Testasin tässä yhtenä iltana pitkästä aikaa GHD-kiharoiden tekemistä, koska ajattelin vääntää sellaiset itselleni tulevia itsenäisyyspäivänmenoja varten. Itseasiassa haaveilin pääseväni kampaajalle laitattamaan hiukseni, mutta aikataulu-ongelman vuoksi väännän kiharat/kampaukseni ihan itse.

ghd1
Halusin, että kiharat ovat eläväiset ja sileät, joten pesun jälkeen levitin latvoihin Label.m:n hoitavaa hiusöljyä, suihkuttelin koko päähän hiukan pitoa antavaa Kerastasen Spray a porteria myös. Föönasin hiukset kuivaksi, jonka jälkeen kiinnittelin klipsuilla osan hiuksista ylös. Käsiteltäviin osioihin suihkautin vielä GHD:n Creation sprayta, kampasin, jonka jälkeen vasta kähersin. Kuulostaapa tosi monimutkaiselta ja hitaalta hommalta, mutta sitä se ei ollenkaan ollut.

 

ghd2
Oli ihan mahdotonta saada kuvaa itse kihartamisesta, mutta onneksi verkosta löytyy opastusvideoita moneen lähtöön. Kiharran aina vasta ihan viimeisenä päälimmäiset hiukset ja saataan tehdä muutamiin yksittäisiin osioihin vielä extrakiharaa.

 

ghd3
Valmiit kiharat oikealla. Annan hiusten ”jäähtyä” hetken aikaa ja sitten harjaan latvat kevyesti auki (vasemmalla). Jos haluan muhkeutta niin suihkutan tyveen kuivashampoota ja tupeeraan, mutta tällä kertaa jätin sen välistä. Itseasiassa suihkuttelin kevyesti lakkaa ja kiiltosuihketta päähäni. Muotoiluraudalla tehdyt kiharat ovat erittäin kestävät, itselläni ne pysyvät pari päivää ihan ok:n näköisenä!

 

ghd4Niin, aika usein mun on ihan pakko lisätä sivuun pinni, että hiukset eivät ole silmillä roikkumassa.

ghd5
Tässä ne kiharat sitten olisivat, mutta mites tämä outfit? Kukkakalsarit jalkaan vaan – ja menoksi. Laittaisinko hiukset vielä sivulta kiinni ylös vai mitä tekisin? En oikeasti vain osaa tehdä itselleni mitään kampausta perusnutturaa lukuunottamatta ja se ei tällä kertaa ole vaihtoehto. Oisko kenelläkään helppoja idiksiä?

 

-Maj

0 Comments

 1. Ansku 5.12.2013

  Tosi kauniit kiharat sait raudalla aikaan! Itsekin käytän suoristusrautaa kiharoitten tekemiseen (mitä kylläkin teen TODELLA harvoin), mutta ikuinen tuskailun aihe hommassa on, että miten tuonne taakse onnistuu saamaan noin kauniit kikkarat??

  Ja toisekseen, kiitos ihanasta blogista! Sulla on tosi kivoja vaihtelevia aiheita! :) Mukavaa Joulun odotusta teidän perheelle!

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Kun kiinnittää kaikki muut hiukset pois tieltä, paitsi sen osion mitä on kihartamassa, niin homma helpottuu. Näppituntumalta vaan, tyvestä liikkeelle – ja malttia! Onnistut kyllä!

   Vastaa
 2. Hanna 5.12.2013

  Tosi nätit kiharat! Itse olen innostunut lämpörullien käytöstä, kun niillä saa jotenkin niin huolettoman näköiset kiharat. :) Laitan itsekin aina pinnin pitämään otsiksen paikallaan, vaikka lakallakin se voisi pysyä, mutta eipähän varmasti tule silmille :)

  Vastaa
  • Maj 8.12.2013

   Lämpörullilla tulee hyvää jälkeä, mutta ei niin kestävää kun raudalla vai mitä sinä olet mieltä? Itsekin tykkään kyllä rullista, mut jos on yhtään kostea sää niin kiharoilla on suuri vaara suorentua ihan kokonaan.

   Vastaa
   • Hanna 10.12.2013

    Totta kyllä, ei tule niin kestävää, ja rullien alle pitää laittaa hyvät tuotteet, että pysyy :) Itse tulee käytettyä arkena lämpörullia, kun ne ovat niin nopeat laittaa ja juhlia varten väännetään puoli tuntia kiharrinraudalla :)

    Vastaa
 3. Arja 5.12.2013

  Voi miten ihanat hiukset sulla on ja oot niin nätti muutenkin :) Teen itsekin kiharat aina suoristusraudalla. Mitä hiuskiinnettä käytät viimeistelyyn? Ja outfit, super söpö kotiasu!!

  Vastaa
  • Maj 9.12.2013

   Käytin label.m:n hiuskiinnettä – ja sitä olen käyttänyt keväästä lähtien, tykkään :)

   Vastaa
 4. Maria 5.12.2013

  Todella kauniit kiharat! Todella ajankohtainen postaus mulle, sillä ajattelin harjoitella suoristusrauta-kiharoita huomenna itsenäisyyspäivän kunniaksi. :D

  Vastaa
  • Maj 9.12.2013

   No oikein hyvä homma! Onnistuiko kiharat?

   Vastaa
 5. Ella 5.12.2013

  Itse tykkään hirmuisesti väkertää jonkinmoista lettiä kiharoiden kaveriksi! http://www.youtube.com/watch?v=FPf7mAgdy0I esimerkiksi tämä tapa on helppo ja nätti tapa hillitä silmille hyppivät kiehkurat! :)

  Vastaa
  • Maj 9.12.2013

   Täytyypä tsekata, en itse ole mikään näppärä letittäjä mutta reeniä, reeniä…

   Vastaa
 6. kalamuija 5.12.2013

  Tässä kävi juuri niin kuin epäilinkin eli kun muutit osoitetta niin ei tule enää käytyä niin usein. Nyt pitkästä aikaa kylässä ja oli kiva lukea kuulumisia. Toiv muut lukijat ovat seuranneet perässäsi paremmin:) Hyvää joulun odotusta.

  Vastaa
  • Maj 9.12.2013

   Voiii, nyt vaan uutta osoitetta muistiin? Mukava kun tulit vierailulle :)

   Vastaa
 7. Ihanat kutrit ja kukkakalsareiden käyttökelpoisuutta eri tilanteissa aliarvioidaan mielestän ihan suotta.;)

  En tiedä johtuneeko suoristusraudastani, mutta itse saan vain kulmikkaannäköisiä haituvia aikaiseksi…Huomenna olisi tyttären ristiäiset ja pitäisi miettiä tukka kuntoon, vääntynee nutturalle taas kerran:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 9.12.2013

   No mutta, nuttura on kelpo ristiäiskampaus mammalle :) Ristiäiset ovat sellainen tilaisuus, jossa tulee paljon hääräiltyä kaikenlaista (meillä ainakin) vauvanhoidosta kahvinkeittelemiseen… Eipäs sitten ainakaan tule hiussuortuvat tielle :)

   Vastaa
 8. Tiuna 5.12.2013

  Tietenkin laitat osan hiuksista taakse kiinni, eikös Se nyt ole Se juttu? Ja jos vielä jollain super muhkealla donitsilla niin vielä parempi. Ei kyllä mihin uppoa nyt tällä vuosikymmenellä tuo donitsin paluu…

  Vastaa
  • Maj 9.12.2013

   Jees, se voi olla… Jätin kuitenkin tällä kertaa hiukset huolettomasti auki ;)

   Vastaa
 9. N 7.12.2013

  myydäänkö tampereella missään noita label.m :n tuotteira?? oon koittanu googletella ja vaikka mitä mutta ei löydy.. :/

  Vastaa
  • Maj 9.12.2013

   Moikka! Label.m -tuotteita myy ainakin Prof-kampaamo satakunnankadulla :)

   Vastaa
 10. Suvi 17.12.2013

  Mulle on mielestäni kerran tehty kiharaa suoristuysraudalla,mutta tuuli ja ne eivät kyllä kestäneet kuin pari tuntia. Harmitti, kun kyse oli vanhojen päivän kampauksesta ja sen olisi pitänyt pysyä pari päivää ok-kuntoisena. Voi kun olisi nuorena tajunnut mennä antamaan palautetta kampaajalle.
  Nyt haavailen hääkampaukseen kiharasta, taidan ehdottomasti tarvita harjoituskierroksen :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *