Eilen olin liikenteessä kiharat hulmuten ja nilkkurit jalassa, tänään sutaisin hiukset ponnarille ja sujautin mukavuudenhaluisena jalkaani Niken tossut. Tyttäremme oli kummiensa luona yökylässä ja nautiskelemassa kylpylässä, kun me muut lähdimme pyörimään kaupoille, lähinnä joululahjaostokset mielessä.

talvitakki nike freerun 1 talvitakki nike freerun 2 talvitakki nike freerun 3Siellä taustalla häröilee pieni assistenttini!

minirodini polarnopyret unipupufreerun lähikuva magicpoks talvitakki outo ilme hölmö magicpoksTakki/H&M
Paita/Bik Bok
Housut/GT
Kengät/Nike freerun

talvitakki takaaLenkkareillä pääsi kätevästi kipittämään tuo kaverin perässä kaupoilla.

Mitä mieltä olette tästä rennosta sunnuntain asustani? Entäpä lenkkarit, hot or not? Huomenna jatketaan kenkien parissa, sillä kerron uusimmasta jalkinesatsauksestani – ja ei, ikävä kyllä niissäkään ei ole korkoja ;)

-Maj

 

0 Comments

 1. Enni 25.11.2013

  Ehdottomasti hot! Olet muutenkin aina niin tyylikäs ja kaunis! Oliko sinulla nuorempana iho-ongelmia vai onko sinulla ollut aina noin hyväkuntoinen iho? mitä mieltä itse olet urheilun ja terveellisen ruokailun vaikutuksesta ihon kuntoon?

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   Moikka! Mulla on ollut nuorempana aika hyvä iho kyllä, en kärsinyt juuri teini-ikäisenäkään näppylöistä tms. Sen sijaan molemmissa raskauksissa kamppailin alkuun iho-ongelmien kanssa. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että juurikin urheilulla ja muutenkin terveellisillä elämäntavoilla on tosi paljon vaikutusta nimenomaan ihon kuntoon :)

   Vastaa
 2. Make up by Riina 25.11.2013

  hot hot !!! :) pakko saada itsekin pian uudet niket, onko parempaa kuin kengät, jotka on muodissa ja mitä parhaimmat kävellä?!

  Tsekkaas Maj mun blogi, hypähdin blogimaailmaan, kääk… jännittää.

  Make up by Riina

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   No ei varmaan niin ;) Tervetuloa blogimaailmaan! Kävin kurkkaamassa blogiasi ja hyvälthän sieltä näytti, keep up the good work!

   Vastaa
 3. Ihanat on lenkkarit, tahtoisin myös:) Tai Niken lesti ei yleensä ole minulle se sopivin, mutta varmaan muillakin merkeillä on noita ihanan värikkäitä malleja.

  Verrattuna mun sunnuntain shoppailuasuun tuo kokonaisuus on varsin särmä, itse kun hiippailin suoraan ulkopuuhista toppa-asussa ostoksille (ja mietin, että onko tämä mitenkään ok? Kenties ajansäästön ja käytännöllisyyden vuoksi?);)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   Se on ihan ok! Olen nimittäin itse kerran mennyt kauppaan lammas-aiheisissa yökkärihousuissa…

   Vastaa
 4. Minis 25.11.2013

  Moi ! Mistä olet ostanut niket? Ihanat:)

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   Niket on ostettu joskus viime keväänä Intersportista, lasten osastolta :)

   Vastaa
 5. Nora 25.11.2013

  Ehdottomasti hot! Mukava ja toiminnallinen pukeutuminen ei voi koskaan olla väärin. Ostin Niken värikkäät tossut viime keväänä ja yhdistelin niitä myös siistimmän mustan takin kaveriksi. Sain usein kuulla, että tuo tyyli on niin New York -ja niinhän se onkin, mutta toimii. Ihana assitentti sinulla siellä taustalla.

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   Jes! Innokas assistenttini tuppaa olemaan useimmissa kuvissa mukana, halusin tai en :P

   Vastaa
 6. Marika 26.11.2013

  Hei minkäkokoinen tuo musta takkisi on?

  Vastaa
  • Maj 26.11.2013

   Se on kokoa 34 :)

   Vastaa
 7. Juuli 26.11.2013

  Rehellinen mielipide kysymykseen. Mun mielestä aika karsee yhdistelmä ;) Lenkkarit on kyllä hienot, mut en ikinä yhdistäs niitä tollasiin vaatteisiin. Tuulipuvun tai collegeasun kans ois oikeen hienot :)

  Vastaa
  • Maj 26.11.2013

   Moikka Juuli! Mä epäilen, että siellä ruutujen takana on monen moooonta tyyppiä, jotka ovat ihan samaa mieltä kanssasi – ja se on ihan ok. Itseasiassa on aika virkistävää, että ihan jokaiselle ei ”mene läpi” kaikki mun esittelemät jutut/asut.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *