Terveiset täältä Pohjanmaalta! En oikeastaan muista koska olisin ollut näin pitkään, peräti melkein kolme kokonaista päivää ilman tietokonetta. Me ollaan vietetty perinteiseen tapaan joulua molemmissa mummoloissa, ensin Tampereella ja sitten täällä Ylivieskassa – ja mukavaa on ollut. Lapset olivat innoissaan pukista ja tietysti paketeista. Itse olen ottanut iisiä ja syönyt ainakin yhdet överit. Tampereelta lähtiessä satoi iloisesti vettä ja täältä Ylivieskastakin alkaa olla lumet sulaneet. Kävin eilen tuolla luistinradalla vetämässä lenkin ja jokaisella vastaantulijalla oli sauvat mukana, haha! Selvisin koko 7 km ilman kaatumisia!

Nyt tuntuu siltä, että jouluruoka alkaa riittää meikäläiselle ja punainen väri sisustuksessa on jo niin… no nähty. Koko perheen pukukoodi on varmaan vielä muutaman päivän ajan yökkärit/verkkarit, kunnes sunnuntaina ajellaan takaisin Tampereelle. Arkikin on tämän kaiken lököttelyn jälkeen ihan tervetullut :)

joulu1joulu2joulu3joulu4joulu5

Tarkastelen joulukuvasaldoani myöhemmin, kun pääsen kotikoneelleni ja palailen jos jotain hauskaa matskua löytyy jaettavaksi. Onko teillä kaikki hyvin? Onko joulu sujunut odotusten mukaan?

-Maj

ps. Mihin nuo kaikki lahjaksi saadut lelut laitetaan…? Kiitos siskolleni erityisesti siitä jäätävästä kauppatarvikelelupakkauksesta, joka sisälsi 179 erillistä osaa :D

0 Comments

 1. Jaana 26.12.2013

  Tekee kyllä oikein hyvää olla välillä ilman näitä teknisiä vimpaimia ja internettiä :) Kauppatarvikesetti, jossa 179 osaa….kuulostaapa tutulta, siis Se mis oli ostoskärrytki mukana? Meillä tytöt sai sen ja oli joulun paras lahja :) ostoksilla ollaan oltu koko ajan jouluaatosta lähtien :D ranskanpotut ja kaikki löytyy siitä setistä :D

  Säät on ihan hullut….nyt äkkiä pakkasta ja iso kasa lunta kiitos, että päästään hiihtämään ja mäenlaskuun!!!!!!!

  Vastaa
  • Maj 27.12.2013

   Just SE! Sillä on kyllä leikitty, mutta tuon pienemmän käsittelyssä ne kärryt pysyy kasassa ehkä n. 5 sekuntia… PUUH!

   Vastaa
 2. Juuh, kyllä nyt on syöty vuoden annos jouluruokaa…Mutta pyjamalinjalla meilläkin ollaan, kun ei ole pakko lähteä mihinkään! Joulukoristeet kyllä kuusta myöten ovat sisällä loppiaiseen saakka:D Muutenkin joulu on sujunut rennosti ja kaikin puolin mukavasti!

  Eilen oli jo ihan pakko päästä liikkeelle ja hikoilemaan, vaikka olenkin yllättänyt itseni sillä, miten vähän suklaata olen naamaani tunkenut!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/2013/12/tapaninpaivan-treenit-ja-joulutunnelmaa.html

  Vastaa
  • Maj 27.12.2013

   Mä olen yllättänyt itseni päinvastoin tunkemalla naamaani ennätysmäärän kaikkea, eikä vähiten suklaata, huh!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *