kylma1 kylma2 kylma3 kylma4kylma13 kylma5kylma6 kylma7 kylma8 kylma9 kylma10 kylma11kylma14 kylma15kylma12Viimeiset neljä päivää ovat kyllä kuluneet vauhdilla, en muista edes mitä me kaikkea me ollaan tehty. Suurin osa ajasta varmaan on kulunut arkisten askareiden parissa, paljon ollaan viihdytty ihan vain kotosalla. Yhtenä iltana keksittiin Rebekan kanssa taiteilla pipareita ja tänään tehtiin ystävien kanssa porukalla lättyjä, tietysti kera vadelmahillon ja kermavaahdon.

Maanantaina oli niin viileää, että ehdin jo toiveikkaana ajatella kurakelien pian olevan takana päin. Aamusta iltaan kestävä hämäryys, sateinen ja kolea sää tekee ihmiset väsyneeksi ja osalla mielikin vähän mustuu. Mikään ei oikein huvita ja energiat ovat nollassa? Anyone? Ei paljoa muiden vouhkaamat fitnessbuumit inspiroi?

Minä olen käynyt useimpina iltoina hölkkäämässä ja se selvästi antaa energiaa ja helpottaa väsymystä. Eilen illalla lähtiessä lenkille oli tuolla ulkosalla ihan superpimeää, vettä tuli taivaalta ja onnistuin ensimmäisillä metreillä juoksemaan suoraan vesilätäkköön. Kieltämättä en ehkä kykenisi lähteä hölkälle niin usein ilman ihanaa naapuriani. Ehdimme siinä lenkin aikana loistavasti puida läpi kaikki arkiset mieltä painavat asia (…ja keskittyä sen jälkeen niihin iloisiin juttuihin) ja samalla siinä kuntokin kasvaa. Unohdin muuten samantien ne märät varpaatkin, heh. Meidän olisi tarkoitus lähteä yhdessä puolimaratoonillekin, joten ei se auta kun pistää lenkkaria toisen eteen!

Lasten kanssa me ollaan puuhailtu spontaanisti kaikkea kivaa, eikä olla otettu aikataulustressiä mistään, kun ei kerran ole ollut pakko :) Olenkin joka ilta ennen nukkumaanmenoa miettinyt 5-10 pientä asiaa, mitkä ovat sinä päivänä tehneet minut onnelliseksi. Synkissäkin päivissä on aina jotain hyvää, eikä asioiden keksiminen ainakaan tähän mennessä ole tuottanut ongelmia.

Tsemppiä kaikille tähän vuoden pimeimpään aikaan, tarvittaessa sinne sohvannurkkaan hautautuminen on enemmän kuin ok! Älkää olko itsellenne turhan ankaria <3

-Maj

 

 

0 Comments

 1. inkku 13.11.2013

  Olis pakko täälläkin saada lenkkilystä kiinni, miten se voi olla näin vaikeaa:( … Jospas sitä nyt vihdoinkin innostuisi?

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Testaa, heitä lenkkarit jalkaan tältä istumalta! tsemppiä!

   Vastaa
 2. Tuo on niin totta että lenkille lähteminen auttaa väsymykseen! Olin eilen ihan puolikuollut päivän jälkeen, ja muutama yökin on mennyt nukkumisen sijaan masuvaivaisen vauvan kanssa pöyriessä. Lenkiltä palatessa oli kuitenkin taas akut täynnä ja jaksoi vähän liiankin hyvin illan – tuli valvottua liian pitkään:)

  Minuakaan ei varsinaisesti fitnessbuumi mitenkään kosketa, mutta raskauden ajan ja nyt synnytyksen jälkeen olen kyllä treenannut kovasti, siinä on oma aika parhaimmassa muodossa jos multa kysytään!

  Vielä kun oppisi tuon stressaamattomuuden, se on niin tärkeää lasten kanssa! Siivous aiheuttaa minulle päivittäin päänvaivaa mutta olen siedättänyt itseäni olemalla pesemättä peiliä viikkoon. Onhan siinä muutamat rähmäkäpälät…

  Marraskuinen pimeys ei ole koskaan haitannut, näyttää kynttilät ja varkain ripustetut jouluvalot paljon kivemmilta!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Puhtaan peilin pinta oikein kutsuu kuolaamaan ja nuolemaan itseään, vai mitä? :P Mun mielestä taas tuo jatkuva pimeys + sade = ankea kombo, etenkin kun tietää, että koiran kanssa on pakko mennä ulos – ja raahata vielä pari tenavaa mukana…

   Vastaa
 3. Ninnu 13.11.2013

  Juu. Maanantai oli ihana päivä, kun ei tarvinnut tosiaan niitä kurahousuja kierittää jalkaan.. Onneksi on olemassa: Suklaa! Punkku! Ja tulevat pikkujoulut! Oikein ällistyttää, kun aurinko tuolla ulkona nyt mollottaa. Mikä ihmeen valopallo? =)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Voi ei, mikä aurinko?! Ei täällä vaan näy semmosta :)

   Vastaa
 4. Minna 13.11.2013

  Hei sinä ihanainen. Kiitos näistä arkea suloistuttavista postauksistasi, ne todella antavat iloa tähän syksyn synkkyyteen!

  :)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Kiitoksia itsellesi, ihanainen :)

   Vastaa
 5. A 13.11.2013

  Näyttää hyvältä tuo kana (?), mitä kaikkea siinä on?? :) Valmistan aina kanan parilla samalla tavalla ja oon ihan kyllästynyt niihin.. :D Ja juu, multa ainakin toi pimeys vie kaikki voimat! Tulispa äkkiä lunta.

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Uunikanassa oli vaiks mitä mm. sipulia, aprikoosia, luumua… :) Haluaisitko tarkan reseptin?

   Vastaa
 6. Liisa 13.11.2013

  Reseptiä jakoon, ehdottomasti :) Onko teillä madmoiselle-tuoli?? Mun niin ikuinen haave..

  Vastaa
  • Maj 13.11.2013

   Okei :) Onhan meillä, se on ihan alkuperäinen 50-lukulainen :)

   Vastaa
 7. Elina 13.11.2013

  Hei, mitä muuten Pepelle kuuluu? Herra Komeutta ei ole pitkään aikaan näkynyt blogissa ;) Terveisiä hänelle!

  Vastaa
 8. caro 13.11.2013

  Hoksasin muuten et tossa blogin kuvauksessa sun perheeseen kuuluu 2-vuotias Rebekka tyttönen ja keväällä syntynyt Samuel-Veli.. Ihan hyvällä vaan vinkkaan et onko unohtunu päivittää :)

  Vastaa
 9. Essi 14.11.2013

  Jes, en olekkaan ainut, jota ei kyllä toisten vouhkaamat fitnessbuumit inspiroi, ei sitten yhtään! :—-D

  Vastaa
 10. Maija 14.11.2013

  En tiedä onko tämää omaa kuvitelmaani, mutta tuntuu, että blogin muuton myötä ovat postaukset jälleen enemmän sellaista ”vanhaa Magicpoksia”, johon alkujaankin tykästyin :) Viime aikoina Indiedaysilla tuntui, että postaukset koskivat (omaan makuuni liian) usein tuotearvosteluja yms. Onpas ihanaa ollut huomata, että perhe-elämästä ja arjesta kertovat jutut ovat tulleet takaisin, jee! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *