lahjakollaasi1. Coolit pipot Sätila-merkiltä, 32,50 / Babyshop 2. Söpöjä alushousuja 7kpl/paketti, 12,95 / H&M 3. Pehmeään pakettiin kääritään tietysti yöasut, 27,90 ja 17,90 / Polarn O. Pyret 4. Anna kummilapselle lahjaksi mukavaa yhdessä oloa ja paketoi lahjakortti kylpylään tai vaikka Hop Lopiin! 5. Jokaisen prinsessan tylliunelma, 4,95 / H&M 6. Powerslide luistimet, 39,99 / Rollersport.de 7. Hama-helmet yhteisiin askarteluhetkiin, 12,99 / BR-lelut 8. Hassut tyynynpäälliset, 2,99 / IKEA 9. Muumit-merellä, veneilyopas perheen pienimmille, 25,- / www.moomin.com 10. Brion junaratoja löytyy mm. TOYS”R”US:ilta hintahaarukalla n. 30-70,- 11. Pehmoisia trikoovaatteita kotimaiselta Gugguu-merkiltä, huppari 68,50 ja pipo 16,50 12. Innokkaalle kylpijälle robottikala (Robofish) 12,99 / TOYS”R”US ja 13. Kylpytakki, 38,50 / Polarn O. Pyret 14. Käsikäyttöisestä LED-taskulampusta ei ainakaan lopu patterit 3,99 / IKEA 15. Ongintapeli 21,90 / Lekmer.fi 16. King-size Stigan kyytiin mahtuu koko perhe, 129 / superkauppa.fi 17. Ponifanille laukkaava Pinkie Pie 16,10 / Eurotoys.

Vihdoinkin sain aikaiseksi lupaamani kollaasin joululahjaideoista perheen pienimmille. Kuvassa on siis meidän lasten (ja äidin) lempparijuttuja, joista osa meiltä jo löytyykin ja joitain on toivelistalla. Koitin napata teille mahdollisimman erilaisiin budjetteihin sopivia lahjoja, vähän jotain jokaiselle. Me ollaan kääräisty pienille kylpijöille jo nuo Robofishit paketteihin, uskon että tykkäävät kyllä!

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Milla 11.12.2013

  Huippuja ideoita, kiits :D

  Vastaa
 2. päivi 11.12.2013

  Tosi kivoja ideoita ja pussille sopivia:)

  Vastaa
 3. Milja K 11.12.2013

  Ihana postaus! Tämä kuuden kummilapsen mamma kiittää ja kumartaa :)

  Vastaa
 4. Arja 11.12.2013

  Kiitos, oli hyviä ideoita! Tuommoisesta kalasta en tiennytkään, sen koitan löytää pakettiin.

  Vastaa
 5. Omalle lapselle sain jo vaatetta pakettiin, mutta päänvaivaa aiheuttivat 13-v ja 18-v velipoikien lahjat. Sitten muistin yhden postauksesi ja se oli menoa sitten. Että kiitos vaan vinkistä! Pojat pääsivät mallinhommiin ja joululahjapaketteihinki saatiin testatusti mieluisaa täytettä:

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/12/05/joululahja-ja-alennuskoodivinkki/

  Vastaa
 6. Mama D 11.12.2013

  Tollanen robofisu löytyy meiltäkin ja ollut aika hitti kylpyvannassa.

  Vastaa
 7. Hyviä ideoita, en olisi tullut ajatelleeksi noita HopLopin lippuja! Vaipattomaksi opettelavalle nuo pikkarit voivat olla todella mieluiset, meillä ainakin toiseksi vanhin poika oli ihan innoissaan Spaikkupöksypaketista ja oppi parissa päivässä kuivaksi:)

  Legoja tällä listalla ei ole, meillä toivotaan kovasti niitä. Mutta, äiti olisi tavallaan onnellinen jos niitä ei hulluna tulisikaan: meillä ne hukataan ihan saman tien, joten esim. jotkut Star Wars -paketit tai muut ovat samantien käyttökelvottomia kun puolet osista on ties missä. Tai jos legoja niin sitten Duploja pienille ja peruspalikoita isommille…

  Mutta miltähän näyttäisi äidin toivelahjakollaasi?:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Vastaa
 8. Ninnu 11.12.2013

  Hei! tosi kivoja idiksiä. Tarttui varmasti pari omaan pukinkonttiinkin! HEi ja pitää tässä kommentoida, kun en aiemmin ehtinyt, et ihana se hiuspostaus! Upeat laineet tuli suoristusraudalla! Wau! Kivaa joulumeininkiä sinne!

  Vastaa
 9. maria 11.12.2013

  hei, sulla on niin kivoja lasten vaatteita niin laita ihmeessä huutikseen ne myyntiin nii sieltä vois löytyä helposti uusi omistaja, mm. meiltä :)

  Vastaa
 10. OJ 17.12.2013

  Jei, toivepostaukseni. Kiitos.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *