Meillä on ollut leppoisat isänpäivän tohinat täällä, edellisistä kerroista oppineena päätin, että tällä kertaa me vaan chillataan ja käydään mummulassa. Tarkoitan, että ravintolalounaat eivät ehkä ole mitään suurinta nautintoa tällä kokoonpanolla.
Voin kertoa, että meidän iskä sai olla ylpeä tänää ihanista tyttäristään ja pienestä pojastaan, puhumattakaan heidän itse tekemistään lahjoista ja korteista. Etenkin Samuelin päikyssä tekemät pikkuleivät olivat aika liikkiksiä :”) Palailen luultavasti isänpäivän tunnelmiin vielä myöhemmin, sillä nyt on luvassa pikkuväen asuja.

lindex_lapsetlapset2 MatTakki/Matthew Williamson for Lindex (saatu blogin kautta)
Sukkikset/H&M
Shortsit ja paita/Lindex
Kengät/DinSko
Rusetti/Glitter

 

lapset4 lindex_takki lapset6
Pipo/Polarn O. Pyret (blogin kautta saatu)
Takki/Mini Rodini
Housut/H&M
Kengät/Stockmann

 

lapset7 lapset8 lapset9Rebekka ei ollut suinkaan ainoa päivän prinsessa. En ehkä kestä tuota Vipsun kiharapilveä! Viivin mekko on Espritiltä ja villatakki löytyy Mangon valikoimista.

 

lapset10Tytöt olivat niin superfiineinä, mutta mitä tekee pikkuveli? Kaatuilee polvet mustaksi ja sukkahoususankari loikkii loppujen lopuksi hiaton paita päällä menemään, kunnon Uuno! Tämän päivän satunnaisia fiiliskuvia lisää Instagramissa -> @magicpoks.

Ps. Mistä piditte muuten Rebekan takista? Mielestäni se on aika täydellisyyttä hipova, vaikka lapsella se jää ehkä hiukan vähemmälle käytölle. Oliskohan Lindexillä vastaavaa aikuisille? Tahtoisin aika lujaa myös myös itselleni tuollaisen sopivan rennon ja väljän a-linjaisen takin <3

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Inkeri 10.11.2013

  Aivan ihanat asut kaikilla, söpöjä.

  Vastaa
  • Maj 11.11.2013

   Isot kiitokset :))

   Vastaa
 2. sini 10.11.2013

  Voi että, onpas Viivistä tullut iso! Kaunis :)

  Vastaa
  • Maj 11.11.2013

   Jep, Vipsusta on tullut nuori naisenalku <3

   Vastaa
 3. Katja 10.11.2013

  Mulle tuli tuosta Rebekan takista sellainen olo, että ”Apua, en kestä, aivan tosi ihana takki!”. Ja totta myös tuo, että lapselle ei ehkä kuitenkaan tule tuolle kovin paljoa käyttöä, mutta olen myös sitä mieltä, että kyllä tuollainen parempikin takki saa olla, että sitä voi käyttää juuri kyläilyreissuilla/kaupunkitakkina, on se vaan niin ihana! :)
  Niin ja tuohon edelliseen kosmetiikkapostaukseen haluaisin vielä sanoa, että kaikki kosmetiikkajutut ovat jatkossakin tervetulleita, on tosi mielenkiintoista nähdä, mitä tuotteita muut käyttävät ja erityisellä milenkiinnolla luen sinun postauksiasi aiheesta, alan koulutusta ja työkokemusta kun sinulta löytyy. :)

  Vastaa
  • Maj 11.11.2013

   Tuo takki vaan on oikeesti niin törkeen ihana <3 Kiva kuulla, että kosmetiikkajutut kiinnostaa niitä on tulossa lisää ihan varmasti :)

   Vastaa
 4. Ihan täydellinen tuo Lindexin takki! Olisi juuri sopiva minun 2-vuotiaalle prinsessalle silloin kun tarvitaan hieman elegantimpaa olemusta toppahaalarien sijaan:)

  Kaunis pesue teillä on!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 11.11.2013

   Kiitokset :) Ja varmasti tuo takki olisi omiaan teidän pienelle prinsessalle, Lindexistä niitä sitten saa ;)

   Vastaa
 5. Iines 12.11.2013

  Tuo viimeinen lause kai tarkoitti: ”Lindex, please, voisitteko antaa mullekkin tuollaisen vastaavan takin? Annattehan?” Ihan tuttu kaava jo juuri tässä blogissa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *