Kaupoista löytyy erityisesti tähän vuoden aikaan aika paljon glitteriä, niin vaatteissa kuin kosmetiikassakin. Itse lämpenen molemmille, tietysti sopivissa määrin ;) Kaapistani löytyy ihanan kimmeltävä ruusukullan sävyinen paljettijakku ja mielestäni sen kanssa toimisivat glitter-kynnet ihan loistavasti. Tänään testailin muutamaa erilaista lakkaa kynsiini – ja tietysti sovittelin myös sitä jakkua. Olen kovasti ihastunut juurikin tuohon ruusukullan sävyyn, ehkäpä se johtuu tästä vaaleammasta hiusväristäni?

glitter kynsilakat 1 glitter kynsilakat 2Vasemmalta oikealle: Lumene/42/Hiekkamyrsky, Lumene/39/Hiekkaa Purossa, Gina Tricot/152/Pink Party, GT/141/Rose Glitter, GT/67/Luxurious. *Lumenen lakat on saatu blogin kautta.

glitter kynsilakat 3Lumenen lakoista jää selkeästi karhea pinta ja jo yksi kerros peittää aika hyvin. Keskellä olevissa GT:n glitterlakoissa on ennemminkin irtoglitteriä, paitsi äärimmäisenä vasemmalla oleva jättää sileän ja kimaltavan pinnan kynsiin.

 

glitter kynsilakat 8 testissäKas tässä! Peukalossa ja pikkurillissä Lumenen lakat – ja varmaan tunnistattekin loput. Pakko sanoa, että ihan sikamageita lakkoja kaikki!

 

glitter kynsilakat 7 testissaGLITTE~4Jakun kanssa kuitenkin toimi parhaiten GT:n Pink Party -lakka! Jotain nudea aluslakkaa vaan alle ja muutama kerros pink partya päälle, niin lopputulos on täydellinen. Näissä kuvissa taustalla oleva jakku näyttää kieltämättä paljon lämpimämmän sävyiseltä mitä se oikeasti onkaan.

 

glitter kynsilakat 5 luomiväri ginatricot glitter kynsilakat 6 gt luomiväri meikitEn ole varmaan koskaan aikaisemmin hankkinut kosmetiikkaa Gina Tricotista, H&M:ltä tms. mutta lakkojen lisäksi bongasin aika kivan sävyisen luomivärin ja poimin sen ostoskoriini. En ole vielä sitä ehtiny testailemaan, joten laadusta en toistaiseksi osaa sanoa mitään, mutta toivotaan parasta :) Onko teillä kokemusta näiden mainitsemien vaateliikkeiden myymästä kosmetiikasta?

Ensi viikolla pääsen varmaan testaamaan paljettijakku + glitterkynnet -komboa Bonnierin pikkujouluissa ja toivottavasti saan napattua teille myös vähän asukuvaa. Niin, ellei mieli vielä ehdi muuttua sitä ennen…

 

-Maj

0 Comments

 1. Jonna_Carita 8.12.2013

  Tää harakka rakastui! :) Itseltä löytyy tuo Gina Tricotin Rose Glitter ja se on ihana. Itse käytin sitä mustan lakan kanssa tehostekyntenä ja toimii! :D Nuo Lumenen lakat on pakko saada!

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Sen uskon :)) Juu suosittelen lämpimästi, Lumenen lakoilla saa kimaltavat kynnet a) helposti ja b) supernopeasti :)

   Vastaa
 2. ayadi ouafae 8.12.2013

  I love It
  http://prettylittleoutfits.com/

  Vastaa
 3. VilmaJasmiina 9.12.2013

  Itseasiassa vaateliikkeiden kosmetiikasta saattaa välillä bongata hyviäkin löytöjä, esim. H&M:n kynsilakat on ihan mahtavaia ja Gina Tricotin luomiväreistä löytyy kauniita sävyjä, joissa on yllättävänkin paljon pigmenttiä.

  Vastaa
  • Maj 12.12.2013

   Testailin luomiväriä juuri itsekin ja itseasiassa se vaikutti ihan ok:lta!

   Vastaa
 4. riiri 9.12.2013

  Ginan glitterlakat houkuttelee täälläkin! Onko Magicpoksin lukijoille mitään alekoodia Gugguulta?:) Uudet miestenvaatteet olisivat täydellisiä poikaystäväni joulupaketteihin…

  Vastaa
  • Maj 12.12.2013

   Moikka! Mitään spessua alekoodia tällä hetkellä ei Magicpoksi lukijoille ole, mutta juuri nyt Gugguun shopissa on miesten baggyt alennuksessa. Tsekkaa myös Gugguun facebook-sivut, siellä on käynnissä arvonta, jossa on palkintona miehelle ja lapselle baggyt pukinkonttiin :)

   Vastaa
 5. Niinu 11.12.2013

  Olen käyttänyt H&M:n luomiväriä ja se on ihan paras! Mikään muu luomiväri, ei edes ”aidot luomivärit”, ole pysynyt luomissani koko päivää paakkuuntumatta, mutta tuo henkkamaukan luomiväri on illallaki sen näköinen, kun olis justiin laittanu. SUOSITTELEN! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *