Olen jo useamman kerran sormet syyhyten halunnut päästä meikkaamaan ystävääni ja blogikamuani Idaa. Samalla saatiin uusi huulipunasävy testiin, joten tässä tuli tavallaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;)

1huulipuna testissäTaskukokoinen Ida ei normaalisti käytä luomiväriä ollenkaan, yläluomet hän rajaa myös harvemmin. Huulipuna on neidille kuitenkin se juttu ja lemppariväreihin lukeutuu punaiset ja oranssin sävyiset punat. Idalla oli valmiina pohjameikki ja kulmatkin oli laitettu.

2huulipunatestitssäTestailltiin Idan uutta Yves Rocherin Gran Rouge -huulipuna. Sävy on numero 24 Violine Lumineux.

 

3huulipuna testissä luomiväri clarinsLuomilla jälleen käytössä Clarinsin luottoluomivärit ja Make Up Storen Cake Liner -rajaus.

 

4huulipuna testissä afterbefore makeupVau, mikä mimmi! Tein ensin Idalle nopeasti Ghd:llä laineita hiuksiin, jonka jälkeen tartuin siveltimiin. Tytön silmät korostuvat kauniisti rajauksilla ja ihan kevyesti varjostin yläluomea ruskealla luomivärillä. Huulipunan sävy, se on ihan täydellinen!

 

5huulipunatestissä fiiliskuva ida365Jokatapauksessa kaunis tapaus, meikkiä tai ei, huh! Suosittelen rohkeasti kokeilemaan eri sävyisiä huulipunia, tässäkin tapauksessa puna oli hylsyssä aika eri näköinen kuin sitten huulilla, vai mitä?

Viime viikolla meikkasin kolme ystävääni, nyt on jostain syystä motivaatio kohdillaan taas tämän jutun suhteen. Sääli, etten napannut muista superkauniista ystävistäni meikkikuvia ollenkaan, ensi kerralla sitten.

Mukavaa maanantaita kaikille,

Maj

 

 

0 Comments

 1. Taina 16.12.2013

  upea meikki, lisää näitä.

  Vastaa
 2. L.S 17.12.2013

  Kaunis meikki , Idalle sopii hyvin tuo trendikäs huulipuna sävy, kun ei ole sitä vaaraa, että tulisi tätimäinen:)

  Vastaa
 3. […] vielä vähän paremmat kuvat siitä luumuhuulipunasta, jota Maj käytti mulle meikin tehdessään (TÄÄLTÄ voitte kurkkaa Majn postauksen aiheesta!). Sain sen ja samansävyisen kynsilakan hetki sitten […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *