Puketumiseni on lähinpäivinä ollu aika verkkaripainoitteista, mutta tänään halusin laittaa naisellisempaa vermettä päälleni. Hameen kaveriksi tähän vuoden aikaan olisi ehkä sopinut paremmin lämmin neule, mitä väljä t-paita. No, toisaalta niille neuleille tulee varmasti paljon käyttöä seuraavien kuukausien aikana, ei pelkoa siitä… Värjöttelin kuitenkin pienen hetken ilman takkia, että saimme napattua kuvat.

mustavalkoista mustavalkoista2Paidassa on tosi kivat leikkaukset, mutta se näyttää helposti kuvassa vähän muumimaiselta, heh! Oliviassakin oli pieni katkelma blogistani, jonka otsikko oli  ”Magicpoks haluaa olla muumi” – tässä sitä nyt ollaan.

mustavalkoista3Välillä aina havahdun, että apua nämä nykyiset hiukseni ovat tosi vaaleat verrattuna edellisiin, miltei mustiin kutreihini.

mustavalkoista5 mustavalkoista6Paita/COS
Takki/H&M
Hame/Mango
Sukkikset/Wolford
Kengät/BIanco
Laukku/Zara
Käsineet/H&M

 

mustavalkoista7Sellainen vähän fiinimpi päivän asu tällä kertaa, mitäs piditte? Itselläni oli ainakin ihan leidi-fiilis, sillä lähiaikoina on tullut trötväiltyä luvattoman paljon collegehousuissa, niistä sitten asukuvaa ehkä seuraavaksi? ;)

Me saadaan mun vanhemmat kylään tänään, joten täytyy varmaan mennä raivaamaan heitä varten tuo eteinen, hiekasta nimittäin. Kiitokset taas viesteistänne ja kommenteistanne, vastailen mahdollisimman moneen vielä tässä illan aikana :) Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kuvista kiitän jälleen suloista Idaa.

-Maj

0 Comments

 1. Esmeralda 16.11.2013

  Minä tykkään! Olisin itse laittanut hiukan läpinäkyvämmät sukkahousut, se keventäisi jotenkin yleisvaikutelmaa. Minusta et ole yhtään muumimamma, yksinkertaiset linjat korostavat omaa luonnollista kauneuttasi!

  Vastaa
  • Maj 4.1.2014

   Totta! Mutta nämä mitkä valitsin olivat lämpimämmät ;)

   Vastaa
 2. Tatiana 16.11.2013

  I think these kind of boots are not your style)) but i like your New color of hair))

  Vastaa
 3. Inkku 17.11.2013

  Kiva asu! Tykkään mustavalkoisesti yhdistelmästä kovasti. Sitä on myös helppo piristää välillisellä huivilla tai korulla.

  Vastaa
 4. ida365 18.11.2013

  Mäki haluun nuo lapaset……..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *