Tänä aamuna olin itselleni niin tyypillisessä asussa. Kapeissa farkuissa, vaaleassa väljemmässä paidassa ja mustassa takissa. Voisikohan sitä kutsua turva-asukseni?
Väsyneenä, haikeana, onnellisena – vähän on sellaiset sekalaiset fiilikset päällä, johtuen varmasti huonosti nukutusta yöstä. Pelastin koko yön Teppo-koiraani mitä ihmeellisimmistä paikoista, uneni olivat tosi levottomia ja lisäksi nousin ainakin 4 kertaa sängystä tekemään milloin mitäkin, kunnes lopullinen herätys koitti 06:45 lasten toimesta. Aamulla peilistä tuijottavat kasvot näyttivät siltä, että en olisi nukkunut tuntiakaan.

Tulin Helsingistä kotiin myöhään eilen illalla ja olin pakahtua! Pieni Samuel oli halunnut mennä siskon viereen nukkumaan, siellä ne tuhisivat nenät vastakkain samassa sängyssä. En oikeastaan tiedä mikä voisi olla itselleni kauniimpi, liikuttavampi näky kuin tuo.

villakangastakki bootist asu 5Takki/H&M
Housut/Pull & Bear
Paita/Monki
Kengät/DinSko
Laukku/Bianco

villakangastakki bootsit asu 3 villkangastakki bootsit asu 1villakangastakki bootsit asu 2villakangastakki bootist asu 4Mikä omituinen lauantai-iltapäivä, radiosta kuuluu parhaillaan… ”Yhtenä iltana paljon jos viiniä jois, yhtenä iltana unohtaa pelkonsa vois…” Oh, se ilta ei taida olla tänään, mutta siitä huolimatta voisin juoda yhden lasillisen tuijottaen kuvitteellista takkatulta.

-Maj

0 Comments

 1. ida365 23.11.2013

  kaunokainen! sulla on uudet kengät?? näyttää kivoilta, mäkin haluun tommoset!

  Vastaa
  • Maj 23.11.2013

   No… joo.. vähän niinku. Kasvata vähän jalkaa, niin saat lainaksi ;)

   Vastaa
 2. Eve 23.11.2013

  Ihanat noi sun hiukset! Ite just tuskailen kenelle menisin leikkauttaan ja värjään.. Hirvee hiuskriisi! Ihana asu muutenkin, kaunis!
  Ja voi olla että itsekin otan yhden lasin viiniä tänään, kaikki kamutkin jossain tänään.. Plääh :) Hauskaa viikonlopun jatkoa!

  Vastaa
  • Maj 23.11.2013

   No… mee vaikka… Proffiin Antille?! Tai Hair Artiin SInille/Miljalle?

   Vastaa
 3. Esteri 23.11.2013

  Ihanat hiukset sulla, ne pääsee näissä kuvissa jotenkintosi hyvin oikeuksiinsa! Ja todella kaunis olet tietty muutenkin!! =) Hyvää lauantaita sinne! =)

  Vastaa
  • Maj 23.11.2013

   Isot kiitokset :) Pitäisi koittaa jaksaa useammin kiharrella hiuksia…

   Vastaa
 4. päivi 23.11.2013

  Ota tänäiltana rennosti, sauna, telkku, hyvää iltapalaa ja nukkumaan. Mukavaa lauantai-iltaa!

  Vastaa
  • Maj 23.11.2013

   Sauna, check! Hyvä iltapala, check! En kestä miten hyviä avokado/kana/salaatti-täytteisiä Lapin Rilloja me syötiin juuri hetki sitten anoppilassa, omnomnono!

   Vastaa
 5. Sara. 24.11.2013

  Mun mies sai eilen just sopivasti töistä valkkaripullon ja hitsit taodan sen korkata ja juoda lasin. Tästä postista inspiroituneena :D että syytän sit suo, jos musta tulee ihan alkkarimutsi :D

  Tosi kaunis asu ja mä haaveilen, että olisi aikaa kihartaa hiuksia :)

  Vastaa
  • Maj 24.11.2013

   Joo hei apua, ”Magicpoks-blogi kannustaa äitejä juomaan”:DDD Korkki kiinni nyt heti! – ja kiitos <3

   Vastaa
 6. Coco 24.11.2013

  Koht mä sulle takkatulet näytän! ;)

  Vastaa
  • Maj 24.11.2013

   No ihan totta! Taidankin heti teille kotiuduttuani liimata muhkean pyllyni siihen mukavaan taljalla päällystettyyn tuoliin, mahdollisimman lähelle takkaa <3

   Vastaa
 7. Vierailija 25.11.2013

  Hectorin syvälliset sanotukset ja asupostaus -aika absurdia !

  Vastaa
  • Maj 25.11.2013

   Ai järjetöntä? No ei kai sentään, kuten sanoin Hector sattui vain postauksen kirjoittamishetkellä laulamaan syvällistä biisiään radiossa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *