hoitoaine shampoo tigi tuplapakkaus edullinenOlen käyttänyt Tigin Bed Head -sarjan Resurrection shampoota ja hoitoainetta niin pitkään kuin muistan. Välillä tosin saatan käyttää ja kokeilla joitain muitakin, mutta silti lopulta aina palaan takaisin näihin punaisiin luottotuotteisiini. Hoitoaine siloittaa takkuisimmatkin hiukset ihanan sileiksi, silikonia, silikonia – sopii hyvin pidennyksille. En ole sen tarkemmin INCI-listaa syynännyt, mutta veikkaan, että tuotteet eivät varsinaisesti hoida hiuksia kuntoon, ymmärrättekö mitä tarkoitan? Vaikka hiukset tuntuvatkin ihanan pehmeiltä ja sileiltä pesun jälkeen, suosittelen omien kokemusteni jälkeen Resurrection-tuotteita ehdottomasti siis juurikin pidennyksille/tuuhennuksille. Tuoksu on Tigin tuotteille tyypillinen, makea papaija!

Bongasin pakkauksen, joka sisälsi shampoon & hoitoaineen Ylivieskasta (Kärkkäiseltä) superedullisesti yhteishintaan 23 euroa. Tigit muuten näyttivät myös olevan tammikussa Stockan kantistarjouksessa edulliseen hintaan.

 

-Maj

0 Comments

  1. Riikka 30.12.2013

    Vinkkinä Lookfantastic, josta tilaan omat Tigin shampooni.
    http://www.lookfantastic.com/tigi-bed-head-resurrection-kit/10863933.html

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *