hää kiitoskortti 1 hää kiitoskortti 2 hää kiitoskortti 3 hää kiitoskortti 4 hää kiitoskortti 5Pienenä joulupuuhasteluna olemme postitelleet viimeisiä kiitoskortteja häävieraillemme. En ymmärrä miksi me ei olla saatu tehtyä tätä(kään) hommaa ajoissa!? No, ehkä tässä piti puolisen vuotta huilata hääjärjestelyiden jälkeen, että jaksoi aloittaa tämän urakan ;)

Suunnittelimme itse kiitoskorttimme samaan tapaan kuin kutsutkin. Hääkutsujen kuvan meistä nappasi siskoni Kreikassa ja kiitoskorttiin perheemme on ikuistanut valokuvaaja Lauri Laukkanen. Molemmista korteista tuli neliönmalliset ja ne painettiin samalle matskulle Lönbergin kirjapainossa. Lopputulos on kovin meidän näköisemme ja olen ihan tyytyväinen näihin kortteihimme :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Jonna 29.12.2013

  Saanko kysyä, miksi peität päivämäärän? :)

  Vastaa
  • Vim 29.12.2013

   Ehkä siinä on muutakin kuin päivämäärä, esim. sukunimi? :)

   Vastaa
   • Maj 29.12.2013

    Mä vaan halusin peittää nimet ja päivämäärän – that’s all. :)

    Vastaa
 2. Essi 29.12.2013

  Aivan ihanat! ♥

  Vastaa
  • Maj 29.12.2013

   Kiitos Essi :)

   Vastaa
 3. anna 29.12.2013

  Upeat kortit!! :) saanen tiedustella kuinka paljon noin maksaa kun painatit kortit? Itse olen kanssa etsinyt tampereelta paikkaa jossa voisi teetää tulostuksia!

  Vastaa
  • Maj 29.12.2013

   Mä en osaa sanoa mitä näiden painaminen maksoi, sillä vanhempani hoitivat korttien painatuksen osana häälahjaa :)

   Vastaa
 4. Piia 29.12.2013

  Nooh, kun me 10v sit mentiin joulun alla naimisiin, niin kiitoskortit lähetimme seuraavan joulun alla :D Että siihen nähden olitte ajoissa..

  Vastaa
  • Maj 29.12.2013

   Haha, no hyvä juttu sitten :) Tuliko laitettua joulutervehdykset samassa kuoressa? :)

   Vastaa
   • Piia 31.12.2013

    No toki, säästöä se on pienikin säästö :D

    Vastaa
 5. Karoliina 29.12.2013

  Aivan ihania kortteja! Kiva tuo neliömalli. Olen joskus teitä Tampereellakin nähnyt ja ihan yhtä upeita olette luonnossa kuin kuvissakin :)

  Vastaa
  • Maj 29.12.2013

   Kiitokset! Neliömalli -> allekirjoittanut käyttänyt ihan liikaa Instagramia :D

   Vastaa
 6. Ruusa 29.12.2013

  Blogisi on todella kivaa luettavaa ja aiheet koskettavat minua. Olen 2.v pikkuneidin äiti ja ensikesänä menossa alttarille. Harmittaa vaan kun et näytä kommentteihin vastailevan juuri ollenkaan, ymmärrän kyllä että et halua vastata ”typeriin uteluihin” ja muihin herjaaviin kommenteihin, mutta olen huomannut täällä ihan asiallisia kysymyksiä ja mukavia tsemppikommentteja mihin et viitsi/kerkeä vastata, yksi oma kysymykseni myös mukaanlukien.

  Ymmärrän että olet kiireinen äiti, listalla on varmasti aina muutakin hommaa kun blogi ja sen kommentit. Olet vaan täällä kovaan ääneen ilmoittanut että tämä on työsi ja saat tästä perheelle leivän. Luen useita muitakin suosittuja blogeja joissa kommentit voivat olla moninkertaisia blogiisi verrattuna, ja näissä löytyy vastauskset melkeinpä aina kysymyksiin ja kommentteihin. Toivoisin siis parannusta kommenttiboksiisi :)

  Vastaa
  • Maj 29.12.2013

   Niin, mä myönnän, että kommentteihin vastaaminen on välillä vaan jäänyt, anteeksi siitä! Tässä kun ollaan oltu kovasti menossa, vietetty joulua jne. niin olen yrittänyt olla mahdollisimman vähän koneella. Kiva kuulla, että blogin sisältö kuitenkin kiinnostaa :)

   Vastaa
 7. Ihania kortteja, kaunis perhe:)

  Menimme naimisiin kohta 12 vuotta sitten, silloin taisi enemmän olla valloillaan tällaiset valokuvaamoiden vakiokorttimallit. Hieman tylsiä kun vertaa nykyisiin mahdollisuuksiin. Tai sitten en vain viitsinyt ottaa asiasta selvää aikanaan. Kutsut meille kyllä teki ihan oikea graafinen suunnittelija:)

  12 vuotta sitten!? Sehän oli ihan vasta!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Maj 29.12.2013

   Niin meillekin, oikeastaan. ;D Upeat 12 vuotta takana, onneksi olkoon kovasti :)

   Vastaa
 8. Aisa 30.12.2013

  Heh :D Jotenkin niin tuttua. Me menimme alku kesästä naimisiin ja joulukuun alussa saatiin kiitos kortit postiin :) Muutenkin blogiasi on mukava lukea ja jutut on ollut aina hyviä :)

  Vastaa
 9. retromoderni 31.12.2013

  Ihanat kortit Maj.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *