Sain kutsun perinteisiin Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -kekkereihin, joten lähdetiin ystävien kanssa tsekkaamaan mistä oikein on kyse. Illan asukoodi oli tumma puku, joten lähdettiin juhlavana matkaan. Ystäväni J:n kanssa olimme molemmat valinneet sattumalta mustat maksimittaiset mekot.

Alkuillasta meno oli vielä suhteellisen väljää, mutta illan hiipiessä pidemmälle talo täyttyi juhlijoista.

ilves1ilves2ilves3ilves4Paula Koivuniemen lisäksi lavalle kipusivat Sami Hintsanen ja Cheek. Yökerhossa viimeisenä esintyneen Cheekin esiintymistä olisi ehkä päässyt näkemään vilaukselta, jos oikein olisi ahtautunut ohi tiiviiden ihmisrivien, mutta tyydyimme tälläkertaa kuuntelemaan keikkaa kauempaa.

ilves5 ilves6Illan pukukoodia oli noudatettu melko hyvin, bongasin ihmismassasta niin täydellisen upeita daameja, ihan oli henki salpautua ;) Olisinpa tohtinut pyytää heitä vielä kuvaan…

Jos saan käsiini jostain tapahtuman virallisen kuvaajan nappaamat ”asukuvat” niin palaan tuohon asu-asiaan vielä myöhemmin. Edit: Magicpoksin Facebook-sivuilta sekä instagramista/@magicpoks löytyy ainakin yksi kuva illan lookistani.

-Maj

 

0 Comments

 1. juuli 6.12.2013

  ”Tumma puku” ei tarkoita että naisen pitäisi pukeutua tummaan!! Pukukoodit ilmaisevat miehen pukeutumisen, ja miehen pukuun sopivan naisen asun ilmaisee etikettisääntö. Tumma puku on naisella juhlava asu, pitkä tai lyhyt, tai housut, eli hyvin vapaa. Väri voi olla mikä tahansa.

  Vastaa
  • Maj 6.12.2013

   Moikka! Juu, tottakai, voi olla että mun ulosanti on vähän heikkoa… Laitetaan vaikka tällä kertaa väsymyksen piikkiin. Yritin ehkä sanoa lähinnä, että olimme pukeutuneet ystäväni kanssa sattumalta saman tyyppisiin mustiin mekkoihin :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *