hahaLumi tuli – ja lumi suli. Onneksi joulu tulee siitä huolimatta. Koristelin keittiön String-hyllyt valoilla ja heti tuli enemmän sitä joulufiilistä. Rebekka tuumasi, että ”nyt on sitä Joulua varten sitten valot valmiina, ainakin se näkee tulla meille”

Lapset mietiskelevät jo joululahjatoiveita, Rebekka haluaa lähinnä ”My li Toneja” eli My Little Poneja ja Samppa katseleen lelukirjaa näyttäen jokaista kuvaa ”toitoi”. Meidän muksut ovat vielä niin pieniä, että ovat kaikesta innoissaan, eivätkä osaa tosissaan vaatia mitään. Toivottavasti jatkossakin meininki pysyy samana. Jos sieltä pukinkontista nyt yksi poni sitten löytyy, niin luulen tytön olevan ikionnellinen.

Haluaisitteko kuitenkin että kerään kollaasillisen lahjaidiksiä teitä kummeja, tätejä ja muitakin sellaisia tyyppejä varten, jotka ovat ihan kysymysmerkkinä pikkäväen lahjaostosten kanssa?

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. viivi 22.11.2013

  Mullakin on helppo homma tänä jouluna kummitädin roolissa, 3v kummipoikani oli meillä tossa yökylässä viikonloppuna ja jokaisn mainoksen kohdalla ”haluun ton ton ton ton ja ton” sama päti mainoksissa. :D Eli varmaan tulee hyvin iloinen veikko ostaa mitä hyvänsä.

  Vastaa
  • viivi 22.11.2013

   Siis lehti mainonsissa päti sama :D

   Vastaa
 2. Nonna 22.11.2013

  Mun ainoa joululahja pikkuväelle on 3 vuotiaan kummipoikani lahja. Poika on kova Cars-fani ja Martti on niistä ihan best! Lahjan keksiminen ei siis ollut mitenkään mahdottaman vaikea, kunhan oli ensin varmistanut pohjan äidiltä, onko muita toiveita :)

  Vastaa
 3. Harmillista kun lumi suli! Meillä täällä pohoisempana saatiin yön aikana ihan kiva lumipeite, on heti valoisampaa:)

  Meillä 2,5 -vuotias tytär muistuttelee minua johdonmukaisesti että ”tuohan Joulupukki sitten Duploja?” ja mitään muuta ei ole vielä osannut pyytää. Pojat kohta 4v. ja 6v. ovat sitten tuolla toitoitoi-linjalla:D

  Saako jo toivottaa hyvää joulunodotusta?

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 4. Pauliina 22.11.2013

  1v. pojan kummitätinä olisin kiitollinen pienistä lahjavinkeistä! :)

  Vastaa
 5. Ann 22.11.2013

  Olisin myös kiitollinen kaikenlaisista lahjavinkeistä. Vauvasta vaariin ;)

  Vastaa
 6. Hitsit, pitäisi kyllä itsekin laittaa valot Stringeihin:)! Meillä on juurikin samalla tavalla kaksi hyllyä vieretysten ja niiden edessä Lokki:D

  Vastaa
 7. Nakeroiden joululahjoista puheen ollen, blogissani on käynnissä kahden lelusetin arvonta. Ykköspalkinnon lelu oli jo parista Prismasta myyty loppuun kun kurkkasin eli niitä kääritään tänö jouluna ilneisesti aika moneen pakettiin… :)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/11/19/arvonta-lelusuosikkeja-pukinkottiin

  My Little Ponyt olivat omakin joululahjatoiveeni aika monena vuonna ja kertyihän niitä aikamoinen määrä!

  Vastaa
 8. Katriina 22.11.2013

  Pikkuväen lahjavinkkipostaus tulis kyllä tarpeeseen! :) Kiitos jo etukäteen jos jaksat sellaisen väsätä. Minulla kummilapset 6v poika, 2v tyttö ja muutaman kuukauden ikäinen tyttövauva. Jostain syystä eniten hankaluuksia tuottaa keksiä 2v tytön lahjaa..

  Kiitos blogistasi, tämä on lyhyesti ja ytimekkäästi, Ihana <3

  Vastaa
 9. Heidi 22.11.2013

  Joo, vinkkejä vaan, kiitos! Mielellään myös sellaisia, jotka saa helposti postitettua. :) Mulla on vähän enemmän haastetta, 6 kummilasta ikähaarukalla 4-15 vuotta. 5 heistä on vielä poikia, joille on mun mielestä tosi hankala keksiä lahjoja. :)

  Vastaa
 10. ella 23.11.2013

  Vinkkeja vaan, kiitos. Mistä 2 v pojat pitävät? täytyisi keksiä jotain kivaa kummipojalleni.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *