vähän extraa silmiin. ;) Sinua olisi kiva nähdä useammin ”omissa silmissä”. Mukavaa joulun odotusta!

  Vastaa
 19. Lumienkeli 31.1.2014

  Moikka! Mikä ton hibrow värin nimi on? Tai siis mikä sävy? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *