Eilisessä postauksessa totesin, että tänään täytyy ulkoilla vaikka taivaalta tulisi mitä. Vettähän sieltä vaan tuli, mutta siitä huolimatta en kiljunut innosta aamulla ikkunasta kurkatessani. Kaikista ärsyttävintä on raahata kuraisia lapsia ja koiraa kolmannen kerroksen pieneen eteiseen, sillä kurat ja hiekat leviää kauniisti ympäri koko kämpää. Oi miksi meillä on valkoiset lattiat? Toisinaan nappaan matkaan Ikean sinisen kassin, riisun lasten kamppeet jo rapussa ja kuljetan ne suoraan kassissa kylppäriin tai partsille. Haha, ainakin tästä touhusta on glamour kovin kaukana :D

Arkista puurtamistahan tämä elämä on enimmäkseen. Superkurja sää vaan tuo lisähaastetta koiran omistajille – ja miksei kotiäideillekin, mutta toisaalta tuleepahan ainakin ulkoilutua. Juttelin tyttäereni kanssa säästä ja kysyin, että harmittaako häntä yhtään tämä sade? Iloinen vastaus kuului, että ei tietenkään, eihän täällä edes sada paljoa… Ihanan positiivinen kamu minulla. Yritin itsekin miettiä, mitä hyviä puolia on  hyytävällä vesisateella rämpimisessä lasten ja koiran kanssa näin maanantaiaamuna. Totesin, että ainakin skideillä on hyvät, vettäpitävät varusteet ja kuuma kaakao maistuu varmasti taivaalliselle kotiin päästyämme <3

sade1 sade2Matkamme edistyi hitaasti ja varmasti. Välillä käveltiin, välillä oltiin vankkureiden kyydissä, kaikki taluttivat vuorotellen Teppoa.

sade3 sade4 sade5Ei ketään missään.

sade6Kunnes ystäväni ja naapurini porhalsi paikalle vauvan, leikki-ikäisen ja koiran kanssa. Jaamme siis saman kohtalon, olen vuorotellen meidän vereenpaineistamme huolissani :D

sade7Niin ja miksi minä en pukenut sadevaatteita tai ottanut edes hanskoja mukaan?

sade10 sade11Ulkovaateet supertestissä! Kotiin päästyämme totesin, että pojalla pysyi sisävaatteet täysin  kuivina, vaikka hän veteli huolella tuolla minijärvessä! :D Tytöllä oli saappaanvarret hörpänneet vähän vettä, joten hänellä ei ollutkaan asiat ihan niin hyvin.

 

sade12Kotona oli kyllä ihan parasta vaihtaa tossukat jalkaan ja ottaa kuppi kuumaa käteen.

 

sade13Muistattehan tämän villatakin? Kuten sanoin, se todella on monikäyttöinen, tarvittaessa siitä saa myös kätevän majan kolmelle hengelle!

sade14Tässä istuskelen nyt teekuppini kanssa tyytyväisenä kirjoittelemassa. Teppo-koira pääsee kyllä vielä tänään lenkille, mutta veikkaanpa, että seuraava reissu me tehdään ihan kaksin vaan, kun lasten isä tulee pitämään vahtivuoroa!

 

-Maj

 

 

17 Comments

 1. SM 4.11.2013

  Voi että miten symppiksen postauksen saitkaan aikaiseksi niinkin surkeasta aiheesta kuin sadepäivä! :-) Hymy huulilla täällä ainakin lueskellaan.

  Usein pohdin lasten luontaista optimismia; ehkä se onkin me aikuiset, jotka niitä ikäviä olettamuksia laitetaan alulle. Sateessahan ei ole varsinaisesti mitään negatiivista, ja itsekin muistan kuinka ihanaa pienenä oli hyppiä lätäköissä ja tanssia sateessa. Vähän sitä huolettomuutta kaipaa tähän omaankin aikuiselämään :-)

  Kiitos Maj tästä, ja mukavaa sadepäivän jatkoa!

  Vastaa
  • Maj 5.11.2013

   Mulla tulee ekana sateesta mieleen litistynyt kampaus, hehe :) Olet oikeassa, voisipa elämään edes joskus suhtautua vieläkin samalla tavalla kuin pienenä. Kiitos itsellesi piristävästä kommentista, saapa nähdä venähtääkö sadepäivä oikeaksi sadeviikoksi?

   Vastaa
 2. inkku 4.11.2013

  Ihana postaus:) Värikkäät ja iloiset lapsukaiset tosi söpöjä. Villatakki majaa täytyi hieman eka kuvassa mietiskellä.

  Vastaa
  • Maj 5.11.2013

   Heh joo, mutta kakkoskuvassa arvoitus jo ratkeaakin?

   Vastaa
 3. Anni 4.11.2013

  hei..tossa selailin ja selailin sun aikasempia tekstejä enkä jostain syystä huomannut et olisit arponut beach house voittajaa..tekstissä oli et kilpailu päättyy 29.10 ja seuraavana päivänä olisi voittaja tiedos, mut en ainakaan nähny mitään mainintaa.. Olenkohan väärässä? :)

  Vastaa
  • Maj 5.11.2013

   Moikka! Jep, olen pahoillani kun arvonnan julkistaminen venähti, mutta puolustuksekseni pakko kertoa, että syy ei ollut tällä kertaa minussa. Nyt Beach House arvonnan, sekä Shai ja Name It arvontojen voittajat ovat kuitenkin tiedossa ja julkaistu :)

   Vastaa
 4. p 4.11.2013

  Ihana kaulahuivi, mistä olet sen kotiuttanut?:)

  Vastaa
  • Maj 5.11.2013

   Moikka P! Se on ostettu pari vuotta sitten Monkista :)

   Vastaa
 5. Ninnu 4.11.2013

  Apua! En löytänyt sua mun suosikkilistasta vanhasta osoitteesta, joten äkkiä tänne klikkasin!!! Olin jo huolissani, että olet täysin poistunut blogimaailmasta. Kivaa, että sinut löysin täältä ja jatkan joka päivä blogisi lukemista. Ihania sadepäiviä…

  Vastaa
  • Maj 5.11.2013

   Moikka! Mukava kuulla, että löysit tänne uuteen #blogikotiini” :) Seuraatko Magcpoksia FB:ssä? Sitä kautta seuraaminen on helppoa kun linkitän sinne aina uudet postaukset ja jaan myös jotain sellaisia spessuja juttuja, jotka eivät päädy blogiin :)

   Vastaa
   • Ninnu 5.11.2013

    Juu, tarttee ehdottomasti vielä klikata se fb, jotta pysyn tiiviisti mukana! Tulen niiiin hyvälle tuulelle sun blogista!

    Vastaa
 6. Reeta 5.11.2013

  Ihana postaus,sadepäivän piristys!! :)

  Vastaa
 7. Henna 5.11.2013

  Ihana postaus :) minua kiinnostaisi tietää minkä merkkinen on tuo sinun takkisi, näyttää kivalle :) ja nuo viimeisessä kuvassa näkyvät verhot, oletko mistä löytänyt ne?

  Vastaa
  • Maj 5.11.2013

   Hei! Ja kiitokset. Piti oikein käydä tarkistamassa merkki siitä takista! Se on Etirel-merkkinen ja ostin sen pari vuotta sitten Intersportista :) Verhot on teetetty vahvasta valkoisesta kankaasta.

   Vastaa
 8. Suvi 8.11.2013

  Heippa!

  Ja kiitos tosi kivasta blogista… Piti alkaa kysymään, että minkämerkkiset ovat nuo pyörän perään laitettavat kärryt ja millaisia käyttökokemuksia teillä on niistä? Meillä on 1-v. poika ja ensi kesäksi olisi kiva ostaa peräkärry. Kovin ovat kalliita, joten pitää tarkoin selvittää, mitkä ovat rahan arvoiset hankkia.

  Vastaa
 9. Ihana lyhyt artikkeli. Artikkeleita, jotka ovat merkittäviä ja oivaltava tietoa on paljon parempaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *